Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesaugęs gomuriukas

QUOTE(konfeti @ 2008 10 19, 16:51)
Sveikutės,

Operacija praėjo sėkmingai, viskas tvarkoje. Bet...jau darė perrišimą ir matėm kaip sudeliota ir susiūta lūpytė..iki šiol neatsigaunu  verysad.gif Ne kokiomis nuotaikomis gyvenu, ir vis galvoju, kad iki operacijos daug gražiau atrodė. Tikiuosi, kad kaip praeis tinimas ir kuris laikas, pasikeis į gerąją pusę. Nors kaip užklijuotos lūpytės, tai jau labai graži veidelio forma, ir nosytė tokia apvalutė...
Tikiuosi, kad nuotaikos pasitaisys...
Dar kartelį ačiū visoms, kad mus prisimenate  4u.gif

Sveika, Konfeti 4u.gif

paskaicius jusu zinute, Konfeti, atgijo ir mano prisiminimai. Po musu mazyles operacijos as lygiai taip pat jauciausi, man nepatiko kaip buvo susiuta lupyte ir del to labai krimtausi, ir verkiau. Kalbejom su vyru, kad lupyte pries tai buvo grazesne, kad tikrai buvo imanoma ja kitaip, graziau susiuti. Po to klausem anestiozologes (zeleckas sekancia diena po operacijos isejo atostogu) kodel sitaip susiuvo, tai ji mums aiskino, kad gydytojas dare viska kas imanoma ir jos akiai sake, kad lupyte tikrai graziai susiuta, ir liepe palaukti bent pusmeti, nes tada ji visai kitaip atrodys.
Ir tikrai, sia diena lupyte atrodo kitaip, tikrai laaaabai graziai thumbup.gif

Tad, Konfeti, nenusiminkit, su kiekviena diena lupyte keisis ir tik i geraja puse 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sveikatytes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konfeti @ 2008 10 19, 16:51)
Sveikutės,

Linkėjimai iš ligoninės. Ačiū visoms už palaikymą ir linkėjimus mums  4u.gif . Sekasi jau visai neblogai, šiandien jau daug ramesnė, ir šypsosi ir guguoja, bet dar nelabai noriai valgo, per ašaras vos sumaitinu pienuką.
Pirmos dienos po operacijos buvo labai sunkios. Mergytė pragulėjo iki ryto reanimacijoje, ten būti leido, bet tik atnešus pienuką pamaitinti, ir pokol užmigs. O naktį neleido būti, laukiau nesulaukiau ryto kol galėsiu būti šalia.
Operacija praėjo sėkmingai, viskas tvarkoje. Bet...jau darė perrišimą ir matėm kaip sudeliota ir susiūta lūpytė..iki šiol neatsigaunu  verysad.gif Ne kokiomis nuotaikomis gyvenu, ir vis galvoju, kad iki operacijos daug gražiau atrodė. Tikiuosi, kad kaip praeis tinimas ir kuris laikas, pasikeis į gerąją pusę. Nors kaip užklijuotos lūpytės, tai jau labai graži veidelio forma, ir nosytė tokia apvalutė...
Tikiuosi, kad nuotaikos pasitaisys...
Dar kartelį ačiū visoms, kad mus prisimenate  4u.gif

Sveikute 4u.gif
Saunuoliai, kad istveret thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O prie lupytes, manau, priprasi g.gif Man, irgi dar vaikas, kaip svetimas atrodo... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
konfeti, viskas eis tik geryn 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Konfeti, gal jau namie su mažute? Ar ištraukė siūliukus?

Mes penktadienį išskrendam atostogauti. Bet džiugesio didelio nejaučiu, nes sergu. Buvo laringitas, dabar dar ir smarkus kosulys prisidėjo verysad.gif Dukra irgi sirguliuoja. Tikiuosi, ten nuo šilto oro ir labai sūrios Raudonosios jūros atsigausim.
Pauliukas vėl antibijotikus geria, nes po to ausies uždegimo dar nemažas kraujo nusėdimas, nors šiaip vaikas jaučiasi neblogai. Paliksim mažuliuką su seneliais 10 dienų...

Likit sveikučiai 4u.gif

P.S. Mergaitės, gal patarsit, kaip stiprinti organizmą, kad būtų atsparesnis peršalimo ligom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuneR: 22 spalio 2008 - 11:21
RamuneR, smagiu atostogu, gerai pailsekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2008 10 22, 11:18)
P.S. Mergaitės, gal patarsit, kaip stiprinti organizmą, kad būtų atsparesnis peršalimo ligom g.gif

O kad žinočiau... Man taip pat tai labai aktualu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneR @ 2008 10 22, 13:18)
Sveikos, merginos 4u.gif

Konfeti, gal jau namie su mažute? Ar ištraukė siūliukus?

Jau mes namuose, ačiū Dievuliui, viskas lyg gerai. Namuose taip gera smile.gif
RamuneR, laukiam Jūsų sugryžtant, ir neabejoju, kad visi gryšite sveiki ir pailsėję. Sūrios jūros druskos ištirpins visas ligas thumbup.gif
Sėkmės dideliausios kelionėje 4u.gif

QUOTE(Ziogutis @ 2008 10 22, 19:45)
O kad žinočiau... Man taip pat tai labai aktualu rolleyes.gif

Patartina vos tik pradėjus keistis orams gerti vitaminą C. Nors aš dabar reguliariai vis dar naudoju vitaminus žindančioms ten yra dozės C vitamino. Bet kaip nevartojau, visada gerdavo, ir tikrai nesirgdavau thumbup.gif

Norėjau dar jūsų paklausti dėl randelių ant lūpytės. Ar jūs iš savo patirties ką nors tepėte po operacijos, kad tie randeliai mažėtų, ar ne? Nes kaip gyd paklausiau tai jis tik papurtė galvą, kad tikrai nieko tie tepaliukai neduoda.
O kaip jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konfeti: 23 spalio 2008 - 11:28
Ramune, geru atostogu, karstos saules vacation4.gif

Kaip smagu, Konfeti, kad jau namuciuose. Na dabar tik ilsekites ir stiprekit 4u.gif

O del randziuku, mums taip pat sake , kad nereikia tepti, nes niekas nepades. O siaip pas mazaja vienas randziukas visiskai nesijaucia, o kitoj puseje jis kietas. Kazin kodel taip nevienodai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumbukas: 23 spalio 2008 - 11:50
QUOTE(konfeti @ 2008 10 23, 11:26)

Norėjau dar jūsų paklausti dėl randelių ant lūpytės. Ar jūs iš savo patirties ką nors tepėte po operacijos, kad tie randeliai mažėtų, ar ne? Nes kaip gyd paklausiau tai jis tik papurtė galvą, kad tikrai nieko tie tepaliukai neduoda.
O kaip jums?

Kiek žinau,tai tie tepaliukai tikrai nelabai ką ir padeda, o beto iš karto po operacijos tepti ir negalima.
Atsakyti
Mums liepe pradeti tepti tepaliuku ir daryti masaziukus praejus 3sav po operacijos ax.gif
Atsakyti
Dabar jau Hatos eilė operuoti mergytę, o tada jau ir mūsų su Viliuku eilė unsure.gif
Atsakyti
laba diena, mamos 4u.gif

rašau su Domantu ant rankų
tai aš labai trumpai, nes valniūkštis peša plaukus, draskosi ir visaip kaip mane kankina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

konfeti, aš tepu randuką dermatix tepaliuku
gyd. sakė kad mažai kuo padės, bet man pačiai ramiau, kad kažką darau ax.gif
didelio rezultato nesitikiu, bet tikiu kad randukas bus minkštesnis
jis mums jau pamažu bala, nežinau ar nuo tepaliuko ar jau savaime laikas atėjo

dėl masažiukų, tai sakė pakanka švelniai pamasažuot, kad kraujotaka pagerėtų
ir tai galima atlikt tik po mėnesio po operacijos

sėkmės belaukiantiems operacijos, nesirkit 4u.gif
Atsakyti