Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Sveikos smile.gif gal galetumet siek tiek papasakot kaip ten viskas su stojimu?nelabai suprantu as... g.gif uz kiek kreditu iskart moket reikia?ar daznai i universiteta vaziuot?noriu stoti o informacijos niekur nerandu daugiau..
Atsakyti
QUOTE(kastutokia @ 2009 02 12, 20:41)
Sveikos smile.gif gal galetumet siek tiek papasakot kaip ten viskas su stojimu?nelabai suprantu as... g.gif uz kiek kreditu iskart moket reikia?ar daznai i universiteta vaziuot?noriu stoti o informacijos niekur nerandu daugiau..

dabar mokytis galėtum pradėti nuo rugsėjo mėn., kai prasidės naujas semestras. Moki už tiek kreditų, kiek dalykų pasirenki, vienas dalykas turi 2-8 kreditus. Į MRU važiuoji tik egzaminų laikyt, visa kita namie internetu. Daugiau info MRU nuotolinės studijos ir mūsų seną temą paskaitinėvk, nuoroda yra pirmame šios temos puslapyje, pirmame poste. 4u.gif
O ką norėtum studijuot, jei ne paslaptis ax.gif

Blogyte, ir aš nežinau kaip prie tos SV prieiti irnesakyk.gif ax.gif jau dokumentalistika pasiruošiau, mokeščių teisę, admin. visas teise persikėliau į kompą karsta.gif , o SV kukliai padėta tolimiausiam kamputyje ax.gif
Atsakyti
na as noriu i teise ir valdyma..jau buvau istojus i viesaji administravima, viena semestra baigiau,dabar laikinai nutraukus studiojas esu,galvoju reikia vistiek mokytis,bet nera galymybiu toliau dieniniam,tai nusprendziau nuotoliniu...registracija dabar sustabdyta tik g.gif ar nera sunku prisiverst savarankiskai mokytis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutokia @ 2009 02 12, 21:38)
na as noriu i teise ir valdyma..jau buvau istojus i viesaji administravima, viena semestra baigiau,dabar laikinai nutraukus studiojas esu,galvoju reikia vistiek mokytis,bet nera galymybiu toliau dieniniam,tai nusprendziau nuotoliniu...registracija dabar sustabdyta tik g.gif ar nera sunku prisiverst savarankiskai mokytis? smile.gif

Priklauso nuo dalykų, jei įdomus, tai mokaisi gana lengvai, bet jei ne prie širdies, tai sunku prisiversti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutokia @ 2009 02 12, 21:38)

pasiskambink į nuotolinių studijų centrą ir viską susižinosi. Arba el. laišką jiems parašyk. Paklausk gal tau užskaitys kokius dalykus, juk teisės ir valdyme bei VA ir bendrų dalykų, vis bus mažiau 4u.gif
O prisiversti reikia gun_rifle.gif gun_smilie.gif aš va jau antra savaitė atostogauju...... blush2.gif bash.gif o laikas lekia..... doh.gif
Atsakyti
as tai labai mokytis noriu,nenoriu buka but schmoll.gif
Papildyta:
rasiau emaila,sake uzskaitys man islaikytus visus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutokia @ 2009 02 12, 22:01)
as tai labai mokytis noriu,nenoriu buka but schmoll.gif

Tada tau daug lengviau bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kastutokia @ 2009 02 12, 22:04)
rasiau emaila,sake uzskaitys man islaikytus visus  thumbup.gif

nu va jau pradžia neblogą turi thumbup.gif vis kokius 20 kreditų thumbup.gif
Atsakyti
18 turiu thumbup.gif laukiu db kada atnaujins ta registracija..
Atsakyti
QUOTE(kastutokia @ 2009 02 12, 22:44)
18 turiu thumbup.gif laukiu db kada atnaujins ta registracija..

visai neprastai thumbup.gif laiko dar daug, kol kas ramiai atsotogauk, o kokį birželio-liepos mėn. pasižiūrėk, jau turėtų pradėt registarciją naujam semestrui.
Atsakyti
Jau pusę SV perskaičiau. Bet prisistatinėti bijau doh.gif Be to, kai gavau paaiškinimą, kad reik iš naujo registruotis, tai visai baisu tapo! g.gif
MamaEgle, įtariu mums paskaitėlę kaip stoti ir kaip studijuoti reik įdėti į pirmąjį postą, tada Tau nebereiks kas mėnesį iš naujo pasakoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 02 13, 08:01)
Jau pusę SV perskaičiau. Bet prisistatinėti bijau  doh.gif Be to, kai gavau paaiškinimą, kad reik iš naujo registruotis, tai visai baisu tapo!  g.gif
MamaEgle, įtariu mums paskaitėlę kaip stoti ir kaip studijuoti reik įdėti į pirmąjį postą, tada Tau nebereiks kas mėnesį iš naujo pasakoti  mirksiukas.gif

nereikia registruotis iš naujo. Kai klausiau Margaritos apie savas skolas, jinai nieko tokio man nesakė schmoll.gif mokasi, rašai darbus, tariesi su dėstytoja, laikai egzą. Vieną kartą gali pelaikyti nemokamai, o paskui reikia mokėti..... na, visą šitą mes žinom.

O gal reikia MRU kokių % prašyti mastau.gif ? Už populiarinimą bigsmile.gif O mes jau rasim kur panaudot, pvz. kibininė g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 13, 13:50)
nereikia registruotis iš naujo. Kai klausiau Margaritos apie savas skolas, jinai nieko tokio man nesakė  schmoll.gif mokasi, rašai darbus, tariesi su dėstytoja, laikai egzą. Vieną kartą gali pelaikyti nemokamai, o paskui reikia mokėti..... na, visą šitą mes žinom.

O gal reikia MRU kokių % prašyti mastau.gif ? Už populiarinimą  bigsmile.gif O mes jau rasim kur panaudot, pvz. kibininė  g.gif

Procentai tai thumbup.gif
O dėl registravimosi iš naujo, tai net persiunčiau Tau tą Margaritos laišką.. blink.gif Tikrai yra toks tekstas. Bet gal čia visiems skirtingai? g.gif
Atsakyti