Įkraunama...
Įkraunama...

Tartis dėl gimdymo su gydytoju

Man klausimas - tos, kurios tariasi - ar pirmo pokalbio metu ( na, jau kai prašoma, kad norėtume gimdyti gydytojo priežiūroje), ar davėte kažkiek gydytojui? Simboliškai gal ką? Ar tik paprastai - nueita, pasikalbėta, telefonaius apsikeista?
Atsakyti
Mano patarimas, jei neturit pinigeliu kur deti galit tartis, bet jei turit kur juos isleisti, tai neverta, nes buna, kad ir susitarus gydytojas negali sudalyvauti, o be to visa darba atlieka akusere gydytojas tik stovi ir ziuri, siaip jei gimdymas be komplikaciju tai jo beveik ir nereikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eling @ 2009 07 14, 13:23)
Nesitarsiu. Už mane vistiek nepagimdys. Tačiau už  nuoširdų rūpestį tikrai atsilyginsiu.  4u.gif

pritariu tau juk pinigai nepalengvins, geriausia tai, kad vyras salia butu ir dar kamera turetumet tai tada ir pinigu nereikes, o jei viskas gerai praeis tai is dekingumo gali duoti ax.gif
Atsakyti
Na, manau tartis neverta, juk uz jus nieks nepagimdys, skausmo neistvers. Juk kiekvienas gydytojas atlieka savo darba taip pat gerai ar tariesi ar ne, na nebent jus norit, kad gydytojas dazniau ateitu, paisulytu atsigerti ir pan, bet juk tam yra vyrai, kurie manau geriau zino jusu poreikius ir norus smile.gif
O uz gera darba verta atsilyginti ir aisku ne saldainiais, na bent jau mes taip darem, patiem smagiau atsidekoti uz ta maza stebukleli wub.gif
Atsakyti
O as jau nuo nestumo pradzios esu sutarusi su gydytoja, kuri priims namo kleckiu ir labai ramiai jauciuosi, nera jokiu parkiu ar bus malonus personalas, gydytojas. As ja pasitikiu ir zinau, kad bus viskas padaryta taip kaip geriausia man ir vaikiukui. Nieko gydytojai nesu davusi ir duosiu po gimdymo, kaip padeka. Siaip lankausi poliklinikoje, o pas sia gydytoja kartas nuo karto apsilankau privaciai, pasiziuri kokie rezultatai, pasako ka ir kada poliklinikoje turi padaryti. As tai labai patenkinta.
Is tikro del pinigeliu tai jokio skirtumo ar tu tariesi su gydytoju ar ne, juk vis tiek DAUGUMA po gimdymo gydytojui ir personalui atsidekojame. Tai man maloniau atsidekoti gydytojui, kuris seka mano nestuma nuo pat pradziu biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi nuo pat neštumo pradžios tariausi su gydytoju,kuris mane ir prižiūrėjo visą neštumo laiką. Viskas praėjo labai sėkmingai ir "nesuskydau" gimdymo metu vien del to,kad labai pasitikėjau savo gydytoju. Aš manau,kad būtinai reikia tartis, o mažos dovanėlės,kaip visada, stiprina draugystę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odeta.kaunas: 24 liepos 2009 - 16:49
Nesitariau. Man buvo nesvarbu koks gydytojas priims gimdyma.
Atsakyti
QUOTE(lindalyte @ 2009 06 03, 12:11)
pirmą kart tariausi, antrą - ne, su šiuo net nežinau kaip daryt, nesitarčiau, bet vaikštau privačiai, tai gal reiktų  g.gif , bus matyt smile.gif

