Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Blogytė @ 2009 02 03, 15:41)

nu jo..... dokumentalistikos ne visus failus atidaro, moodle neatidaro...... mega_shok.gif sekasi man.... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 03, 15:43)
nu jo..... dokumentalistikos ne visus failus atidaro, moodle neatidaro......  mega_shok.gif sekasi man....  irnesakyk.gif

Gal tavo kompas nuo tavęs pavargo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 02 03, 15:45)
Gal tavo kompas nuo tavęs pavargo  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif turėjo laiko pailsėti nuo manęs
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 03, 15:48)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif turėjo laiko pailsėti nuo manęs

na tiksliai turėjo laiko poilsiui, tai matomai sunku dabar pradėti intensyviai dirbti (panašiai kaip po atostogų į darbą atėjus) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 02 03, 15:51)
na tiksliai turėjo laiko poilsiui, tai matomai sunku dabar pradėti intensyviai dirbti (panašiai kaip po atostogų į darbą atėjus)  biggrin.gif

važiuoju dabar truputė prasiblaškyti, duosiu dar kompui vieną galimybę pailsėti biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif jei pamenat mane -teise ir valdyma pradedu studijuoti mru nuotolinese rolleyes.gif siandien gavau laiska su prisijungimo duomenimis,bet tik kad prisijungti nepavyksta i moodle,,ar daznai taip buna? g.gif ,man meta kad,internet explorer can not open page...keista nes bandziau kazkada praeita savaite, tai atidare g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte21: 03 vasario 2009 - 21:00
QUOTE(lauryte21 @ 2009 02 03, 20:57)
sveikutes 4u.gif jei pamenat mane -teise ir valdyma pradedu studijuoti mru nuotolinese rolleyes.gif siandien gavau laiska su prisijungimo duomenimis,bet tik kad prisijungti nepavyksta i moodle,,ar daznai taip buna? g.gif ,man meta kad,internet explorer can not open page...keista nes bandziau kazkada praeita savaite, tai atidare g.gif

sveika prisijungus 4u.gif sėkmingų studijų 4u.gif
man irgi šiandien visą dieną neleidžia prisijungti schmoll.gif tą patį rašo, tai teks rytdienos palaukti. Vakar jungiausi, buvo viskas gerai. O tech. gedimų kartais būna, bet retai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 03, 23:03)
sveika prisijungus  4u.gif sėkmingų studijų  4u.gif
man irgi šiandien visą dieną neleidžia prisijungti  schmoll.gif tą patį rašo, tai teks rytdienos palaukti. Vakar jungiausi, buvo viskas gerai. O tech. gedimų kartais būna, bet retai  ax.gif

sveika....aisku... ohmy.gif tu rasei anksciau atsimenu:kada pagal salas kaimynes esam?tai tu airijoje? g.gif man idomu kaip su atsiskaitymais buna dabar birzeli reikes grizti,o ar zinai konkrecias datas kada reikia atsiskaityti birzeli?ar imanoma susitarti su destytojais?kaip ten viskas vyksta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryte21: 03 vasario 2009 - 21:13
QUOTE(lauryte21 @ 2009 02 03, 21:05)
svaika....aisku... drinks_cheers.gif o ka tu studijuoji ir ar jau ilgai? rolleyes.gif

aš VA studijuoji. Jau trečią semestrą pradedu. O tu ką?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 03, 23:10)
aš VA studijuoji. Jau trečią semestrą pradedu. O tu ką?

jo as atsiminiau tave mirksiukas.gif kai kazkada,buvau pas jus uzsukus...as tai teise ir valdyma.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2009 02 03, 21:05)
sveika....aisku... ohmy.gif tu rasei anksciau atsimenu:kada pagal salas kaimynes esam?tai tu airijoje? g.gif man idomu kaip su atsiskaitymais buna dabar birzeli reikes grizti,o ar zinai konkrecias datas kada reikia atsiskaityti birzeli?ar imanoma susitarti su destytojais?kaip ten viskas vyksta? g.gif

vakar kol parašiau, pataisei savo postą, tik dabar pamačiau ax.gif
Airijoj aš 4u.gif dabar reikės arba birželį arba rugsėjį nuo vidurio (bent pernai taip buvo). Datų kol kas nežinau, tik prasidėjonauji dalykai, dar dėstytojai nepasirodė, bet tikriausiai bus nuo birželio vidurio iki liepos pr. O susitarti visada įmanoma, aš jau ne su vienu tariausi.

QUOTE(lauryte21 @ 2009 02 03, 21:15)
jo as atsiminiau tave  mirksiukas.gif kai kazkada,buvau pas jus uzsukus...as tai teise ir valdyma.... doh.gif

O kokius dalykus pasirinkai g.gif ? Gal kas nors sutaps su mano turimais?

Man ir šiandien Moodle neatidaro bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
Nepergyvenk ir man neatidaro moodle doh.gif
Atsakyti