Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(dowwe @ 2008 07 29, 15:44)
aš iš pricipo nežaidžiu su savaitgaliais ir kaip temidė metu savaitgalio čekius į šiukslių dėžę  thumbup.gif  mažiau problemų, mažiau vargo, o jei šefas nesuvokia, kad laisvu laiku negalima užsipilnėt benzo įmonės sąskaitą, tai po kelių neišmokėtų sumų susipranta  mirksiukas.gif

O ką daryt kai kortele pilasi doh.gif doh.gif doh.gif ataskaitos tai visur su datom yra, o tada ir nėr kur subinėj dėtis, bet pas mane valdžia jau išauklėta, kad savatgalį jokio kuro schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 07 29, 14:54)
Bet kažkaip nelogiška sumokėt darbuotojui ir už šeštadienį ir dar už pirmadienį  unsure.gif Man atrodo jam reik sumokėt tiesiog už šeštadienį, bet dvigubu tarifu (nes tai yra diena ne pagal grafiką), o laisva diena pirmadienį jam suteikiama kaip kompensacija... Nes nesąmonė gautųsi, kad ir už šeštadienį dvigubai ir dar už pirmadienį vidutinį atlyginimą...

Nors dabar tik atėjo į galvą mintis, kad čia turbūt turėjo omeny, kad darbuotojui galima mokėt tiesiog tik už šeštadienį dvigubai, arba, darbuotojo pageidavimu, suteik laisvą dieną pirmadienį ir tada už 6dienį ir 1dienį jam mokėt vidutinį dienos atlyginimą  bigsmile.gif Va, tada jau logiškai gaunasi  smile.gif

Kai darbuotojas dirba išeiginę dieną, jam arba mokamas dvigubas vidutinis atlyginimas, arba suteikiama kita laisva diena ir sumokamas viengubas vidutinis atlyginimas.

QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 29, 15:49)
aš taip padaryčiau  wacko.gif bįgti tada reikėtų kuo toliau  unsure.gif

Tai nekreipk dėmesio į čekio datą. Nesiknibinėja VMI prie tokių smulkmenų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 29, 16:02)
Kai darbuotojas dirba išeiginę dieną, jam arba mokamas dvigubas vidutinis atlyginimas, arba suteikiama kita laisva diena ir sumokamas viengubas vidutinis atlyginimas.
Tai nekreipk dėmesio į čekio datą. Nesiknibinėja VMI prie tokių smulkmenų  irnesakyk.gif

O jei knibinėjasi reikia išsprogdint akis ir vaidint nustebusią, nors kai atlenda operatyvininkai tai tada akys išsprogsta su tokia nuostaba, kad sunku žodį pratart lotuliukas.gif vos aparpuolio vieną kart po švenčių negavau, atėjo du prasuko pažymėjimus po nosim akytėm suklapsėjau vos įžiūrėt spėjau kas parašyta, būtų ir kasininkės darbo pažymėjimas kaip už gerą praėjęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad iš mūsų nieko svarbaus nereikėjo, domėjosi mūsų klientais tai ką turėjau tą parodžiau tongue.gif tongue.gif o tai pasimetus buvau juodai, sveikatos iš po vakarykščių Velykų nerasta, o čia tokie žmonės doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 29 liepos 2008 - 15:15
Nereikia bijoti tų tikrintojų, jei nevedi juodos buhalterijos. Kai prasideda reikalai su juoda, va tada, jau nekas. doh.gif

O dėl kuro čekių datų, tai ar bent kartą matėt, kad inspektorius sėdėtų su kalendoriuku ir tikrintų datas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2008 07 29, 16:23)
Nereikia bijoti tų tikrintojų, jei nevedi juodos buhalterijos. Kai prasideda reikalai su juoda, va tada, jau nekas.  doh.gif

O dėl kuro čekių datų, tai ar bent kartą matėt, kad inspektorius sėdėtų su kalendoriuku ir tikrintų datas?  g.gif

Aš šiaip nebaili, tik tai buvo pirmas ir vienintelis kartas per visus mano darbo metus kai kažkas kažko tikrint atėjo tai ir sėdėjau be žado blush2.gif blush2.gif o dabar tai tegul eina, nieko juodo neturiu dabar jau ir kavos gal pasiūlyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 07 29, 16:52)
Aš šiaip nebaili, tik tai buvo pirmas ir vienintelis kartas per visus mano darbo metus kai kažkas kažko tikrint atėjo tai ir sėdėjau be žado  blush2.gif  blush2.gif o dabar tai tegul eina, nieko juodo neturiu dabar jau ir kavos gal pasiūlyčiau  biggrin.gif

Atsimenu vieną tikrintoją turėjom, tai ji visą dieną praplepėjo, draudimo paslaugas prastuminėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha pirmas kartas visada baisus. Mane kai pirma karta ekonomistai tikrino tai durnele vaidinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 29, 16:44)
aš iš pricipo nežaidžiu su savaitgaliais ir kaip temidė metu savaitgalio čekius į šiukslių dėžę  thumbup.gif  mažiau problemų, mažiau vargo, o jei šefas nesuvokia, kad laisvu laiku negalima užsipilnėt benzo įmonės sąskaitą, tai po kelių neišmokėtų sumų susipranta  mirksiukas.gif

Niu as gal ir ismesciau tuos cekius, bet direktorius pats uz visa menesi uzsipildo keliones lapa, tad ten itraukia ir ta kura, kur pirko savaitgaliais... Tai jei as ismesiu tuos savaitgalinius cekius, tai nebesutaps pirktas kuras ir sunaudotas doh.gif Zodziu, uzburtas ratas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 29, 14:49)
aš taip padaryčiau  wacko.gif bįgti tada reikėtų kuo toliau  unsure.gif

tada direktorius fool.gif

QUOTE(Carevna @ 2008 07 29, 14:54)
O ką daryt kai kortele pilasi

apribojimus uždėt blush2.gif kokia kortelė?
Atsakyti
QUOTE(Carevna @ 2008 07 29, 14:54)
O ką daryt kai kortele pilasi doh.gif  doh.gif  doh.gif ataskaitos  tai visur su datom yra, o tada ir nėr kur subinėj dėtis, bet pas mane valdžia jau išauklėta, kad savatgalį jokio kuro  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Tai prasykit saskaitos bendros ir patys paskirstykit, kiek kas pylesi (o ataskaitas i siuksliu deze). Bent jau Lukoil tai tikrai atskirai suraso ir dar paklausia, ar ataskaitu reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 29, 18:51)
tada direktorius  fool.gif
apribojimus uždėt  blush2.gif kokia kortelė?

Kad nelabai apribojimų reikia, savatgaliais pilasi tik fūrikės, valdžia apspakajinta pas mumi, penktadienį iki 17val šventas reikalas thumbup.gif

QUOTE(#Mia# @ 2008 07 29, 21:37)
Tai prasykit saskaitos bendros ir patys paskirstykit, kiek kas pylesi (o ataskaitas i siuksliu deze). Bent jau Lukoil tai tikrai atskirai suraso ir dar paklausia, ar ataskaitu reikia  lotuliukas.gif

Lukoilas visų kortelių ataskaitas atsiunčia kartu su sąskaitą neklausia ar reikia, bet mes visada jamam, nes vairuotojus dažnai reikia profilaktiškai praklizmuot, kad neilaistytų dyzelinu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytukas, rytinė kavukė 4u.gif

user posted image
Atsakyti