Įkraunama...
Įkraunama...

Alkoholis

Aš kiek dairiausi alkoholio tai pigiausiai radau sanitex ir kai kuriuos gėrimus vynotekoj.
Atsakyti
QUOTE(vilniete5 @ 2010 05 19, 15:04)
Aš kiek dairiausi alkoholio tai pigiausiai radau sanitex ir kai kuriuos gėrimus vynotekoj.

O Sanitex stipresnius gal? Kokios kainos ten?
Atsakyti
QUOTE(vilniete5 @ 2010 05 19, 15:04)

Aš vynus ir brendį taip pat pirkau vynotekoj. Ispaniškam brendžiui buvo akcija, o jis man lb skanus.

Tiesa, tikro šampano neįperku, visokių putokšlių nenoriu. Pirkau Lambrusco. Bent jau natūralus produktas.
Atsakyti
pitchy, dekui uz informacija 4u.gif

Reikes mums maziau vyno imti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey/Tea: 19 gegužės 2010 - 18:41
man tai kaip tik tie putoksliai skaniausi blush2.gif ypac bosca visos rusys.... mmm man skanu smile.gif tego ragauto tikro sampano, skonis visai nepatiko.... tai vat tokia mano patirits..
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 05 18, 15:22)
drinks_cheers.gif Vienareiksmiskai užskaitau, jei užsipirksit Prancūzijoje <...> kas liečia putojantįjį Jacons Creek, tai tikrai superinis biggrin.gif O dar rožinis <...>

thumbup.gif as ir taip skaiciuosiu tada, kad pradziai sampano, paskui merginoms putojanti vyna paimti plius kazka kokteiliukams, o vyrams kokio balto ir raudono vyno, viskio, alaus (tai antrai dienai) net nezinau g.gif reikes pasiziureti pagal sveciu sarasa turbut kas ka megtu gerti... norisi daugumai pataikyti doh.gif
QUOTE(*Bruknee* @ 2010 05 18, 16:59)
sveikos  4u.gif  Prancuzijoje Moet apie 20-25 eu  smile.gif

aciu - mazdaug orientuosiuosi kainose... 4u.gif panasiai ir galvojau, kad kainuoja, nes vien mano Jakobs Creek putojantis vynas kanuoja 15 euru per buteli... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 19, 20:37)
man tai kaip tik tie putoksliai skaniausi  blush2.gif ypac bosca visos rusys.... mmm man skanu smile.gif tego ragauto tikro sampano, skonis visai nepatiko.... tai vat tokia mano patirits..

Mes ir ties "putoksliais" apsistojome ax.gif

Nu tiksliau pusiau putojantis jis skaitosi...

Prancūzija toli, o Lt pirkti brangoka. Vakar nusipirkom jau nemazai Lambrusko blush2.gif Man jis skanus... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimuske: 20 gegužės 2010 - 07:16
o mes skaiciavome taip, seimininke sodybos patare, kad reikia imti degtines po buteli zmogui, pas mus bus ~40 zmogeliuku:
Beje, sake, kad vasara daugiausia isgeria alaus, o ziema - degtines, bet cia manau dar i r nuo zmoniu priklauso:)
10 buteliu Absoliut degtines 0.7 l.
30 Lithuania degtines, greiciausiai 0.5 l
3 dezes balto vyno (18 buteliu)
3 dezes raudono vyno (18 buteliu)
10 Torres brendzio buteliu (10* ir 5* islaikymo) 0.7 l talpos
Backa alaus, 50 l., na gal dar kaskiek buteliais paimsim

jau geriau liks negu truks, neleksim ieskot 4u.gif
o is gaiviuju gerimu pirkom 50 litru ivairiu sulciu, vynuogiu (lb skanu su degtine), obuoliu, apelsinu. Kadangi seimininkes darys dar gaiva su citrinomis, tai turetu pakakti.

Tik nesugalvojom kokio sampanelio imti ir kiek. ax.gif

O ar kas nors imate sidra? nes gerimu kaip ir pakankamai, ir sidras arba bambaliuose buna, arba skardinese, ti nzn, kaip atrodys.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute 2010 @ 2010 05 20, 14:48)
o mes skaiciavome taip, seimininke sodybos patare, kad reikia imti degtines po buteli zmogui, pas mus bus ~40 zmogeliuku:
Beje, sake, kad vasara daugiausia isgeria alaus, o ziema - degtines, bet cia manau dar i r nuo zmoniu priklauso:)

jau geriau liks negu truks, neleksim ieskot  4u.gif
o is gaiviuju gerimu pirkom 50 litru ivairiu sulciu, vynuogiu (lb skanu su degtine), obuoliu, apelsinu. Kadangi seimininkes darys dar gaiva su citrinomis, tai turetu pakakti.

Tik nesugalvojom kokio sampanelio imti ir kiek.  ax.gif

O ar kas nors imate sidra? nes gerimu kaip ir pakankamai, ir sidras arba bambaliuose buna, arba skardinese, ti nzn, kaip atrodys.. g.gif

Sidras tai gal šiaip sau... Nebent ten visokie kokteiliukai buteliukuose su šiaudeliais (Mix tipo ir kiti).
Atsakyti
[/quote]

na, tikrai zinau kad mano kompanijoje antra diena tai sidras sueitu laaabai greitai smile.gif Greiciau nei alus, planuoju imti pilstomo backute, jei pavyks nebrangiai susitarti su pazistamais alaus berniukais biggrin.gif
man burbuliukai labai skanu antra diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute 2010 @ 2010 05 20, 14:48)

jau geriau liks negu truks, neleksim ieskot  4u.gif

Tik nesugalvojom kokio sampanelio imti ir kiek.  ax.gif

mes pirkom sidra skardienm, sudejo ji salia alaus backutes, tai merginom ir moterim buvo skanu antra diena, nes vyrai alu geria o moterys prie sidro sukosi smile.gif o vynas megstamas jusu kompanijoj? jei taip tai gerai, o jei ne tai man atrodo daugokai vyno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute 2010 @ 2010 05 20, 13:48)

blink.gif blink.gif blink.gif
butelis degtinės žmogui? per vestuves? neskaitant visų kitų gėrimų????
o kur anoniminiai alkoholikai renkasi, ta šeimininkė nepasakė? g.gif
Atsakyti