Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

QUOTE(raskila83 @ 2009 04 06, 22:48)
Sakykit merginos kiek visgi planuojate pirkti sampes, toks klausimas iskilo ar 20 buteliu uzteks (40 zmoniu)  g.gif

žiūrint ar gers kas tą šampę... mes pirkom 2 dėžes, t.y. 24 buteliai, tai su bažnyčia (labai daug žmonių buvo), restoranu (20žmonių) ir sodyba (16 žmonių) pusė liko..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 07, 07:41)
žiūrint ar gers kas tą šampę... mes pirkom 2 dėžes, t.y. 24 buteliai, tai su bažnyčia (labai daug žmonių buvo), restoranu (20žmonių) ir sodyba (16 žmonių) pusė liko..

o as galvoju ar man 36 zmonems uztektu 40 buteliu sampes, neskaiciuojant tu zmoniu, kurie ateis pasveikint prie baznycios ar rotuses, o pas tave taip iseina is viso isgere apie 12 buteliu tik?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osele @ 2009 04 07, 08:30)
o as galvoju ar man 36 zmonems uztektu 40 buteliu sampes, neskaiciuojant tu zmoniu, kurie ateis pasveikint prie baznycios ar rotuses, o pas tave taip iseina is viso isgere apie 12 buteliu tik?! g.gif

nu tai prie bažnyčios žmonės gi nepagert ateina biggrin.gif simboliškai po truputį išgėrė visi, kelis butelius išdalinom MB tetoms ir tai kitą dieną skundėsi, kad galvą skaudėjo blink.gif o restorane ir sodyboj nieks to šampano negėrė schmoll.gif tėvai, tetos, dėdės vyną gurkšnojo, o draugai degtinę gėrė... ar tu galvoji, kad svečiai pirmai šampano išgers, paskui alaus, vėliau degtinės ir dasimuš brendžiu? bigsmile.gif niekas taip negeria... nebent pas jus ten vidurnaktį kokia atrakcija nusimato, pvz kaip dabar madinga tuo žibintus leist ir po taurę šampano išgert, ir tai - taurėj 150gr ir galima paskaičiuoti, nors kiek mačiau mažai kas išgeria tą taurę, pavilgo lupytes, padeda ir eina toliau gert ką gėrė, nemaišo...

viskas priklauso nuo publikos, bet kad ir kokia ji būtų 40 butelių šampano yra tikrai per daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 07, 08:42)

viskas priklauso nuo publikos, bet kad ir kokia ji būtų 40 butelių šampano yra tikrai per daug g.gif

oi, vakar ir mes užsipirkom Norfoj, su nuolaida biggrin.gif

tai paėmėm 20 butelių šampano ir dar du didelius (dvigubus, labai jau jie patiko MB). aš vis galvoju, kad mazai (žmonių apie 30) g.gif

o keik Jūs vyno imat?
Atsakyti
QUOTE(Osele @ 2009 04 06, 23:06)
sia savaite maximoj 25 % nuolaida vynui  smile.gif  reiks lekt uzsipirkt  biggrin.gif  musu vstuves rugpjucio 1 d. o alkoholio turim tik du butelius finlandios po 1,75 litro, galvoju kiek visko reiketu, zmoniu 36, galima sakyt dviem dienom.

As siandien vaziuosiu sampano pirkti. Skaitau tavo posta kaip apie save - 36 zmones, finliandijos po 1,75, tik vestuves rugpjucio 8 diena! biggrin.gif

QUOTE(ana-banana @ 2009 04 07, 09:48)
o keik Jūs vyno imat?

O as vyno is vis neimsiu! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 04 07, 09:48)
o keik Jūs vyno imat?

ėmėm 4u.gif restorane buvo tik giminės, su mumis 20 žmonių, tai išgėrė 8 ar 10, o sodyboj buvo 8 buteliai ir nei vienas nebuvo pradėtas unsure.gif
Atsakyti
Man sodybos šeimininkė patarė kiek ko pirkt +-40 žm. Tai štai:

Degtinė - 13-15 po 0,75
Brendis - 6-8
Šampanas - 10-12
Raudonas vynas - 15
Baltas vynas - 9
Viskis - 1

Šampė zaksui, gamtai čia neįeina, tik sodybai.
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 07, 10:11)

O as vyno is vis neimsiu! schmoll.gif

oi mes be vyno tai niekiap biggrin.gif
negerikai susirinks, tai jauciu vynas daugiausiai ir eis!

Šiaip galvoju, gal kokio punsho, salto , gaivaus uzmaisyti smile.gif sokant puikiai sueitu
Atsakyti
QUOTE(ana-banana @ 2009 04 07, 14:30)

O pas mane nera is vis vyna gerianciu, dailiosios lyties atstoves brendi gurksnoja... ax.gif
Atsakyti

[/quote]

na 25 tada bent jau tikrai lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=~Jacinta~,2009 04 07, 10:11]
As siandien vaziuosiu sampano pirkti. Skaitau tavo posta kaip apie save - 36 zmones, finliandijos po 1,75, tik vestuves rugpjucio 8 diena! biggrin.gif

biggrin.gif niu va kaip faina

Papildyta:
QUOTE(ana-banana @ 2009 04 07, 14:30)

Šiaip galvoju, gal kokio punsho, salto , gaivaus uzmaisyti smile.gif sokant puikiai sueitu

oi mes ir be vyniuko niekaip biggrin.gif pati esu didele jo megeja ir sveciu manau atsiras kurie pagurksnos ax.gif
Atsakyti
Beje, jei kuriai aktualu Rimi parduotuvej maciau Martiniui ir Kegleviciui nuolaida! 4u.gif
Atsakyti
Pagelbekit ir man ax.gif
Kiek reiketu pirkti sampo, brendzio ir degtines tik gamtai ir prie baznycios? Pulkas 18 zmoniu + baznycioje bus dar apie 20 ir dar plius neaisku kiek ateis pasveikinti.
Suku suku galva, bet niekaip nesuskaiciuoju kiek man cia galetu reikt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuliukas: 07 balandžio 2009 - 15:43