Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterėms ir kitoms prijaučiančioms skaičiukams

QUOTE(dowwe @ 2008 07 17, 08:25)
mano darbas nuo 7:00, taip kad...  ax.gif
neprekiauju, bet ankščiau turėjau šį malonumą... taip būtina mušti į kasos aparatą, nes vis tik pinigėlius gauni, o ateina su tuo čekiu apsipirkt, į kasą tik virš jo eina, jei už daugiau perka  blush2.gif

o jei aš tuos čekius (įtariu jų bus nu max 10) priimčiau su Grynųjų pinigų priėmimo kvitais g.gif o atėjus apsipirkt formuočiau pardavimą ne per kasą g.gif gal taip galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 17, 07:36)
o jei aš tuos čekius (įtariu jų bus nu max 10) priimčiau su Grynųjų pinigų priėmimo kvitais  g.gif o atėjus apsipirkt formuočiau pardavimą ne per kasą  g.gif gal taip galima  g.gif

kvitai pajamuojami į kasą, niekaip nesuprantu kodėl nenori mušt į kasą g.gif juk pinigus gauni, kur balanse juos dėsi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 17, 08:41)
kvitai pajamuojami į kasą, niekaip nesuprantu kodėl nenori mušt į kasą  g.gif juk pinigus gauni, kur balanse juos dėsi  doh.gif

tai matyt ir teks mušti, tik kadangi nedaug bus tų čekių, tai norėtųsi paprasčiau ax.gif o kai ateis pirkėjas su čekiu,į kasą juk reiks kažką mušti g.gif ar čia jau derinti su kasą aptarnaujančia įmone tokius dalykus g.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 17, 07:54)
tai matyt ir teks mušti, tik kadangi nedaug bus tų čekių, tai norėtųsi paprasčiau  ax.gif o kai ateis pirkėjas su čekiu,į kasą juk reiks kažką mušti  g.gif ar čia jau derinti su kasą aptarnaujančia įmone tokius dalykus  g.gif

nu guzų gausi tuoj blink.gif

greit parašai kaip korespondencijos bus?

Perka dovanų čekį
Db Kasa
Kr Gautas avansas, įsipareigojimai čia įvairiai daro

Panaudoja dovanų čekį
Db Gautas avansas, įsipareigojimai čia įvairiai daro
Kr Pardavimo pajamos

kur dar į kasą muši? neprisidaryk dvigubų sumų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 17, 08:56)
nu guzų gausi tuoj  blink.gif

greit parašai kaip korespondencijos bus?

Perka dovanų čekį
Db Kasa
Kr Gautas avansas, įsipareigojimai čia įvairiai daro

Panaudoja dovanų čekį
Db Gautas avansas, įsipareigojimai čia įvairiai daro
Kr Pardavimo pajamos

kur dar į kasą muši? neprisidaryk dvigubų sumų  ax.gif

ačiū už guzų , reiks pasitempt tongue.gif 4u.gif
nu tai tos dvigubos sumos ir nepatinka man ...kai pirmą kartą susiduriu tai ir nežinau... blush2.gif teoriškai aš viską puikiai suprantu, ale kaip praktiškai g.gif tai ir sakau kad su Grynųjų priėmimo kvitais man paprasčiau atrodo, atneš pardavėjos juos man i kasą dienos pabaigoje , aš juos kaip avansą, o kai ateis pirkėjas rašysiu pardavimą tik ne per kasą ax.gif

o jūs ką rašydavot panaudotam čekiui g.gif kaip tas praktiškai atrodydavo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barskuolyte: 17 liepos 2008 - 08:15
QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 17, 08:12)
Grynųjų priėmimo kvitais man paprasčiau atrodo, atneš pardavėjos juos man i kasą dienos pabaigoje , aš juos kaip avansą, o kai ateis pirkėjas rašysiu pardavimą tik ne per kasą  ax.gif

