Įkraunama...
Įkraunama...

Kelis kartus per nakti turi keltis mamyte?

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 11 14, 18:08)
tikrai jau geris, man tai kaip stebuklas atrodo bigsmile.gif

va pas mane tai stebuuuuklas smile.gif Jau kokius 2 menesius tai tikrai miega mazoji nuo 21 iki 8 , be nei vieno prabudimo ! As kai prasikankinau su sunum vos ne iki 2 metuku, tai man jau tiek dziaugsmo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2009 11 17, 23:24)
va pas mane tai stebuuuuklas smile.gif Jau kokius 2 menesius tai tikrai miega mazoji nuo 21 iki 8 , be nei vieno prabudimo ! As kai prasikankinau su sunum vos ne iki 2 metuku, tai man jau tiek dziaugsmo  bigsmile.gif

bigsmile.gif wooow dziaugiuosi kartu su jumis ir toliau svajoju, kada ir mano kieme bus svente, nes manoji nors karta vis tiek atsikelia doh.gif bet cia dar butu idealu kad tik karta, nes dazniausiai 3-4 doh.gif
Atsakyti
Jo saunu toms mamytems kuriu vaikuciai ismiega visa nakti, ar tik viena karta i nakti prabunda. va maniskis tai jei miegucio eina kokia 10val. tai butinai atsikels apie 2nakties, poto 5val. ir 7val. buna kad dar dazniau keliasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(matautas @ 2009 11 18, 17:25)
Jo saunu toms mamytems kuriu vaikuciai ismiega visa nakti, ar tik viena karta i nakti prabunda. va maniskis tai jei miegucio eina kokia 10val. tai butinai atsikels apie 2nakties, poto 5val. ir 7val. buna kad dar dazniau keliasi  blink.gif

Mano mergina irgi panasiai keliasi. As jau dziaugiuosi, jei keliasi tik pora kartu, o apie visa ismiegota nakti net nekalbu ax.gif
Atsakyti
na mano tai megsta 2-3 val. nakties atsigrusti i lova pas mus ir viskas, miega ten iki ryto, jei bandom perkelti i lovytes, tai iskart bunda, o tada.... snekejimas ir zirzimas pora valandu................
Atsakyti
Mano mažasis pradėjo dažniau dabar keltis,nes dygsta dantukai verysad.gif
Per naktį 3-4 kartus unsure.gif
Atsakyti
Maniskis atsibunda du kartus, pageria arbatytes ir vel sminga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2009 11 19, 08:49)
Maniskis atsibunda du kartus, pageria arbatytes ir vel sminga smile.gif

jeigu jau turite dantukus nakti saldus gerimai nerekomenduojami. arbatyte turi buti is viso nesaldi
Atsakyti
Pirmaji menesi keldavomes kas 3 val. Dabar visa nakti ismiegam smile.gif nuo 22 iki 7-8val
Atsakyti
mano menesio mergiote pradejo nakti keltis kas valanda pavalgyti, suvalgo 20-30 gramu ir iki kitos valandos,jau bandziau viena maitinima praleist, galvojau gal per kita suvalgys daugiau, bet nieko, suvalgo 30grameliu ir miega:)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti