Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

gal kam nors teko lankytis mindaugo maximoj esancioje BURZUA? man prie namu, o ir salonas patrauklus atrodo...
kazada teko kirptis akropolio burzua pas tokia natalija, aciu - daugiau kojos nekelsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 21, 20:34)
ta saules studija lazdyneliuose biggrin.gif

labai jau toli...noreciau centre gal kur nors, ar artimesnej vietoj, nes man cia kitam miesto gale isvis butu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avene @ 2008 09 21, 14:10)
Sveikos noriu eiti pas vyra kirpeja dazyti plauku kol kas...domina plauku dazymas su goldwell'u (augaliniais dazais). Tai gal zinote kur dazo jais? biggrin.gif

Goldwell priemones berods naudoja Idzumi kirpykloje, Sporto g., cia paupyje, netoli nuo Zirmunu ziedo. Ar ten yra kirpeju vyru - nezinau smile.gif
Atsakyti
Na nutariau pasisakyti del Michailo is Tony&Guy...ka as zinau, siaip komunikabilus vyrukas, bendrauja gerai, bet nei super patare kazko, nei akcentavo, o kirpimas tai isviso dabar jau nebesusitvarkau, kazkokia avarija, eisiu turbut neapsikentusi pas kita kirpeja, kad islygintu plauku ilgi - iskarpe man kazkokiais dviem sluoksniais, dabar tarp apatines linijos ir virsutinio sluoksnio gal 15 cm atstumas, virsutiniai rieciasi i virsu ir visas kitas puses, o papatiniai guli kaip stagarai, nu zodziu, uz ka kosmine suma tai net nezinau??? Durne pati, prisiskaiciau cia liaupsiu jam ir susigindziau - reklamos auka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eja: 22 rugsėjo 2008 - 09:42
QUOTE(eja @ 2008 09 22, 10:41)
Na nutariau pasisakyti del Michailo is Tony&Guy...ka as zinau, siaip komunikabilus vyrukas, bendrauja gerai, bet nei super patare kazko, nei akcentavo, o kirpimas tai isviso dabar jau nebesusitvarkau, kazkokia avarija, eisiu turbut neapsikentusi pas kita kirpeja, kad islygintu plauku ilgi - iskarpe man kazkokiais dviem sluoksniais, dabar tarp apatines linijos ir virsutinio sluoksnio gal 15 cm atstumas, virsutiniai rieciasi i virsu ir visas kitas puses, o papatiniai guli kaip stagarai, nu zodziu, uz ka kosmine suma tai net nezinau??? Durne pati, prisiskaiciau cia liaupsiu jam ir susigindziau - reklamos auka...

Siūlyčiau neskubėti ir niekur kol kas nelėkti. Man pastarąjį kartą ir panašiai nukirpo, o mano plaukai, kuo trumpesni, tuo labiau pučiasi doh.gif Tai buvau beveik pasiutus, nes nesusitvarkiau, dvi savaites nuolat pranešiojau surištus plaukus, o dabar esu nerealiai patenkinta; pagaliau krenta efektingai, daug vargti nebetenka. Šiaip man visada tampa aišku,ar kirpimas patinka ir ar susitvarkau tik po savaitės... šįkart teko ilgėliau vargti, bet dabar labai patinka.
P.S. kirpaus ne pas misha, nors kai kirpaus pas jį man iškart "ėjosi" susitvarkyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 09 22, 10:55)
Siūlyčiau neskubėti ir niekur kol kas nelėkti. Man pastarąjį kartą ir panašiai nukirpo, o mano plaukai, kuo trumpesni, tuo labiau pučiasi  doh.gif  Tai buvau beveik pasiutus, nes nesusitvarkiau, dvi savaites nuolat pranešiojau surištus plaukus, o dabar esu nerealiai patenkinta; pagaliau krenta efektingai, daug vargti nebetenka. Šiaip man visada tampa aišku,ar kirpimas patinka ir ar susitvarkau tik po savaitės... šįkart teko ilgėliau  vargti, bet dabar labai patinka.
P.S. kirpaus ne pas misha, nors kai kirpaus pas jį man iškart "ėjosi" susitvarkyti  smile.gif

Tai gal tavo jie nera ilgi ir ataugus graziai krenta, o kai mano vienas sluoksnis zemiau peciu, o kitas iki pakausio, tai atsiprasau, nu nervas tik ima kasdien...
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2008 09 22, 10:59)
Tai gal tavo jie nera ilgi ir ataugus graziai krenta, o kai mano vienas sluoksnis zemiau peciu, o kitas iki pakausio, tai atsiprasau, nu nervas tik ima kasdien...

Mano nėra ilgi mano supratimu: žemiau pečių, o kitas sluoksnis kaip kare ilgis, žemiau žandų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2008 08 19, 23:07)
O apie Sarma Style jokių atsiliepimų neturite? Kiek ieškojau, nieko neradau  g.gif

Ir mane domina.
Planuoju dabar pakeiti kirpyklą, nes paskutinį kartą šokiravo mane Figaro salono kainos.
Gal kas buvo Savanorių pr. 1? g.gif
Ar labai skiriasi kirpėjas nuo stilisto? Ar verta sumokėti daugiau? ax.gif
Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dikė @ 2008 08 19, 23:07)
O apie Sarma Style jokių atsiliepimų neturite? Kiek ieškojau, nieko neradau 

QUOTE(Marija5 @ 2008 09 22, 14:49)
Ir mane domina.
Planuoju dabar pakeiti kirpyklą, nes paskutinį kartą šokiravo mane Figaro salono kainos.
Gal kas buvo Savanorių pr. 1? g.gif
Ar labai skiriasi kirpėjas nuo stilisto? Ar verta sumokėti daugiau?  ax.gif
Ačiū.  4u.gif

Esu buvusi Savanorių Sarmoje. Patekau pas šviesiais plaukais kirpėją(Vardo nežinau). Tai labai nepataikė schmoll.gif . Daugiau ten ir nebegrįžau.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2008 09 22, 15:49)
Ir mane domina.

O kokios ten dabar kainos?
Atsakyti
Maciau Goldwell dazais dazo Vienuolio gatvej kazkokioj kirpykloj priesais Operos ir baleto teatra. Ar vyru kireju yra nzn... Ir dar Antakalnio 26a salone "Grozio akimirka", bet ten vyru nera man atrodo. g.gif Man tai Goldwell dazai irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jazzmiss @ 2008 09 23, 12:23)
Maciau Goldwell dazais dazo Vienuolio gatvej kazkokioj kirpykloj priesais Operos ir baleto teatra. Ar vyru kireju yra nzn... Ir dar Antakalnio 26a salone "Grozio akimirka", bet ten vyru nera man atrodo.  g.gif Man tai Goldwell dazai irgi  thumbup.gif

Vienuolio gatvėj - salonas "Labella", yra vyriokas Mindaugas.
Atsakyti