o ar yra simtaprocentine garantija,jog, gimdant susitarus, nieko nenutiks?Beje,nemanau,kad musuose gimdyviu ir naujagimiu mirtingumas siekia toki lygi,jog sprendima, gimdyti nesusitarus, butu galima ivardyti kaip zaidima su likimu

Pasirinkau oficialiai mokamą paslaugą - nėštumo priežiūra ir gimdymas pas tą patį gyytoją dėl šių priežasčių:
savo atsakomybės už visą šeimą;
gydytojo profesionalumo ir nuoseklios bei specializuotos priežiūros bei pagalbos;
savo psichologinio komforto; saugumo jausmo; betarpiško ryšio ir supratimo;
aplinkos, personalo, tvarkos išankstinio pažinimo ir apsipratimo;
savo privatumo (išvengiant gausybės gydytojų);
geresnių sąlygų sudarymo, papildomų paslaugų pasirinkimo.
savo atsakomybės už visą šeimą;
gydytojo profesionalumo ir nuoseklios bei specializuotos priežiūros bei pagalbos;
savo psichologinio komforto; saugumo jausmo; betarpiško ryšio ir supratimo;
aplinkos, personalo, tvarkos išankstinio pažinimo ir apsipratimo;
savo privatumo (išvengiant gausybės gydytojų);
geresnių sąlygų sudarymo, papildomų paslaugų pasirinkimo.
as dziaugiausi kad tariausi,maloniai pasitiko,pati operacija padare,graziai susiuvo,po gimdymo lanke

as uz tarimasi, visa nestuma tave priziurejo, padejo pagimdyt susiuvo, priziurejo ir toliau graziai bendraujam, ejau i gimdyma su sypsena ir ramia sirdimi

su niekuo nesitariau, bet esu viskuo patenkinta 100 proc, prieziura po gimdymo buvo tikrai gera ir netgi tokia pati kaip toms, kurios sumokejo pinigeliu
gimdziau VGN.

gimdziau VGN.
as tariausi abu kartus, ir esu tuo labai patenkinta, ir nepsakyciau kad labai jau brangiai kainavo. tik dziaugiuosiu savo sprendimu, nes galvoju kad kito gydytojo nepazysti, jis nepazysta taves, gal ko ir nedrsysi pasakyti irt.t. as pritariu del psichologinio komforto

Manau, tartis neverta...taciau...jeigu butu planinis cezaris, dar pagalvociau, nes siuo atveju turbut nebegaleciau pasitiketi vien savo jegomis
siaip ar taip, gimdant paciai, nesitarciau su gydytoju
pakankamai pasitikiu savim ir turbut optimiste esu - vis tik manau, kad dar yra zmonisko ligonines personalo ir imanoma normalia priezira gauti ir be tarimosi

QUOTE(linausius @ 2008 11 30, 18:51)
As gimdziau ne LT,tai tos dilemos "tartis-nesitarti" nebuvo,kadangi cia apie tokiu dalyku egzistavima niekas ne nepagalvoja...Gimdymus priema akuseres,gydytojai kvieciami tik ekstra atvejais....
Svarsciau galimybe gimdymui sugristi i LT,bet tarimosi su gydytoja galimybe atmeciau:
1.Kazkaip pasitikejau savimi,visiskai nebijojau,tikejau,kad viskas bus gerai.
2.Tuos pinigelius galima ir geriau panaudoti(juolab kai ne perteklius ju)
3.Man svarbiausias asmuo gimdyme buvo vyras,kad jis butu salia ir palaikytu,o tu daktaru ir sesuciu "ciuciavimas" man nebutinas...
4.Nelabai ir buciau zinojus su kuo tartis,o,kaip cia kazkas rase,aklai pasitiketi rekomendacijomis neverta...
O gimdymas mano ir praejo zaibo greiciu ir lengvai,jauciu ta daktare su kuria buciau tarusis,net nebutu spejus atvaziuoti, mes patys vos spejom...
Svarsciau galimybe gimdymui sugristi i LT,bet tarimosi su gydytoja galimybe atmeciau:
1.Kazkaip pasitikejau savimi,visiskai nebijojau,tikejau,kad viskas bus gerai.
2.Tuos pinigelius galima ir geriau panaudoti(juolab kai ne perteklius ju)
3.Man svarbiausias asmuo gimdyme buvo vyras,kad jis butu salia ir palaikytu,o tu daktaru ir sesuciu "ciuciavimas" man nebutinas...
4.Nelabai ir buciau zinojus su kuo tartis,o,kaip cia kazkas rase,aklai pasitiketi rekomendacijomis neverta...
O gimdymas mano ir praejo zaibo greiciu ir lengvai,jauciu ta daktare su kuria buciau tarusis,net nebutu spejus atvaziuoti, mes patys vos spejom...

QUOTE(linausius @ 2009 01 05, 01:25)
o ar yra simtaprocentine garantija,jog, gimdant susitarus, nieko nenutiks?Beje,nemanau,kad musuose gimdyviu ir naujagimiu mirtingumas siekia toki lygi,jog sprendima, gimdyti nesusitarus, butu galima ivardyti kaip zaidima su likimu 

Ssu pirmu nesitariau, tai buvo tiesiog baisu
Su antru susitariau jau

As manau, kad tai psichologinis momentas - jei pasitiki savimi ir savo jegomis tai nesitari, o jei bijai tai tariesi. O po gimdymo jau gali vertinti - ar gerai buvo, ar ne.
Gaila, kad pas mus taip
As paziuresiu kaip bus po pirmo v. gimimo, kol kas nesitariu ir neketinu.
Gaila, kad pas mus taip