QUOTE(eja @ 2008 09 22, 10:41)
Na nutariau pasisakyti del Michailo is Tony&Guy...ka as zinau, siaip komunikabilus vyrukas, bendrauja gerai, bet nei super patare kazko, nei akcentavo, o kirpimas tai isviso dabar jau nebesusitvarkau, kazkokia avarija, eisiu turbut neapsikentusi pas kita kirpeja, kad islygintu plauku ilgi - iskarpe man kazkokiais dviem sluoksniais, dabar tarp apatines linijos ir virsutinio sluoksnio gal 15 cm atstumas, virsutiniai rieciasi i virsu ir visas kitas puses, o papatiniai guli kaip stagarai, nu zodziu, uz ka kosmine suma tai net nezinau??? Durne pati, prisiskaiciau cia liaupsiu jam ir susigindziau - reklamos auka...
Siūlyčiau neskubėti ir niekur kol kas nelėkti. Man pastarąjį kartą ir panašiai nukirpo, o mano plaukai, kuo trumpesni, tuo labiau pučiasi

Tai buvau beveik pasiutus, nes nesusitvarkiau, dvi savaites nuolat pranešiojau surištus plaukus, o dabar esu nerealiai patenkinta; pagaliau krenta efektingai, daug vargti nebetenka. Šiaip man visada tampa aišku,ar kirpimas patinka ir ar susitvarkau tik po savaitės... šįkart teko ilgėliau vargti, bet dabar labai patinka.
P.S. kirpaus ne pas misha, nors kai kirpaus pas jį man iškart "ėjosi" susitvarkyti