Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Delight @ 2008 11 14, 15:41)
Nesulaukiau atsakymo, bet vistiek užsirašiau pas Renatą  smile.gif prieš savaitę. Dabar esu ką tik po kirpimo-dažymo  ax.gif , tikrai labai viską gerai suprato ko norėjau padarė viską  thumbup.gif  rezultatas net pranoko lūkesčius  biggrin.gif
Beje po *KAJA* pasigirymo ne aš pirmoji būvau pas ją (nes kai pasakiau, kad iš forumo iš kart pasakė, kad ne pirmoji aš), kodėl kitos tyli  g.gif  nieko neparašo, gal kas nepatiko  ax.gif

o kokios kainos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buzyte @ 2008 11 14, 15:49)
o kokios kainos? g.gif

Va čia yra viskas http://www.divalta.lt/

Aš sumokėjau 290lt. kirpimas-dažymas-Purumo, išskirtinio glotnumo, spalvos išsaugojimo procedūra su "INER EFFEKT" produktais, ir antakių, blakstienų dažymas.
Manau normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delight @ 2008 11 14, 17:23)
Va čia yra viskas        http://www.divalta.lt/

Aš sumokėjau 290lt. kirpimas-dažymas-Purumo, išskirtinio glotnumo, spalvos išsaugojimo procedūra su "INER EFFEKT" produktais, ir antakių, blakstienų dažymas.
Manau normaliai  smile.gif

g.gif kaip kam turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(SkyMai @ 2008 11 10, 10:04)
ar tikrai metams uztenka vieno kirpimo?
blush2.gif

auginu plaukus tongue.gif jei kyla kl apie galus- tai jie lb normalus tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal jau snekejot 100 kart apie Mindauga is Labelos? Bet nerandu pasisakymu ax.gif
As pas ji uzsirasiau, ir laukiu komentaru, gal dar atsisakyt doh.gif
Atsakyti
o kaip atsiliepimai apie itala Guzeppe rodos, kerpeja, kazkas liktais buvo pas ji uzsirases. Tai laukiu atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indi @ 2008 11 18, 21:16)
o kaip atsiliepimai apie itala Guzeppe rodos, kerpeja, kazkas liktais buvo pas ji uzsirases. Tai laukiu atsiliepimu smile.gif

as tai kai pas asta buvau, maciau kaip tas Giuzeppe kirpo vyra. labai patiko jo tempas, taip greitai, tvirtais judesiais, ir tuo paciu taip lengvai. labai profesionaliai. apkirpo, isdziovino, tada dar kirpo. bet siaip tai greit , nesicackino. manau jis labaiu trumpus plaukus kirptu gerai, arba iskarpymus darytu.
Atsakyti
Sveikos mergaites,

vakar buvau Salon+ pas kirpeja Marija. Tai man geresnes uz ja nera thumbup.gif Ji pranoko mano lukescius, norejau pasikeisti ir labai graziai suformavo sukuosena. Matosi kad myli savo darba thumbup.gif
Atsakyti
As vakar pas Pauliu is SIMONOS buvau.
Na ka, pasiaiskino kas ir kaip - ir padare biggrin.gif
Drasokai, tai savo MB telefonu raminau, kad pamates neisisgastu smile.gif
Bet is principo gerai.
Isiplovus galva turetu visas geris arba ne pasimatyti.
Vistik trumpiems plaukams - tik po isplovimo visa tiesa pasimatyt tongue.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 19, 12:34-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 19, 12:34)
Sveikos mergaites,

vakar buvau Salon+ pas kirpeja Marija. Tai man geresnes uz ja nera  thumbup.gif  Ji pranoko mano lukescius, norejau pasikeisti ir labai graziai suformavo sukuosena. Matosi kad myli savo darba  thumbup.gif

kuriam butent salon+? ka tau dare? kokiu budu, kokiais dazais ir kiek kainavo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 11 19, 21:00)
kuriam butent salon+? ka tau dare? kokiu budu, kokiais dazais ir kiek kainavo bigsmile.gif

na as buvau Akropolyje, tai ir daziau plaukus visus ir kirpau. Dazai augaliniai, tik firmos nezinau, nes neklausiau. Kaina 240lt tongue.gif mano plaukai ilgi todel reikia daug dazu, nuo to ir kaina priklauso smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2008 11 19, 21:18-->
QUOTE(Drugelis smile.gif @ 2008 11 19, 21:18)
na as buvau Akropolyje, tai ir daziau plaukus visus ir kirpau. Dazai augaliniai, tik firmos nezinau, nes neklausiau. Kaina 240lt  tongue.gif  mano plaukai ilgi todel reikia daug dazu, nuo to ir kaina priklauso smile.gif

ilgi tai iki kur? g.gif nes mano pacios plaukai irgi ilgi tongue.gif o kaip apkirpo, ar tik galiukus sutvarke?
Atsakyti