Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

sveikos visos..smile.gif smile.gif
mama Egle aciu uz linka,nesupratau kodel man neatidarydavo per paieskas..?
kaip jums mokslai merginos ar sunku?
as planuoju sausio menesi paduoti dokumentus,kadangi jau nespejau iki rugsejo pirmos:)
Atsakyti
QUOTE(krabux @ 2008 09 29, 22:10)
sveikos visos..smile.gif smile.gif
mama Egle aciu uz linka,nesupratau kodel man neatidarydavo per paieskas..?
kaip jums mokslai merginos ar sunku?
as planuoju sausio menesi paduoti dokumentus,kadangi jau nespejau iki rugsejo pirmos:)

Sveika 4u.gif
įsikelk į favoritus šitą temą, nereikės per paiešką ieškoti kaskartą ax.gif
O mokslai tik prasideda, reikia įsivažiuoti bigsmile.gif

lauksim tavęs sausį 4u.gif kuo daugiau mūsų tuo smagiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos biggrin.gif Tikriausiai yra is Jusu kas laike logika ir lotynu kalba, man sitie du dalykai taip baisiai atrodo...gal turit kokiu komentaru. Nezinau kaip isigilint kad suprast g.gif
Atsakyti
Mytis, kaip sekėsi egzaminas?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2008 09 30, 20:41)
Mytis, kaip sekėsi egzaminas?

Ačiū 4u.gif , atrodo, išlaikiau (teisės istoriją)(dar rašto darbai buvo netikrinti, tai galutinai po to sužinosiu viską). Labai faina dėstytoja: Į atskirą kabinetą uždarė, aš sakau: tai aš nusirašinėsiu... Juoktis pradėjo. Parašiau kažką, paskui dar žodžiu paklausinėjo, ar turiu supratimą.
Vėl ūpas mokytis atsirado.
Pas Margaritą nebespėjau, tai ten tokį berniuką sutikau, paprašiau, kad visus dalykus į vieną prisijungimo vartotoją sukeltų (pas mane dabar jau dviem vardais prisijungti galima, tik truputį sumaišyta: naujas dalykas prie senų pridėtas). Sakė, po truputį atjungs nuo senų dalykų.
Liko viena skola, nesiryžau praėjusią savaitę laikyti ax.gif
Atsakyti
Filosofijos jau dėstytojas prisistatė 4u.gif
Atsakyti
Mytis, šaunuolė thumbup.gif sveikinu 4u.gif

Einu žiūrėti kas gero moodle ax.gif jau reikia pradėti mokytis g.gif smile.gif
Atsakyti
Aš jau spausdinuosi medžiagą ax.gif bet kiek daug visko doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nesuprantu su Konstitucine teise mastau.gif pagal studijų vadovą visa medžiaga yra 7 kreditai ir jinai, tikriausiai, paruošta Teisės ir valdymo studentams, o mums tai mažiau jų reikia. Gal reikia sulaukti dėstytojo ar rašyti Margaritai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 02, 17:32)
Nesuprantu su Konstitucine teise  mastau.gif pagal studijų  vadovą visa medžiaga yra 7 kreditai ir jinai, tikriausiai, paruošta Teisės ir valdymo studentams, o mums tai mažiau jų reikia. Gal reikia sulaukti dėstytojo ar rašyti Margaritai  g.gif ?

na tu šaunuolė, šį semestrą labai atidi mirksiukas.gif reiks būtinai parašyt. Aš kai pažiūrėjau, tai dar pagalvojau vaje kiek daug doh.gif dabar jau aišku dėl ko lotuliukas.gif aš atsispausdinau vadybą (visai nedaug kažkaip man pasirodė) ir klausimus, o visa kita reiks vėliau smile.gif
Atsakyti
Aš šiandien filosofiją ir politologiją, bet pastarosios tik 2/3, kartridžas baigėsi, o jau parduotuvės uždarytos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2008 10 02, 18:32)
Nesuprantu su Konstitucine teise  mastau.gif pagal studijų  vadovą visa medžiaga yra 7 kreditai ir jinai, tikriausiai, paruošta Teisės ir valdymo studentams, o mums tai mažiau jų reikia. Gal reikia sulaukti dėstytojo ar rašyti Margaritai  g.gif ?

Sveikos MRU studentes ir studentai,

as irgi pasirinkau KT. Vakar atsispauzdinau, tai didesniu sriftu man gavosi apie 600 psl doh.gif doh.gif doh.gif man kazkaip atrodo daug??? ar ir kiti dalykai tokie platus???

dar pasirinkau, teises teorija tai tik 260psl. ir Specialybes kalba, paskutinis dalykas tai tikrai kazkokia nesamone, kai pamaciau egzamino klausimus, tai net nusterau; reikes deti kablelius, taisyti sakinius ir sukirciuoti zodzius, zodziu "kalbos kulturos egzaminas"

gal dar kas laike ar laikys siuos egzaminus????
Atsakyti