pirma kart nesitariau ax.gif antra taip pat ne mirksiukas.gif o trecia vis dar neapsisprendziu g.gif viena diena galvoju tarsiuos biggrin.gif kita galvoju vis tiek reikes paciai gimdyt biggrin.gif uz mane nieks nepagimdys biggrin.gif tai ir nezinau g.gif buvau pasirinkus viena gyd. su kuria norejau tartis(geru atsiliepimu ir rekomendaciju buvau girdejus) 4u.gif bet pasiskaicius forume raso kad paskutiniu metu ji nevisada atvaziuoja................... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata N.: 27 liepos 2009 - 17:33
O man iškilo toks klausimas...
Kol kas su gydytoju nesitariau, bet ketinu tartis, kadangi taip gausis, kad aš jam turėsiu pirmiau pasiskambinti, o ne nuvyk į konsultaciją, tai net nežinau, nuo ko pradėt telefonu pokalbį. Gydytojas geras, kelių pažįstamų kelios pažįstamos gimdė pas jį, liko patenkintos, be to forumuose apie jį tik geri atsiliepimai. Bėda, kad gausiu tik jo tel. nr. ir reiks pirmiau pasiskambinti.
Gal kokių patarimųturit? ax.gif Ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Skaitinėju čia ir toks kalusimas iškilo. Čia dėl to, kad susitarus su gydytoju dar reikia į kasą susimokėti (jei gimdai ne gydytojo pamainos metu). Ar tos , kurios gimdėt susitariusios ir davėt gydytojui į kišenę ir jeigu tuo metu buvo ne gydytojo pamaina - dar mokėjot ir į kasą? Ar kažkaip tuos dalykus galima apeiti?
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2009 07 27, 20:42)
O man iškilo toks klausimas...
Kol kas su gydytoju nesitariau, bet ketinu tartis, kadangi taip gausis, kad aš jam turėsiu pirmiau pasiskambinti, o ne nuvyk į konsultaciją, tai net nežinau, nuo ko pradėt telefonu pokalbį. Gydytojas geras, kelių pažįstamų kelios pažįstamos gimdė pas jį, liko patenkintos, be to forumuose apie jį tik geri atsiliepimai. Bėda, kad gausiu tik jo tel. nr. ir reiks pirmiau pasiskambinti.
Gal kokių patarimųturit?  ax.gif  Ačiū smile.gif  4u.gif

Na ir pati taip pradėjau "tarimosi procesą" lotuliukas.gif Tai tiesiai šviesiai ir sakykit, kokiu tikslu skambinat, ir susitarkit dėl susitikimo smile.gif Tada ir aptarsit detales, o gal Jums tas gydytojas bus "ne prie širdies" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmutee @ 2008 07 13, 18:25)
manau cia kiekvienos mamytes reikalas. as su jokia daktare nesitariau, nes nestumas buvo lengvas, o ir gimdyma pranasavo lengva  4u.gif
bet jei butu greses cezaris tikrai buciau tarusis su man patikusia gydytoja  mirksiukas.gif

na, ne visada pranašystės pildosi 4u.gif . Man abu kartus cezariai buvo, pirmas tiesa ekstrinis, abudu kartus buvau susitarusi. Tačiau mano nuomone, gydytojo kompetencija ir patirtis svarbesnė ir reikšmingesnė gimdant natūraliai ( ir tada tartis verta labiau), nei darant cezarį ( turiu omeny planinį). Kaip sakė mano gydytojas, tikrai kompetetingas, cezarį padaryti yra pats lengviausias darbas, padarai, ir švilpauji sau ( čia jo žodžiai buvo), vat natūralų gimdymą priimti, o jei dar komplikuotas - va čia tai kitas dalykas. ax.gif
Atsakyti
as visa nestuma rinkau pinigelius daktarams, bet galiausiai pagimdziau Antakalnyje ir moketi neprireike, ir be lt mane puikiai slauge esu patenkinta ir jei dar karta lauksiu vaikelio, jis isvis pasauli ten pat! 4u.gif
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad šiais laikais yra gydymo įstaigos, gydytojo pasiriniko laisvė.
Ir į tai žiūriu labai rimtai, atsakingai ir pasvertai.
Iš karto nėštumo priežiūrą ir gimdymą, bei priežiūrą po gimdymo pas tą patį gydytoją rinkausi valstybinėje ligoninėje, kaip papildomą mokamą paslaugą ir mokėjau oficialiai nustatytą konsultacijų kainą.
Pasirinus, matau daug privalumų:
profesionali, specializuota, nuosekli priežiūra ir pagalba, kai gydytojas žino visus niuansus;
gydytojo ir pacientės bendravimo ryšįs ir supratimas;
ligoninės, kurioje gimdysiu, aplinkos pažinimas ir apsipratimas, tvarkos žinojimas iš anksto;
personalo pažinimas ir jų galimybės;
psichologinis ir emocinis komfortas, saugumo jausmas;
papildomo streso, panikos, nežinojimo išvengimas;
paisymas mano pageidavimų ir norų;
mano privatumas, kai nėra galybės besikeičiančių gydytojų;
papildomos paslaugos, galimybė rinktis, geresnės sąlygos, priežiūra ir pagalba;
kito nėštumo planavimas, konsultacijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 02 rugpjūčio 2009 - 21:19