mes nuo 1 menesiuko ismiegam visa nakti nuo 22iki 9val
nu mano sunus nuo savaites buvo maitinamas misinukais
, tai man pre jo tekdavo kelitis 1-2 kartus per nakty (iskyrus pirmus du men, kai prakiskai isvis jomis nemiegodavo
), o nuo 4,5 men ismiegodavo jau visa nakty
man atrodo,kad jis isvis nemiega jau nuo 4men.dabar mano ziogui 10men.tai keliasi turbut kas val. suvalgo 3-4bonkutes misinuko...laukiu kada paaugs ir galesiu issimiegot
o aš noriu pasidžiaugti, kad maniškis jau trečia naktis išvis neprabunda, t.y. išmirga visą naktį
, pirmą savaitėlę valgydavom kas dvi val, po to keldavomės du kartus, nuo vieno mėn vieną kartą, o dabar 0
Mes keliames pirma valanda pagert, o apie keturias - pienuko.
iprastai 2-4 kartai per nakti MP atsigert
mum daba 10,5men
jei ne dantys ismiegotu visa nakti...o dabar tenka keltis min 3-4 kartus, pradeda verkti miegodamas
Iki 3men. mazoji keldavosi 1k.per nakti. O po 3 men. prasidejo gastroles
. Kelesi nakti po 5-6 kartus (kas valanda)
,taip tesesi iki kokiu 9 men.gerem lasiukus, nieko nepadedavo. O dabar keliasi 2 k. per nakti, mums 11.5 men. As jau pradedu abiejoti ar sulauksiu laiku,kai miegosvisa nakti
Mano mergytei 1,5 mėn. MaitinuMP, keliasi 3 k per naktį.
Jaučiu tai bus kol maitinsiu pienuku.
Jaučiu tai bus kol maitinsiu pienuku.
Mums greit bus 10 mėn. Keliamės 2-3 kartus tai pagert tai pavalgyt. Nežinau kaip atpratint valgyti naktį.
Mums už savaitėlės 4mėn. naktimis keliames 3-4 kartus MP pavalgyti, o anksčiau iki 5 ryto išmiegodavo. Bet nuo 3 mėn. viskas pasikeitė į blogesnę pusę