Na man tėvas patarė paimti ir įvairesnių gėrimų, ne vien degtinę, alų ir vyną, bet ir brendžio kokio geresnio bent kelias butelkas, viskio, likeriukų, ir apskritai ką nors gražioje taroje. O kai paklausiau, kam čia taip, sako - gražiau atrodys stalas, įvairesnis bus, o ne vien vodkė sustatyta

Tai iš tiesų nusprendėm paimti įvairesnių gėrimų, juk tikrai atsiras žmonių, kurie negeria degtinės, o kiti nors ir gertų ją, bet mieliau pasirinktų ką nors lengvesnio ir pan.
O šiaip kiek kalbėjau su žmonėm, kas darė vestuves, arba jose dirbo/dalyvavo, visi sako, kad reikia imti minimum 0.7 ant žmogaus stipriųjų gėrimų. Nes dažnai juk vestuvėse būna taip, kad išgeria žmogus, nusminga valandžiukei kitai, pailsi, ir vėl sugrįžta. Galiausiai, geriau daugiau negu per mažai, kad nereiktų paskui kur paryčiais ieškoti, kur čia nusipirkti ko nors.
ir dar - juk maždaug pažįstat savo svečius. aš pvz žinau, kad mūsų vestuvėse didžioji dauguma bus vyrukų, kurie tikrai gali nemažai išgerti, mėgsta stipresnius gėrimus, o vyno beveik niekas negeria, nes kažkaip visiems arba ryte nuo jo blogai būna, arba galvą skauda vos paragavus. Panašiai ir su alum - išgeria žmonės retkarčiais, bet alaus maniakų mūsų artimųjų tarpe nėra tiek daug, taigi, tokie pasamprotavimai taip pat padeda apsispręsti, ko ir kiek imti
Papildyta:
QUOTE(Gaites @ 2010 04 30, 17:46)
Pas mus zada buti nuo 30-35zmoniu..is ju bus 2vaikai..kaip manot kiek reiktu tokiam kiekiuj zmoniu? nes man tai visai nesiseka skaiciuot

o gimine megstanti isgert..
Jau vien stipriųjų gėrimų imčiau minimum 25-30 litrų, jeigu giminė mėgstanti išgerti