Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Aš irgi pradėjau studijuoti. O gal kas laikė "Dokumentalistika" ?
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2008 09 24, 14:51)
Aš irgi pradėjau studijuoti. O gal kas laikė "Dokumentalistika" ?

O tu kokią specialybę? O pasiėmei vien dokumentalistiką? Iš mūsų dar gal niekas jos neturėjo.

Mergaitės, šaindien einu į Romerį, gal dar kokių klausimėlių bus? Man geriau SMS, gal neturėsiu daugiau galimybės prisijungti.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 25, 05:42)
O tu kokią specialybę? O pasiėmei vien dokumentalistiką? Iš mūsų dar gal niekas jos neturėjo.

Mergaitės, šaindien einu į Romerį, gal dar kokių klausimėlių bus? Man geriau SMS, gal neturėsiu daugiau galimybės prisijungti.

Teises ir valdymo programa, pasiemusi daugiau dalyku, bet noriu spalio menesi dokumentalistika laikyti, idomu kaip destytojas ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AngelG @ 2008 09 25, 07:47)
Teises ir valdymo programa, pasiemusi daugiau dalyku, bet noriu spalio menesi dokumentalistika laikyti, idomu kaip destytojas ir pan.  smile.gif

O ten ką taip paprasta? O yra rašto darbo kokių? Šiaip geriau va taip: vieną mėnesį vieną dalyką, kitą - kitą. O apie dėstytoją paklausk MRU studenčių temoje 4u.gif
Atsakyti
mamaEgle, sėkmės laikant etikos įskaitą 4u.gif lauksim gerų žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 09 25, 10:20)
mamaEgle, sėkmės laikant etikos įskaitą  4u.gif lauksim gerų žinių  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Koks tau buvo atsakymas pirmadienį g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 25, 12:00)
Ačiū  4u.gif Koks tau buvo atsakymas pirmadienį  g.gif ?

net nepaskambinau, vistiek žinau, kad neužtenka balų, parašiau dėstytojui į moodle dėl užduočių(ar panašios bus per kitą laikymą) ir tiek, Margarita sakė, kad galiu kiek noriu kartų laikyti egzaminą tik susimokėti po 13 lt reiks ir prieš tai jai pranešti, kad kvitą atsiųstų
Atsakyti
Bet man Margarita vakar sakė, kad mums uždarys prieigą prie mūsų jau turėtų dalykų, liks tik nauji. Tai net nežinau kaip man bus su logika mastau.gif juk aš ir tarpinių darbų nedarius....
Persikelkit visą medžiagą SV į savus kompus.
Viskas šiam kartui karsta.gif etiką išlaikiau, SPA - 8 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 26, 07:03)
Bet man Margarita vakar sakė, kad mums uždarys prieigą prie mūsų jau turėtų dalykų, liks tik nauji. Tai net nežinau kaip man bus su logika  mastau.gif  juk aš ir tarpinių darbų nedarius....
Persikelkit visą medžiagą SV  į savus kompus.
Viskas šiam kartui karsta.gif  etiką išlaikiau, SPA - 8  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif aš strateginį persikėliau, nebent kokią temą pražiopsojau g.gif jei ką tai pasidalinsim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 09 26, 07:21)
Sveikinu  4u.gif  aš strateginį persikėliau, nebent kokią temą pražiopsojau  g.gif jei ką tai pasidalinsim  smile.gif

Ačiū ax.gif
Aš jau nuo pirmadienio kelsiuos ( hihihi.gif kaip visada viskas nuo pirmadienio), bet grįšiu pas save ir kopinsiu kelias dienas. Bet vis naiviai tikiuosi, kad neuždarys mums prieigos ir prie senų dalykų ax.gif juk SPA jau tiek laiko matom....
Atsakyti
Sveikinu mamaegle ,imk 4u.gif .Tai logika kaip suprantu kartu laikysim.
Atsakyti
Aš jau grįžau ax.gif Gijagi, gaila taip ir nepavyko susibėgti arbatos puodeliui, bet paskutinės dienos buvo labai įtemptos. Gal sausio mėn. bus daugiau laiko g.gif ?

Milila, ačiukas už sveikinimus bigsmile.gif

Ar matėt jau Vadybos dėstytojas pasirodė, o logikos jau ir konsultacija pirma buvo doh.gif Tik dabar apsižiūrėjau doh.gif nors LT vakarais aš neturiu galimybių prie kompo prieti, bet vis gal kaip nors būčiau radus galimybę g.gif ot, neapsižiūrėjimas doh.gif Milila, ar dalyvavai konsultacijoj? jei manęs neprileis gal galėsi paklausti kada egzaminą planuoja? Man jau gerai būtų bilietukus žiūrėtis sesijai ax.gif
Atsakyti