Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

Ant 36 zmoniu + baznycia ir rotuse nusipirkom 20 buteliu sampano ir apie 15 vyno. Kaip manot ar uzteks sampes? Kai bus akcija nusipirksim brendzio ir degtinytes biggrin.gif tik dar neznau kiek pirkt 4u.gif
Atsakyti
Vakar šampano Maximoje užsipirkom - Martini Asti su geltona kaina po 26.99 Lt ir dar 25 proc. nuolaida pritaike su maximos kortele thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
iskilo toks klausimelis ax.gif pas mus vestuvese dalyvaus tik apie 20 zmoniu tai kiek reiketu pirkti alkoholio g.gif pas mus nelabai kas geria vyna, tai keleto buteliu uzteks, o kaip del brendzio ir degtines? nes tai bus pagrindiniai gerimai manau. jau turim 8 po 0,7 brendzio ir 4 po 0,5 degtines, 15 buteliu sampo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inutelia @ 2009 04 20, 10:41)
sveikos 4u.gif 
iskilo toks klausimelis ax.gif  pas mus vestuvese dalyvaus tik apie 20 zmoniu tai kiek reiketu pirkti alkoholio g.gif  pas mus nelabai kas geria vyna, tai keleto buteliu uzteks, o kaip del brendzio ir degtines? nes tai bus pagrindiniai gerimai manau. jau turim 8 po 0,7 brendzio ir 4 po 0,5 degtines, 15 buteliu sampo blush2.gif

dažniausiai skaičiuoja 0,5 stipraus gėrimo ant galvos, o šampano, manau, užteks g.gif
Atsakyti
dažniausiai skaičiuoja 0,5 stipraus gėrimo ant galvos, o šampano, manau, užteks g.gif
[/quote]

o cia vienam vakarui?
Atsakyti
QUOTE(dalkiss @ 2009 04 24, 10:44)
o cia vienam vakarui?

nu taip g.gif
Atsakyti
dabar didziose maximose FiLANDIJA 1,75 litro tik 70 lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, ar pirksite kokių nors saldžių gėrimų ant stalo, tokių kaip likeris, trauktinė?
Aš galvoju gal reiktų keletą butelių nupirkti, ar ant saldaus stalo padėti...
Kaip manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanrea @ 2009 04 27, 10:26)
Merginos, ar pirksite kokių nors saldžių gėrimų ant stalo, tokių kaip likeris, trauktinė?
Aš galvoju gal reiktų keletą butelių nupirkti, ar ant saldaus stalo padėti...
Kaip manot?  ax.gif

jei tikrai žinai, kad gers, tai galima, nes mes žinojom, kad norinčių neatsiras, patys saldėsių negeriam, tai ir liktų g.gif nebent atsirastų tokių žmonių, kaip aš, kuriems visko norisi paragaut biggrin.gif pati 'nesergu' kita diena, bet žinant kokia 'susirgusių' statistika po tokių išgertuvių, tai aš už kuo mažesnį maišymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 27 balandžio 2009 - 10:20
QUOTE(zuzla @ 2009 04 20, 10:58)

o kaip maždaug skaičiuojama šampanas? g.gif aš tai orientuojuosiu po 200 ml galvai lotuliukas.gif

QUOTE(vijukas @ 2009 04 24, 21:32)
dabar didziose maximose FiLANDIJA 1,75 litro tik 70 lt

čia pigu? g.gif nesiorientuoju degtinės kainose, bet tokius skaičius pamačius, man norisi išsitraukti vėliavą su Valančiaus atvaizdu ir eiti ant svieto blaivybės skleisti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 04 27, 11:52)
o kaip maždaug skaičiuojama šampanas? g.gif aš tai orientuojuosiu po 200 ml galvai  lotuliukas.gif

kaip tik taip mirksiukas.gif dar ir liks, bet iš kitos pusės, nežinai kiek žmonių sveikint ateis g.gif
Atsakyti
Sveika,labai teisingi tavo zodziai del vestuviu gerimu thumbup.gif
Atsakyti