Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(Gijagi @ 2009 02 13, 14:23)
Procentai tai  thumbup.gif
O dėl registravimosi iš naujo, tai net persiunčiau Tau tą Margaritos laišką..  blink.gif  Tikrai yra toks tekstas. Bet gal čia visiems skirtingai?  g.gif

tuoj paskaitysiu laišką, bet kad visiems skirtingai tai negali būti schmoll.gif juk yra visiems vienodos taisyklės.
Papildyta:
Nu įdomiai mastau.gif bet dabar jai matai SV, tai reikia ir laikyt. Aš kai klausiau Margaritos, sakiau kad nieko neesu padarius ir dar draugių turiu tokių pat, tai jinai visai nieko man nesakė iš naujo registruotis. schmoll.gif
Atsakyti
Gal patys ten dar neapsisprendė kaip daryti? mirksiukas.gif
Bet kokiu atveju, skaitau toliau, po vadybos išties daaaug paprasčiau ir aiškiau viskas smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2009 02 13, 14:39)
Gal patys ten dar neapsisprendė kaip daryti?  mirksiukas.gif
Bet kokiu atveju, skaitau toliau, po vadybos išties daaaug paprasčiau ir aiškiau viskas  smartass.gif

va tik norėjau klausti kaip skaitosi SV. Vadinasi bus lengviau, nes iš pradžių man atrodė, kad kiniečių raštas yra lengviau nei SV doh.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos merginos, jungsiuosi ir as prie jusu. Noriu pradeti studijuoti VA, tik va puslapyje nesupratau parasyta Registracija sustabdyta prasides tik nuo vasario 2d(siandien kaip ir vasario 13d) g.gif kazkaip nesupratau, kaip tada uzsiregistruoti?
Beto saziningai perskaiciau sia tema ir supratau kad vistik problemos su VA, kokie ten planai tolimesni visai neaisku.... tik pereiti i neakivaizdini? Nors dalyku man kazkaip metams matau dar uzteks ax.gif O is kur jus sarasa gaunate kokius pirmame semestre reikia studijuoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 02 14, 00:52)
4u.gif sveikos merginos, jungsiuosi ir as prie jusu. Noriu pradeti studijuoti VA, tik va puslapyje nesupratau parasyta Registracija sustabdyta prasides tik nuo vasario 2d(siandien kaip ir vasario 13d) g.gif kazkaip nesupratau, kaip tada uzsiregistruoti?
Beto saziningai perskaiciau sia tema ir supratau kad vistik problemos su VA, kokie ten planai tolimesni visai neaisku.... tik pereiti i neakivaizdini? Nors dalyku man kazkaip metams matau dar uzteks ax.gif O is kur jus sarasa gaunate kokius pirmame semestre reikia studijuoti? rolleyes.gif

Sveika 4u.gif
mes rinkomes ne pagal pirmo semestro sarasa, bet pagal tai kokie dalykai jau yra paruosti. Užsiregistruoti dar spesi, nes mokslai prasides kažkur nuo rugsėjo vidurio. Su VA iš tiesų kol kas yra probemų, nes niekaip neparuošia naujų dalykų, bet jau esamų tau tikrai turėtų užtekti kokiem 3-ims semestrams, o tenai gal ir naujo kažką paruoš 4u.gif
Atsakyti
metodininke man sake kad registracija bus atnaujinta kita savaite smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif oi tai puiku. Man tai patiko, kad galima kada turi laiko studijuoti ir gali ilgai mokintis, ta prasme jeigu kas skubaus tai pertraukas pasidaryti(man tai labai aktualu, nes ir dirbu daug ir du vaikucius auginu ax.gif ), tikiuosi gerai supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Droka @ 2009 02 15, 17:47)
thumbup.gif  oi tai puiku. Man tai patiko, kad galima kada turi laiko studijuoti ir gali ilgai mokintis, ta prasme jeigu kas skubaus tai pertraukas pasidaryti(man tai labai aktualu, nes ir dirbu daug ir du vaikucius auginu  ax.gif ), tikiuosi gerai supratau  mirksiukas.gif

gali pertraukas pasidaryti, gali mažiau dalykų pasirinkti, kokius 2-3, tada laiko mažiau užims pasiruošimas egzaminams. Gali išmokus individualiai tartis su dėstytojais ir laikyti egzaminą tau patogiu laiku.
Atsakyti
Sveikos, as cia toki kvailoka klausima uzduosiu ax.gif na va pajunge naujus dalykus, yra kurso planas, po to paspaudus ant temos galima pasiskaityti apie ja... tai va as noriu visa kursa perkelti i word, tai man dabar kiekviena temele taip ir reikia copy-pastinti??? neimanoma kazkaip visa medziaga vienu kartu parsisiuti???? nes jei taip po viena temele, tai as visa savaite kopijuosiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 02 15, 19:05)
Sveikos, as cia toki kvailoka klausima uzduosiu ax.gif  na va pajunge naujus dalykus, yra kurso planas, po to paspaudus ant temos galima pasiskaityti apie ja... tai va as noriu visa kursa perkelti i word, tai man dabar kiekviena temele taip ir reikia copy-pastinti???  neimanoma kazkaip visa medziaga vienu kartu parsisiuti???? nes jei taip po viena temele, tai as visa savaite kopijuosiu doh.gif  doh.gif

nekopijuosi savaitę irnesakyk.gif gana greitai kopinasi viskas, pabandyk - pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 02 15, 20:15)
nekopijuosi savaitę  irnesakyk.gif gana greitai kopinasi viskas, pabandyk - pamatysi.

pasirikau 5 dalykus, tai dabar po darbo visus vakarus sedesiu ir kopijuosiu, tokiai kaip administracinei tikrai pusvalandzo neuzteks doh.gif doh.gif na galejo sia sistema ir protingiau sugalvoti... gerai kad per TV neidomus filmas, tai viena akis i telika kita i kompa ir kopijuoju doh.gif
Atsakyti
man jau kažkaip greitai gaunasi ax.gif ilgiau spausdinu, nei kopinu.
Atsakyti