Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Eina, bet be prisegtuko.. unsure.gif Keista, šiaip tai gaunu viską juo.. g.gif
Jaučiu, teks dar google paštą gamintis rolleyes.gif
Jau gailiuosi, kad mokesčių teisės nejamiau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 02 03, 11:00)
Eina, bet be prisegtuko..  unsure.gif  Keista, šiaip tai gaunu viską juo..  g.gif
Jaučiu, teks dar google paštą gamintis  rolleyes.gif
Jau gailiuosi, kad mokesčių teisės nejamiau..  doh.gif

tai matyt jūsų serveris prisegtukus nukabina, nu tipi, kad nebutu virusu kartu su jais doh.gif

O ką mes tau sakėm? Va, dabar žinosi kaip atsiskyrti nuo kolektyvo smartass.gif o gal bandyk Margaritai parašyt? Gal dar pakeis? Juk pradžia pati?
Atsakyti
Jau gavau- ačiū 4u.gif
Na manau pasimokius su mokesčių teise bėdų nebus ax.gif įdomu kiek rašto darbų reiks rašyti iš šių dalykų ir kada dėstytojai atsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 02 03, 11:34)
Jau gavau- ačiū  4u.gif
Na manau pasimokius su mokesčių teise bėdų nebus  ax.gif įdomu kiek rašto darbų reiks rašyti iš šių dalykų ir kada dėstytojai atsiras g.gif

ar atsidaro tau viskas? man tai ne verysad.gif Lauksiu merginos savo, gal jinai atidarys kaip nors....

Kiek pastebėjau šitų dalykų dėstytojai nelabai lepina dėmesiu.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 03, 11:36)
ar atsidaro tau viskas? man tai ne  verysad.gif Lauksiu merginos savo, gal jinai atidarys kaip nors....

Kiek pastebėjau šitų dalykų dėstytojai nelabai lepina dėmesiu.

Bandant iš pašto atidaryti- neatsidaro, o atsisiuntus viskas atsidaro.
Skaičiau studijų vadovus, tai darbelių nusimato, tik neaišku ar reiks iš tikro rašyti ar ne. Parašiau Margaritai laiškelį dėl pažymos kiek kreditų turiu, pažiūrėsim ką rašys dėl tų pražiopsotų kreditų skaičiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2009 02 03, 11:42)
Bandant iš pašto atidaryti- neatsidaro, o atsisiuntus viskas atsidaro.
Skaičiau studijų vadovus, tai darbelių nusimato, tik neaišku ar reiks iš tikro rašyti ar ne. Parašiau Margaritai laiškelį dėl pažymos kiek kreditų turiu, pažiūrėsim ką rašys dėl tų pražiopsotų kreditų skaičiaus  smile.gif

Tai gerai, kad nors pas tave atidaro thumbup.gif man tada reikės bandyt į dukters kompą parsiųst, gal atidarys.

Aš dar negavau atsakymų, kai bus - parašysiu 4u.gif
Atsakyti
Bet kaip norėtųsi dar rudenį šitaip pasimokyt rolleyes.gif O kas įdėtų naujų dalykų.. ax.gif
MamaEgle, laukiam žinių mirksiukas.gif Kai jau gausi laiškelius, tai jau ir netempk giliai į naktį, jau ir girkis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 02 03, 11:58)
Bet kaip norėtųsi dar rudenį šitaip pasimokyt  rolleyes.gif  O kas įdėtų naujų dalykų..  ax.gif
MamaEgle, laukiam žinių  mirksiukas.gif  Kai jau gausi laiškelius, tai jau ir netempk giliai į naktį, jau ir girkis  bigsmile.gif

tai ir ne tik rudenį, tai ir visus mokslus būtų neblogai pabaigti thumbup.gif

parašysiu, parašysiu iš karto ax.gif
Atsakyti
labas , parasykit kaip vyksta nuotolines studijos. Kuo skiriasi nuo neakivaizdiniu ?
Atsakyti
QUOTE(linuliukas @ 2009 02 03, 13:37)
labas , parasykit kaip vyksta nuotolines studijos. Kuo skiriasi nuo neakivaizdiniu ?

sveika,
viskas vyksta internetu: gauni medžiagą, savarankiškai mokiniesi, siunti darbus internetu, o į universitetą važiuoji tik laikyti egzaminus. Ta prasme nėra jokių paskaitų kaip neakivaizdininkams 4u.gif
Atsakyti
O man moodle neatidaro verysad.gif o kaip pas jus g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 03, 15:37)
O man moodle neatidaro  verysad.gif o kaip pas jus  g.gif ?

Atidaro
Atsakyti