Aš irgi pradėjau studijuoti. O gal kas laikė "Dokumentalistika" ?
QUOTE(AngelG @ 2008 09 24, 14:51)
Aš irgi pradėjau studijuoti. O gal kas laikė "Dokumentalistika" ?
O tu kokią specialybę? O pasiėmei vien dokumentalistiką? Iš mūsų dar gal niekas jos neturėjo.
Mergaitės, šaindien einu į Romerį, gal dar kokių klausimėlių bus? Man geriau SMS, gal neturėsiu daugiau galimybės prisijungti.
QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 25, 05:42)
O tu kokią specialybę? O pasiėmei vien dokumentalistiką? Iš mūsų dar gal niekas jos neturėjo.
Mergaitės, šaindien einu į Romerį, gal dar kokių klausimėlių bus? Man geriau SMS, gal neturėsiu daugiau galimybės prisijungti.
Teises ir valdymo programa, pasiemusi daugiau dalyku, bet noriu spalio menesi dokumentalistika laikyti, idomu kaip destytojas ir pan.

QUOTE(AngelG @ 2008 09 25, 07:47)
Teises ir valdymo programa, pasiemusi daugiau dalyku, bet noriu spalio menesi dokumentalistika laikyti, idomu kaip destytojas ir pan. 

O ten ką taip paprasta? O yra rašto darbo kokių? Šiaip geriau va taip: vieną mėnesį vieną dalyką, kitą - kitą. O apie dėstytoją paklausk MRU studenčių temoje

mamaEgle, sėkmės laikant etikos įskaitą
lauksim gerų žinių

QUOTE(Blogytė @ 2008 09 25, 10:20)
Ačiū

QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 25, 12:00)
net nepaskambinau, vistiek žinau, kad neužtenka balų, parašiau dėstytojui į moodle dėl užduočių(ar panašios bus per kitą laikymą) ir tiek, Margarita sakė, kad galiu kiek noriu kartų laikyti egzaminą tik susimokėti po 13 lt reiks ir prieš tai jai pranešti, kad kvitą atsiųstų
Bet man Margarita vakar sakė, kad mums uždarys prieigą prie mūsų jau turėtų dalykų, liks tik nauji. Tai net nežinau kaip man bus su logika
juk aš ir tarpinių darbų nedarius....
Persikelkit visą medžiagą SV į savus kompus.
Viskas šiam kartui
etiką išlaikiau, SPA - 8

Viskas šiam kartui

QUOTE(mamaEgle @ 2008 09 26, 07:03)
Bet man Margarita vakar sakė, kad mums uždarys prieigą prie mūsų jau turėtų dalykų, liks tik nauji. Tai net nežinau kaip man bus su logika
juk aš ir tarpinių darbų nedarius....
Viskas šiam kartui
etiką išlaikiau, SPA - 8 

Viskas šiam kartui

Sveikinu

QUOTE(Blogytė @ 2008 09 26, 07:21)
Sveikinu
aš strateginį persikėliau, nebent kokią temą pražiopsojau
jei ką tai pasidalinsim 

Ačiū

Aš jau nuo pirmadienio kelsiuos (

Sveikinu mamaegle ,imk
.Tai logika kaip suprantu kartu laikysim.

Aš jau grįžau
Gijagi, gaila taip ir nepavyko susibėgti arbatos puodeliui, bet paskutinės dienos buvo labai įtemptos. Gal sausio mėn. bus daugiau laiko
?
Milila, ačiukas už sveikinimus
Ar matėt jau Vadybos dėstytojas pasirodė, o logikos jau ir konsultacija pirma buvo
Tik dabar apsižiūrėjau
nors LT vakarais aš neturiu galimybių prie kompo prieti, bet vis gal kaip nors būčiau radus galimybę
ot, neapsižiūrėjimas
Milila, ar dalyvavai konsultacijoj? jei manęs neprileis gal galėsi paklausti kada egzaminą planuoja? Man jau gerai būtų bilietukus žiūrėtis sesijai

Milila, ačiukas už sveikinimus

Ar matėt jau Vadybos dėstytojas pasirodė, o logikos jau ir konsultacija pirma buvo