Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

QUOTE(pykste @ 2009 05 10, 19:46)
www.pigutis.lt cia rasite visas nuolaidas,kokios tik yra parduotuveje  smile.gif

4u.gif reikes sekti
Atsakyti
O kaip jus skaiciuojat alkoholi? Ziurit mazdaug kas ka gera ir priklausomai nuo to? g.gif
Ar tiesiog degtines tiek, vyno tiek, alaus tiek ir priklausomai nuo zmoniu kiekio? ax.gif
musu vestuvese tai 80 zmoniu bus. Alaus tai atsisakom pirmai dienai, antra diena jau alus bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 11, 22:34)
Ziurit mazdaug kas ka gera ir priklausomai nuo to?  g.gif

nu aišku, kad nuo to biggrin.gif juk nepripirksi vyno žmonėms, kurie jo negeria biggrin.gif
turėtum pažinot visus 80 žmonių, jei kvieti į vestuves, ir/arba pasiklaust kas kokiam alkoholiui teikia pirmenybę ax.gif tikrai visada geriau paklausti, nes bus kaip man - nupirkau 8 butelius vyno ir nei vieno neišgėrė g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 12, 07:44)
nu aišku, kad nuo to biggrin.gif juk nepripirksi vyno žmonėms, kurie jo negeria biggrin.gif
turėtum pažinot visus 80 žmonių, jei kvieti į vestuves, ir/arba pasiklaust kas kokiam alkoholiui teikia pirmenybę ax.gif tikrai visada geriau paklausti, nes bus kaip man - nupirkau 8 butelius vyno ir nei vieno neišgėrė g.gif

Na pas mus tokia situacija, kad vyrai degtine gers (vienas kitas gal vyna), o moterys vyna ir degtine smile.gif tiesiog pasidomejau pas ka kaip ax.gif
Atsakyti
mes gal siek tiek kitaip skaiciuojam, planuojam 40 zmoniu, is ju daugiau nei puse jaunimo. Konsultavomes su seimininkemis, kad neapsiriktume. Sampano vakarui 8 buteliai (mazdaug butelis 6 zmonems, ir suapvalinta), o prie baznycios, santuoku rumu ir vazinejimams gamtoje planuojame dar 16 buteliu; degtines - kiekvienam vyrui po 0.5l (nes pas mus visa Finlandia), apie 3-4 l brendzio, alaus - 2 dezes antrai dienai ir vyno apie 10 buteliu. Ka manot, ar realu kad uztektu?
Atsakyti
Mes tai planuojam apie 50 zmoniu ir alkoholi skaiciuojam taip:
* degtines - apie 35-40 buteliu
* sampano - apie 50 buteliu
* vyno - keletas buteliu
kitokiu gerimu pas mus nieks negeria blush2.gif Tai net nezinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Itare @ 2009 05 12, 10:14)
mes gal siek tiek kitaip skaiciuojam, planuojam 40 zmoniu, is ju daugiau nei puse jaunimo. Konsultavomes su seimininkemis, kad neapsiriktume. Sampano vakarui 8 buteliai (mazdaug butelis 6 zmonems, ir suapvalinta), o prie baznycios, santuoku rumu ir vazinejimams gamtoje planuojame dar 16 buteliu; degtines - kiekvienam vyrui po 0.5l (nes pas mus visa Finlandia), apie 3-4 l brendzio, alaus - 2 dezes antrai dienai ir vyno apie 10 buteliu. Ka manot, ar realu kad uztektu?

o moterys ką gers? brendį ir vyną?

QUOTE(KasYra @ 2009 05 12, 14:03)
Mes tai planuojam apie 50 zmoniu ir alkoholi skaiciuojam taip:
* degtines - apie 35-40 buteliu
* sampano - apie 50 buteliu
* vyno - keletas buteliu
kitokiu gerimu pas mus nieks negeria  blush2.gif  Tai net nezinau  ax.gif

kaip įdomu g.gif degtinė + šampanas... ubojnaja sila biggrin.gif

ar tikrai per vestuves visą vakarą kas nors gers tik šampaną? g.gif
Atsakyti
Nu dėl šampano įdomiai..
Aš asmeniškai jo pirkau tik 24ai h... g.gif Ir paskaičiavau po taurę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lemona`: 12 gegužės 2009 - 15:22
Sveikutes busimos nuotakos!mes su MB tai apsipirkom kad nepritruktu biggrin.gif Planuojam apie 45-50 zmoniu.
Degtines apie 40-50 buteliu
Sampano apie 50buteliu
Likeriu visokiu apie 10buteliu
vyno mazdaug 7 bonkas
ir brendzio apie 20. ax.gif
Nusperndem kad geriau lai lieka negu pritruktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 12, 15:22)
o moterys ką gers? brendį ir vyną?
kaip įdomu g.gif degtinė + šampanas... ubojnaja sila biggrin.gif

ar tikrai per vestuves visą vakarą kas nors gers tik šampaną? g.gif

Man tai visai normaliai pasirode, kad tiek sampano... pvz pacioi pradzioj, tai visi isgers bent po taure, moterys, paneles uzsinores gal daugiau (tos kurios gers vyna) smile.gif tai kai zmoniu daug tai ir sampano nemazai reikia, jei skaiciuoti, kad 1 butelis 5 zmonem (gal net 4)... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 12, 20:59)
Man tai visai normaliai pasirode, kad tiek sampano... pvz pacioi pradzioj, tai visi isgers bent po taure, moterys, paneles uzsinores gal daugiau (tos kurios gers vyna) smile.gif tai kai zmoniu daug tai ir sampano nemazai reikia, jei skaiciuoti, kad 1 butelis 5 zmonem (gal net 4)...  ax.gif

kiek pastebėjau, vyrai šampano tik gurkšteli ir stovi jis visą vakarą biggrin.gif
pirkau dvi dėžes ir su bažnyčia ir dviem dienom liko kokie penki tikrai smile.gif
nu žiūrint kokia ta pradžia g.gif buvau vienose vestuvėse, kur turėjo svečiai dvi valandas jaunųjų laukti fojė blink.gif tai ten jau bele kas ėjo, kad tik linksmiau būtų biggrin.gif
o jei pradžia tradiciška - ale visi už stalo, pirmas tostas, tai vyrai mieliau stikliuką pakeltų mirksiukas.gif nu bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
dar pastebėjau, kad ir moterys vengia daug šampano, nes daug kam galvą nuo jo skauda arba rūgštingumas pakyla unsure.gif bet būna aišku tokių išimčių kaip aš blush2.gif pas mane likęs šampanas ilgai neužsiliko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 05 12, 21:15)
kiek pastebėjau, vyrai šampano tik gurkšteli ir stovi jis visą vakarą biggrin.gif
pirkau dvi dėžes ir su bažnyčia ir dviem dienom liko kokie penki tikrai smile.gif
nu žiūrint kokia ta pradžia g.gif buvau vienose vestuvėse, kur turėjo svečiai dvi valandas jaunųjų laukti fojė blink.gif tai ten jau bele kas ėjo, kad tik linksmiau būtų biggrin.gif
o jei pradžia tradiciška - ale visi už stalo, pirmas tostas, tai vyrai mieliau stikliuką pakeltų mirksiukas.gif nu bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
dar pastebėjau, kad ir moterys vengia daug šampano, nes daug kam galvą nuo jo skauda arba rūgštingumas pakyla unsure.gif bet būna aišku tokių išimčių kaip aš blush2.gif pas mane likęs šampanas ilgai neužsiliko tongue.gif

smile.gif sampanas gana skanus gerimas, pritariu drinks_cheers.gif
na pas mus sveciai pagal viska lauks 20-30 minuciu, tai per ta maza fursetuka, bus uzkandeliu ir sampano, dar vyno gal smile.gif
Atsakyti