QUOTE(GSS @ 2008 12 13, 10:36)
Dominikonų 16. Šalia itališka kepyklėlė lygtais. Ką tik atsidaręs salonas - ketvirtadienį dar nė iškabos nebuvo... 

Aaciu, isbandysime

Sveiki, tai vat po ilgu sprendimu Giuseppe ar Renata (salonas "Divalta") buvau nulekus pas Renata. Ispudziai - labai faina kirpeja, komunikabili, pagrazino ta mano buvusia geltona spalva, atgaivino plaukucius, tai is esmes kaip ir viskas ok
uz dazyma, kirpima ir ampulyte plauku atgaivai sumokejau 300 Lt, tai gan nemaza sumele
bet vat kazko noretusi kitko, nes ta pilkoji spalvyte labai nusiplauna ir vel pamazu darausi geltona
, be to visi sako, kad be reikalo sviesinau, nes tamsus zymiai geriau, tai labai noreciau iseit is salono tokia nuotaika, kad sakyciau "nu cia tai vat nerealiai gerai padare". Na zodziu, gal nelabai zinau, ko noriu, bet ko gero dar naujais metais bandysiu laime pas Giuseppe. Noriu, kad tikrai parinktu spalva ir sukuosena pagal veida, o ne "is lempos"

Siandien galiausiai susiruosiau nueiti pas Jurga i Toni&Guy. Siaip toks jau jausmas buvo apemes, kad man dabar yra nepalankus metas kirptis. Neejau i kirpykla nuo Rugpjucio vidurio specialiai, kad ataugtu plaukai ir galeciau juos visiskai atnaujinti. Isplove galva, pasodino, na as pasakiau, kad noreciau trumpesniu plauku (ne ilgu). Na ir pradejo kirpti nuo galo, tad nemaciau kiek ten nukerpa. O kai pradejo kirpti prieki patyriau nedideli soka, nes is tiesu nukirpo gerokai daugiau negu tikejausi. Man asmeniskai sukuosena gavosi tikrai ne mano skonio, nedera prie veido, norejau siek tiek kitaip ir ne tokiu trumpu plauku. Na bet ka padarysi... Tikuosi greitai ataugs iki bent jau tikrojo to, ka as laikau trumpu plauku ilgio. O i kirpykla jei noresiu totaliai naujos sukuosenos teks eiti greiciausiai po 4 menesiu. Taip siek tiek viduje slegia, kad ilgai laukei tam kad gautum norima rezultata ir viskas gavosi ne taip, tikuosi pavasario pabaigoje turesiu tai ko is tiesu norejau... :/
QUOTE(Sypsnius @ 2008 12 15, 22:41)
Siandien galiausiai susiruosiau nueiti pas Jurga i Toni&Guy. Siaip toks jau jausmas buvo apemes, kad man dabar yra nepalankus metas kirptis. Neejau i kirpykla nuo Rugpjucio vidurio specialiai, kad ataugtu plaukai ir galeciau juos visiskai atnaujinti. Isplove galva, pasodino, na as pasakiau, kad noreciau trumpesniu plauku (ne ilgu). Na ir pradejo kirpti nuo galo, tad nemaciau kiek ten nukerpa. O kai pradejo kirpti prieki patyriau nedideli soka, nes is tiesu nukirpo gerokai daugiau negu tikejausi. Man asmeniskai sukuosena gavosi tikrai ne mano skonio, nedera prie veido, norejau siek tiek kitaip ir ne tokiu trumpu plauku. Na bet ka padarysi... Tikuosi greitai ataugs iki bent jau tikrojo to, ka as laikau trumpu plauku ilgio. O i kirpykla jei noresiu totaliai naujos sukuosenos teks eiti greiciausiai po 4 menesiu. Taip siek tiek viduje slegia, kad ilgai laukei tam kad gautum norima rezultata ir viskas gavosi ne taip, tikuosi pavasario pabaigoje turesiu tai ko is tiesu norejau... :/

QUOTE(Irina777 @ 2008 12 16, 01:51)

Pasakiau kad nenoreciau labai trumpu, taciau trumpesniu, bet dabar galima daryti isvada, kad ne taip suprato. Kita karta manau nesiuos foto pavyzdziu, kad butu aiskiau koks stilius man patinka ir ilgis.

O apie Misha siame forume skaiciau nemazai geru atsiliepimu, todel tikiu kad viskas turetu vykti sklandziai ir baigtis gerai.

QUOTE(errachka @ 2008 12 13, 16:57)
O gal zinot koks tel nr kirpejos Rimos? cia ta nauja kirpykla domininkonu gatvej..
Irina777 labai lauksiu jusu komentaru apie Misha, nes pati rosiuosi pas ji eiti

QUOTE(rootelee @ 2008 12 16, 15:41)
O gal zinot koks tel nr kirpejos Rimos? cia ta nauja kirpykla domininkonu gatvej..
Tai gali bandyti uzeiti Dominikonu gatveje i kirpykla ir paklausti, arba i Toni&Guy paskambint gal tures.
As turiu numeri, bet platinti cia kazkaip nelabai smagu be zmogaus leidimo...
QUOTE(Indi @ 2008 12 16, 18:30)
Na, ka galiu pasakyti. Siap kirpimu as likau patenkinta. Misha labai malonus vyrukas, viska labai idemiai isklause, patare kaip jam atrodo reiketu kirpti. Na gal biski daugiau iskarpe nei norejau. Paziuresiu kaip po plovimo plaukai gules. Kaip uz ilgu plauku kirpima sakyciau kad brangoka (120 Lt).... Nieko neiprasto nepadare, gerai nukirpo ir tiek. Bet as taip ir norejau. Na as pati matau, kad plaukai gerai guli, bet vyras mano net nepastebejo kad nusikirpau, sako lygiai taip pat kaip buvo, tik trumpiau

hmm.. seip as nenoriu kardenaliu pasiketimu, bet norisi kas kokybe atitktu kaina 
P.S. gal kas apie kirpej Bena girdejo? kur jis kerpa, kokios kainos?

P.S. gal kas apie kirpej Bena girdejo? kur jis kerpa, kokios kainos?