QUOTE(agnythe @ 2009 07 02, 14:04)
Sveikos esamos ir busimos

bei mamytes
Parasysiu ir as savo nuomone

As manau, kad prieiti kompromisa siuo klausimu (kaip ir daugeliu kitu) yra neimanoma, nes kurios gimde nesitarusios, tos teigs, kad tartis nereikia, o kurios taresi - 100 procentu bus isitikinusios, kad taip geriau

Kiekviena turime pati nuspresti, ko mes tikimes, ko mes bijom ir t.t. ir tik tada manau atsakymas i klausima bus aiskus
As pati laukiuosi pirmojo leliuko ir esu apsisprendusi, kad su niekuo is anksto nesitarsiu. Gal kad dar esu nepatyrusi, nusiteikiau optimistiskai ir galvoju: "nu kiek kankinsiuos, jei nepasiseks, para dvi?" Bet kas yra ta para ar dvi, palyginus su visu gyvenimu?.. Pagalvokit, kaip gimde musu mociutes, mamos... Tais laikais net nebudavo tokiu dalyku, bet pagimde ir uzaugino... Manau cia yra likimas arba laimes dalykas. bet cia tik mano nuomone

Linkiu visoms gerai pagalvoti ir kuo greiciau vienaip ar kitaip apsispresti, kad negaistumet veltui laiko nuolatiniams svarstymams, o kuo daugiau laiko praleistumet galvodamos kazka malonaus ir mielo. geros emocijos reikalingos leliui
tas pasakimas kad kaip mamos ir mociutes pagimdydavo,mes juk zengiam i prieki,o ne stovim vietoj ar atgal einam.
bet tam paskimui kad vieni mano kad geriau tartis kitos galvoja kad geriau nesitarti. manau tai geriausia zino tos kurios ruosiasi gimdyti antra karta,bet ir vel, nezinia kaip viskasbus.
na manes laukia ant dienu pirmas gimdymas. labai bijau,net naktim nemiegu,bet nesitariu su niekuom. kaikurios drauges pakraupusios kaip as sitaip galiu rizikuoti ir vaziuoti nesitarus,okitos sako kad taries ar nesitari prie gimdimo namu bet kokiu atveju neleis nieks gimdyti ir jei specelista geras tai ir be isankstinio susitarimo normaliai priims gimdyma,o jei nelabai tikes tai ir pakistas pinigu netaps superiniu daktaru.
na kaip sakant daug zmoniu, daug nuomoniu.
bijau pati ka teigti,nes dar nesu gimdziusi,tiesiog tikiuos is visos sirdies kad mums viskas butu gerai.