Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

QUOTE(konfeti @ 2008 10 14, 15:08)
Pagaliau mes rytoj keliaujame gultis operacijai  thumbup.gif

Tikiuosi šeštą kartą negrąžins namolio.

Ikis  4u.gif

Sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lauksim gryztant po operacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmux x @ 2008 10 14, 12:36)
Ramune,jau žiuriu PAULIUKUI tuoj du metukui,kaip greitai....O jus buvot kada neseniai žalgiri,ka sako gydytojai,kaip Pauliuko gomuriukas?

Taip, Vilmut, jau labai greitai mums du metukai smile.gif Grįšim po atostogų tiesiai į Pauliuko gimtadienį 4u.gif
O Žalgirį, tai buvom tik mėnesiui praėjus po operacijos. Logopedė sakė ateiti, kai du metai sueis, tai bus proga ir Martusevičiūtei pasirodyti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(konfeti @ 2008 10 14, 15:08)

Ikis  4u.gif

Konfeti, sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Konfeti, ir mes linkim sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes jau grizom be siuliuku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sekmes, Konfeti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Idomu kur dingo Ziogutis g.gif
Atsakyti
Labas, merginos,

Esu užsikasusi su vaikų ligom ir mokslais doh.gif Viliukas kosti, Donatėlis su sloga, tai abu vaikus intensyviai slaugau.

QUOTE(vilmux x @ 2008 10 09, 20:57)
ŽIOGUTI,ir vėl operuos? blink.gif Ka dabar jam darys? g.gif Jatus,kaip dažnai tos operacijos čia jums,negi ir mums tie reikės? g.gif

Šį kartą mums sutvarkys lūpytę, nuims metaliukus nuo dantukų, sutvarkys gomuriuką ir lūpos prieangį.

Oi, merginos, kaip aš bijau tos operacijos. Nežinau, kaip čia viską reikės suderinti ir Viliuko operaciją, ir DOnatėlio maitinimą. bIjau, kad pienukas nedingtų.
O dar lapkritį tikriausiai gulsiuos su Donatėliu į ligoninę, kad akytes tvarkytų verysad.gif Lapkritis bus morališkai labai sunkus verysad.gif

QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 10 10, 09:04)
laba diena, mamos  4u.gif

mano Domantui išdygo dantukas viršuje prie alveolinės ataugos
mano supratimu, ir kiek galiu įžiūrėti, jis augs kreivai
mamos, kaip jūsų vaikučiams augo dantukas prie alveolinės ataugos?

Kodėlčiuke, neprisimenu, ar tu matei mano žiogą prieš operaciją? Jam ant alveolinės ataugos buvo 4 dantukai. Kai jie tik dygo, galvaojau, kad bus kreivi, bet užuago tiesūs. Dabar, kai juos sustūmė į vidų, jie pakeitė padėtį ir tapo kreivi, bet gydytojai sako, kad tiesins su plokštelėm.

QUOTE(konfeti @ 2008 10 14, 14:08)

Ikis  4u.gif

Konfeti, labai linkiu sekmės. Gaila, kad nespėjau su jumis pasikeisti tel. numeriais, nes mes visos labai lauksim iš jūsų žinių. Taip tikiuosi, kad Jūs ligoninėje ir jus rytoj operuos.
Atsakyti
Labukas, visoms,

Žioguti, linkėjimai tavo berniukams, kad kuo greičiau pasveiktų 4u.gif
Na, o iš Konfeti, kai tik turėsiu žinių, būtinai visoms parašysiu.
Atsakyti
Mergaitės, gavau iš Konfeti žinutę. Jos mergytę šiandien išoperavo, viskas praėjo sklandžiai. Šiuo metu mažoji renimacijoje ir bus iki ryto.

Labai už jas džiaugiuosi wub.gif
Atsakyti
sveikos, mamytės 4u.gif

žagsuliuk, lauksim Jūriuko nuotraukytės mirksiukas.gif
prisimenu, verkiau kai pamačiau lūpytę jau be siūlų ir pleistrų blush2.gif

Žioguti. o Donatėlio akytės vis dar pūliuoja? dėl to jums reikia gultis į ligoninę?

mes taip pat džiaugiamės dėl konfeti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Dievui, kad Konfeti mergytę jau išoperavo. Dabar linkiu joms greito sveikimo ir kantrybės. Įdomu, ar Santariškių reanimacijoje mamai galima būti su vaiku g.gif

Kodėlčiuke, Donatėliui akytės labai pūliuoja todėl ir važiuosim į ligoninę zonduoti akyčių verysad.gif
Atsakyti
sveiki kiek laiko laiko ligoninenej po operacijos? mus tik lapkricio men uzrase atseit eiles dideled g.gif tik kaip reikes nesusirgti iki tol doh.gif
Atsakyti