Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

QUOTE(Sputnik @ 2009 11 24, 23:18)
Pigesnis uz ka ? smile.gif kaip tik 16lt jis kainavo parduotuvese  ax.gif
Vyna is vyno parduotuviu smile.gif

siaip jis prekybos centruose kainuoja 14,29, tai nzn kur taip brangiai tu ji pirkai 4u.gif nes specializuotose parduotuvese ir 9,99 akcijos buna
Papildyta:
QUOTE(MisIndependent @ 2009 11 25, 21:03)
siaip jis prekybos centruose kainuoja 14,29, tai nzn kur taip brangiai tu ji pirkai  4u.gif  nes specializuotose parduotuvese ir 9,99 akcijos buna

ne esme, svarbu ne Alita rinkaisi 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2009 11 25, 20:05)
siaip jis prekybos centruose kainuoja 14,29, tai nzn kur taip brangiai tu ji pirkai  4u.gif  nes specializuotose parduotuvese ir 9,99 akcijos buna
Papildyta:

ne esme, svarbu ne Alita rinkaisi  4u.gif  drinks_cheers.gif

O gal ir 14 lt su kazkiek tai, tiesa sakant jau taip neskaiciavom lt prie lt. Ir apskritai mums patinka labiau Bosca, i Alita irgi skanus putuojantis vynas, tik kad Bosca ten laipsniu mazai, kaip sidre atrodo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 11 26, 09:54)
O gal ir 14 lt su kazkiek tai, tiesa sakant jau taip neskaiciavom lt prie lt. Ir apskritai mums patinka labiau Bosca, i Alita irgi skanus putuojantis vynas, tik kad Bosca ten laipsniu mazai, kaip sidre atrodo...  ax.gif

Mum Bosca pats skaniausias ir visai man vienodai kiek ten laipsniu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervuota:) @ 2009 11 26, 12:26)
Mum Bosca pats skaniausias ir visai man vienodai kiek ten laipsniu schmoll.gif  biggrin.gif

Uhum smile.gif na mums kaip patiems gerti tai tvarkoj, bet sveciams jau norejosi pasiulyti kitoki smile.gif
Atsakyti
gal yra Šiauliečiu pirkusių alkoholio? ax.gif pradėjau po biški iš prekybos centrų pirkti per akcijas, bet čia paskaičiusi visai nepagalvojau, kad ir pas mus yra sanitex'as, gal teko ten kam pirkti? ir dar iš distributorių, kaip viena minėjo pigesnis variantas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 10 30, 09:30)
norejau paklausti o apie kokias firmines parduotuveles kalbate. Gal galima tiksliau pvz Vilniuje kur galima isigyti alkoholio pigiau, nei parduotuveje akciju metu. Butu labai naudinga daug kam manau. Aciu

reikia ne i parduotuves eit, o tiesiogiai su vadybininkais susisiekt smile.gif
metalo g. 2B yra distributoriu parduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2009 12 01, 15:04)
reikia ne i parduotuves eit, o tiesiogiai su vadybininkais susisiekt smile.gif
metalo g. 2B yra distributoriu parduotuve smile.gif

o kaip gauti vadybininku nr. i parduotuve skambint ar užėjus pardaveju klausti, paprašyti, kad duotų jų numeriuką? blush2.gif
aš nemažai adresų prisirinkau Šiauliuose, bet tel parduotuvių nurodyti, tai vistiek manau reikia eiti į jas ir klausti blush2.gif
papasakokit, kaip jums teko elgtis tokiose situacijose, nes man tai nauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2009 12 01, 18:21)
o kaip gauti vadybininku nr. i parduotuve skambint ar užėjus pardaveju klausti, paprašyti, kad duotų jų numeriuką? blush2.gif
aš nemažai adresų prisirinkau Šiauliuose, bet tel parduotuvių nurodyti, tai vistiek manau reikia eiti į jas ir klausti  blush2.gif
papasakokit, kaip jums teko elgtis tokiose situacijose, nes man tai nauja  4u.gif

paskambini i imone ir pasakai, kad nori pirkti daug alkoholio ir gauni kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2009 12 02, 09:40)
paskambini i imone ir pasakai, kad nori pirkti daug alkoholio ir gauni kontaktus.

na taip ir mislijau dėkui 4u.gif
beje šiuo metu maximoje 20% nuolaoda alkoholiui, tai mes jau ja pasinaudojome ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2009 12 02, 16:05)
na taip ir mislijau dėkui  4u.gif
beje šiuo metu maximoje 20% nuolaoda alkoholiui, tai mes jau ja pasinaudojome  ax.gif  drinks_cheers.gif

visam alkoholiui???
jeigu domina pirkimas is distributoriu, tai man az.
Atsakyti
QUOTE(jrgt @ 2009 12 02, 15:24)
visam alkoholiui???

tik stipriems gėrimams
Atsakyti
taip stipriems, bet manau verta pasinaudoti g.gif ir beje reikia paziureti gal jau ir norfoj davė nuolaida, nes esu pastebėjusi, kad jeigu duoda maximoje nuolaidą tai ir norfoje keliais procentais didenę nuolaida siūlo ax.gif
Atsakyti