tai saulele, mes apie tą patį ir kalbam tongue.gif tuos kvitus pajamuosi kaip išanksto gautus apmokėjimus drinks_cheers.gif o kai nusipirks už tuos dovanų čekius, tai sudengsi su tais išankstiniais thumbup.gif tik svarbu antrą kartą, kad į kasą nesumuštų , nes teks minusuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 17, 09:15)
tai saulele, mes apie tą patį ir kalbam  tongue.gif tuos kvitus pajamuosi kaip išanksto gautus apmokėjimus  drinks_cheers.gif o kai nusipirks už tuos dovanų čekius, tai sudengsi su tais išankstiniais  thumbup.gif tik svarbu antrą kartą, kad į kasą nesumuštų , nes teks minusuot  doh.gif

ačiū tau širdingai 4u.gif cool.gif ne tokie jie ir baisūs, kaip atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(barskuolyte @ 2008 07 17, 08:19)
ačiū tau širdingai  4u.gif  cool.gif ne tokie jie ir baisūs, kaip atrodo  cool.gif

viskas nebaisu, kai pasidėlioji tuos DB ir KR... kartais ir aš susipainioju, bet kai apsiraminu, sėdu juos dėliot ir viskas thumbup.gif šito meno išmokau dirbdama įmonėje kuri darė kitoms įmonėms apskaitą... tai visokių nežinomybių teko spręsti, konsignacinius pardavimus aiškintis, juvelyrinius gaminius gamint, gramiukus skaičiuot, keliones formint... nu žodžiu... siaubas kai pagalvoji doh.gif bet tik taip ir tobulėji ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 17 liepos 2008 - 08:23
QUOTE(dowwe @ 2008 07 17, 09:21)
viskas nebaisu, kai pasidėlioji tuos DB ir KR... kartais ir aš susipainioju, bet kai apsiraminu, sėdu juos dėliot ir viskas  thumbup.gif šito meno išmokau dirbdama įmonėje kuri darė kitoms įmonėms apskaitą... tai visokių nežinomybių teko spręsti, konsignacinius pardavimus aiškintis... siaubas kai pagalvoji  doh.gif  bet tik taip ir tobulėji  ax.gif

o man kažkaip su tais D ir K viskas aišku būna cool.gif tik va kaip praktiškai praktiškai visa tai kad suvaikščiotų gerai ax.gif bet čia jau matyt tiesiog kikevienos programos niuansai rolleyes.gif

yra pas mus ta konsignacija biggrin.gif ir man ji kažkodėl labai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dowwe @ 2008 07 17, 09:21)
viskas nebaisu, kai pasidėlioji tuos DB ir KR... kartais ir aš susipainioju, bet kai apsiraminu, sėdu juos dėliot ir viskas  thumbup.gif šito meno išmokau dirbdama įmonėje kuri darė kitoms įmonėms apskaitą... tai visokių nežinomybių teko spręsti, konsignacinius pardavimus aiškintis, juvelyrinius gaminius gamint, gramiukus skaičiuot, keliones formint... nu žodžiu... siaubas kai pagalvoji  doh.gif  bet tik taip ir tobulėji  ax.gif

Tai jau jooo. aš panašiu klausimėliu kreipiaus į gana patyrusia buh ir taip galvą susukau, kad blink.gif blink.gif blink.gif Valandą sėdėjom dėl 1korespondencijos....
o ten tokia paprastutė buvo... g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(temide @ 2008 07 17, 08:29)
Tai jau jooo. aš panašiu klausimėliu kreipiaus į gana patyrusia buh ir taip galvą susukau, kad  blink.gif  blink.gif  blink.gif Valandą sėdėjom dėl 1korespondencijos....
o ten tokia paprastutė buvo...  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visa esmė visada slypi paprastume... tik žmonės visada nori kapstyti giliau ax.gif
Atsakyti
gal kuri forumiete yra susidurus su darbuotojais kurie iseina i kariuomene?
nes ju atleisti negalima, bet uz tarnauta laika imone nemoka.

ar reikia kazkokia forma pildyti sodrai (12SD nera punkto - karine tarnyba, tai turbut ne sita forma) ir kaip elgtis tokiu atveju?
Atsakyti