Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

QUOTE(Monikaa @ 2009 12 02, 15:50)
taip stipriems, bet manau verta pasinaudoti  g.gif  ir beje reikia paziureti gal jau ir norfoj davė nuolaida, nes esu pastebėjusi, kad jeigu duoda maximoje nuolaidą tai ir norfoje keliais procentais didenę nuolaida siūlo  ax.gif

nuolaida ta pati - 20% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 12 04, 09:24)
nuolaida ta pati - 20% ax.gif

Bet dar maximoje yra prie kainos laukelis, kuria rasoma, kad perkant daugiau nei 6 vienetus alkoholinio gerimo kaina litu pigesne wink.gif mes vaziuosim i maxima apsiprekint smile.gif siaubsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drogmina @ 2009 12 04, 10:21)
Bet dar maximoje yra prie kainos laukelis, kuria rasoma, kad perkant daugiau nei 6 vienetus alkoholinio gerimo kaina litu pigesne wink.gif  mes vaziuosim i maxima apsiprekint smile.gif siaubsim smile.gif

bet man atrodo čia ne visiems gėrimams g.gif ar visiems?
Atsakyti
Chm pažiūrėjau maximoj ABSOLLIUT'ui ir taip nuolaida r reiškia dar plius 20% nuolaida... thumbup.gif chm jei taip tai super gera kaina gaunasi, reikia užsipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2009 12 04, 13:01)
Chm pažiūrėjau maximoj ABSOLLIUT'ui ir taip nuolaida r reiškia dar plius 20% nuolaida...  thumbup.gif  chm jei taip tai super gera kaina gaunasi, reikia užsipirkti  ax.gif

man atrodo, nuolaidos nesumuojamos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 12 04, 13:43)
man atrodo, nuolaidos nesumuojamos ax.gif

Chmmm ax.gif o aš galvojau jau prasisuksiu lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2009 12 04, 13:51)
Chmmm  ax.gif  o aš galvojau jau prasisuksiu  lotuliukas.gif  ax.gif

o tu pabandyk vieną nupirkti, mažu sistema neparodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 12 04, 14:56)
o tu pabandyk vieną nupirkti, mažu sistema neparodys smile.gif

zinok prasisuksi thumbup.gif aš taip martini buvau pirkus jam nuolaida buvo ir dar akcija tai pigiai isvis gavosi ax.gif thumbup.gif
Papildyta:
beje Iki parduotėse brendis torres 5, kaina 29, 99, 0.7l. 4u.gif
gal pravers kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2009 12 04, 14:59)
zinok prasisuksi  thumbup.gif  aš taip martini buvau pirkus jam nuolaida buvo ir dar akcija tai pigiai isvis gavosi  ax.gif  thumbup.gif
Papildyta:
beje Iki parduotėse brendis torres 5, kaina 29, 99, 0.7l.  4u.gif
gal pravers kam  smile.gif

Na šiandiena lėksim pirkti, tai žiūrėsim sumuojamos tos nuolaidos ar ne ax.gif
O brendis irgi gera kaina, mums dar reikia dasipirkt Torres'o
Atsakyti
Na mergaitės šiandieną siaubėm maximą lotuliukas.gif jeigu rimtai, pirkom ABSOLLIUT'ą, jau prieš tai buvom pirkę irgi neblogom kainom, o dabar gavosi dar geresnėm thumbup.gif kaina su nuolaida 29,99 Lt už 0,5 L, tai plius dar gavome nuo šios sumos 20% nuolaidą thumbup.gif respect maximai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ask4aretux @ 2009 12 05, 22:49)
Na mergaitės šiandieną siaubėm maximą  lotuliukas.gif  jeigu rimtai, pirkom ABSOLLIUT'ą, jau prieš tai buvom pirkę irgi neblogom kainom, o dabar gavosi dar geresnėm  thumbup.gif  kaina su nuolaida 29,99 Lt už 0,5 L, tai plius dar gavome nuo šios sumos 20% nuolaidą  thumbup.gif  respect maximai  mirksiukas.gif

nu va kaip pasisekė bigsmile.gif aš tai šian kukliai tekilos buteliuką paimsiu naujakui ax.gif
Atsakyti
dar iskilo klausimas ką kiek perkate, kiek spalvoto kiek baltos ir kiek vyno ar likerio na kazka is silpnesniu. blush2.gif
mes tai žmogui 0,5 ltr degtines (puse spalvotos su skoniu degtine ir balta) na zmoniu 50 tai 25 buteliai spalvoti 25 baltos, tai ar taip gerai ar daugiau baltos, nes vyrai nelabai tu spalvotu geria doh.gif
ir su sampanu nzn kiek jo reikia nes paskaiciau kad kitos dvi dezes perka, na aisku neaisku kiek ateis prie baznycios sveikint g.gif na kiek silpnesniu mazdaug? o isvis tokiu kaip likeriu ar reikia? gal vynai ar vermutas geriau? unsure.gif
Atsakyti