Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

Mes savo vestuvėms alkohilinius gėrimus pirkom iš paprasčiausios Maximos, pataikėm ant akcijos ir liux buvo thumbup.gif Bet tai buvo jau beveik pries du metus ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Gal keliam aktualia tema i virsu?
Atsakyti
taip, tikrai aktuali doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Perskaiciau visa tema, ir susidariau nuomone, kad pagrinde pas visas bus tik sampanas, vynas, balta (degtine) ir alus.. drinks_cheers.gif
Mano mama kaiptai pareiske, kad kadangi vestuves, tai turi buti ir plius dar spalvotu ir viskiu, ir ko ten ji tik neprivardino... doh.gif
Ka jus apie tai galvojat?
Turbut mano mama lygino su mano sesers vestuvem, kurios pries 6metus buvo, ir ant stalu visko buvo, dabar turbut tai jau nebe populeru.. g.gif
Pas mus zada buti nuo 30-35zmoniu..is ju bus 2vaikai..kaip manot kiek reiktu tokiam kiekiuj zmoniu? nes man tai visai nesiseka skaiciuot doh.gif o gimine megstanti isgert.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na man tėvas patarė paimti ir įvairesnių gėrimų, ne vien degtinę, alų ir vyną, bet ir brendžio kokio geresnio bent kelias butelkas, viskio, likeriukų, ir apskritai ką nors gražioje taroje. O kai paklausiau, kam čia taip, sako - gražiau atrodys stalas, įvairesnis bus, o ne vien vodkė sustatyta biggrin.gif
Tai iš tiesų nusprendėm paimti įvairesnių gėrimų, juk tikrai atsiras žmonių, kurie negeria degtinės, o kiti nors ir gertų ją, bet mieliau pasirinktų ką nors lengvesnio ir pan.
O šiaip kiek kalbėjau su žmonėm, kas darė vestuves, arba jose dirbo/dalyvavo, visi sako, kad reikia imti minimum 0.7 ant žmogaus stipriųjų gėrimų. Nes dažnai juk vestuvėse būna taip, kad išgeria žmogus, nusminga valandžiukei kitai, pailsi, ir vėl sugrįžta. Galiausiai, geriau daugiau negu per mažai, kad nereiktų paskui kur paryčiais ieškoti, kur čia nusipirkti ko nors.

ir dar - juk maždaug pažįstat savo svečius. aš pvz žinau, kad mūsų vestuvėse didžioji dauguma bus vyrukų, kurie tikrai gali nemažai išgerti, mėgsta stipresnius gėrimus, o vyno beveik niekas negeria, nes kažkaip visiems arba ryte nuo jo blogai būna, arba galvą skauda vos paragavus. Panašiai ir su alum - išgeria žmonės retkarčiais, bet alaus maniakų mūsų artimųjų tarpe nėra tiek daug, taigi, tokie pasamprotavimai taip pat padeda apsispręsti, ko ir kiek imti wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaites @ 2010 04 30, 17:46)
Pas mus zada buti nuo 30-35zmoniu..is ju bus 2vaikai..kaip manot kiek reiktu tokiam kiekiuj zmoniu? nes man tai visai nesiseka skaiciuot doh.gif  o gimine megstanti isgert.. drinks_cheers.gif

Jau vien stipriųjų gėrimų imčiau minimum 25-30 litrų, jeigu giminė mėgstanti išgerti smile.gif
Atsakyti
as jau cia buvau rasius, bet kadangi del leliaus vestuves nukelt teko metams, tai atsinaujinsiu i diskusijas smile.gif Alkoholi jau kaip ir buvom susipirke, tai pasandeliuoti teks dabar smile.gif Buvau rasius, kad imsiu 12 but degtines, tai vis delto imsiu 24 but, nes darysiu kokteiliu stalą, kur kiekvienas darysis sau kokteilius, cia butent Caipiroskas, o kai jas geri, labai daaaaug degtines issigeria, tai va, pas mus taip ir skirstosi - vyno, brendzio ir degtines gerejai.. O alus tai nepamainomas atributas jei vestuves dvi dienas, tai ypač antrai dienai sueis daug smile.gif Kažkaip teko labai daug balių organizuoti, tai jau atkaliau akis kiek reikia alkoholio ir maisto smile.gif Kad apie 1 l grubiai alkoholinio skysčio, jei vetsuves dvi dienas, tai butinai. O pas mane bus apie 50 zmoniu. Jei kam reiks, galėsiu įkelti savo detalų alkoholio planelį dar kartą smile.gif Beje, splavotų gėrimų tai vis viena šiek tiek reikia, ne tik kokteiliams, nes pvz kiti labai noriai ir tokias žalias devynerias prie stalo geria, arba tą patį brerndį.
Atsakyti
MisIndependent, įkelkit tą sąrašiuką, manau visoms pravers wink.gif
Atsakyti
aha, inmesk, pas mane irgi 50 zmoniu, is kuriu 6 vaikai biggrin.gif
Atsakyti
na va ir as pasipasakosiu,kadangi pries 2 savaites attrepsejom savo vestuves thumbup.gif
buvo zmoniu 32m vaikai neiskaiciuoti 4u.gif
pirkom 30 buteliu dektines, po 0,5lt. liko kokie 7 buteliai smile.gif
brendzio 7 turejom, isgere tik 2 smile.gif
vyno 14 buteliu, isgerta tik 4 smile.gif
alaus buvo 30 litru backute ir 40 buteliu atsargai, is ju liko tik 20:)
sampo buvo 25 (cia kartu ir gamtoje), tai liko kokie 2 smile.gif

darant isvadas geremiausia alus, dektine ir sampas:)
Atsakyti
Na, pas mane nemenki gerejai, tai likti neturetu daug, o jeigu ir liks, tai pasikartosiu, kad stiprus alkoholis negenda smile.gif O jau sėdėt ir baimintis kas bus jei pritruks, tai ačiū smile.gif
Be to, jei kažkas turi kokių gerų santykių su kokia nors parduotuve, visada galima tartis, kad tik po vestuviu bus galima susimokėti už panaudotą alkoholį, o nepanaudotą tiesiog grąžinti... Visada įmanoma susitarti biggrin.gif
Sąrašiukas:
Auksinė degtinė 0,7l 24x25=600lt
Zalios devynerios 0,7l 12x25,88=310,56lt
Put.vyn. Grand cavalier 0,75l 24x13,00=312 lt
Torres 5* 0,7l 12x30=360 lt
Vynas Frontera 0,75 12x15=180 lt
Alus 30l 120x2=240 lt

Viso alkoholiui 2002,56
Plius normalios sultys kokteiliams (nepatinka man kai būna tik gaiva), ir gazuotas mineralinis svečiams į kambarius rytui.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MisIndependent: 01 gegužės 2010 - 20:03
***** kokia jum didele suma gaunasi doh.gif linkiu, kad dar atliktu biggrin.gif
Atsakyti
Nemaza, bet jei liks, suvartosim su draugais, nors sakau, rengdavau dažnai kokteilių party, tai sakau, 15 žmonių kompanija, gerianti Caipiroskas, sugeba išgerti 10 butelių degtinės, nes tie kokteiliai yra labai gaivus ir lengvi, net nesijaučia degtinės. Kai konstatavau faktą kiek per vakarėlį suvartojom, visi net žagtelėjo biggrin.gif
Be to, toji suma tai nesijaus, nes po truputį per akcijas susipirkom smile.gif Čia galutinai tik suvedžiau sąmatą bigsmile.gif
Atsakyti