Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

PRASOM PASAKOTIS, YPAC TU, KURIOS JAU VETERANES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 09 12, 17:17)

o k cia pasakotis smile.gif pirma karta suleknejau pagal si metoda greitai ir lengvai, nepilni 3 men ir 10 kg kaip nebuta smile.gif
Veliau pasikeites darbas, nestumas ir plius 20kg, 10 nukrito per metus beveik savaime ir tie patys 10 liko smile.gif kelis kartus buvo nesekmingi grizimai prie M.M., dabar nusiteikus rimtai :)sakiau, kad jei si karta nepavyks daugiau nebebandysiu unsure.gif
Esu saldumynu ir duonos fanatike, todel atisakius siu produktu per 3 dienas jau yra beveik -1kg
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2011 09 12, 17:39)
Esu saldumynu ir duonos fanatike, todel atisakius siu produktu per 3 dienas jau yra beveik -1kg

Ooo ,geras thumbup.gif

As tai priejau isvados ,kad man trukdo tik celiulitas verysad.gif Veidas sulyso ,rankos kaip degtukai ,papu beveik nera ....tik uzpakalis ir slaunys doh.gif lotuliukas.gif
Cia jau itariu MM nepades g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2011 09 12, 17:17)

Pirma karta laikiausi M.M. po gimdimo, per 1.5 m numeciau 30 kg bigsmile.gif buvo 95 liko 65 thumbup.gif atrodziau fantastiskai, bet namuose prasidejo problemos, o as is tu kurios stresa uzvalgo doh.gif ir butinai tik sumustiniais, koldunais, kibinais ir t.t. user posted image

tai po kokiu metu - pusantru turejau vel didziuli + tiksliai nepamenu, bet gal kokie + 15 - 20 user posted image

vel susiemiau, numeciau 10 thumbup.gif......

bet vel meciau user posted image

po Naujusu metu pradejau vel ir per 4men netekau 10 kg, 5 is kuriu grizo per vasara verysad.gif

Zinau , kad galiu ir asmeniskai man tinka tik sitas metodas ( isbandyti tikriausiai beveik visi : ir -60. ir Dukanas schmoll.gif )

Bet kazkas darosi ir vel prisiriju situ visu nesamoniu is miltu + mesa user posted imageuser posted imageuser posted image

Mesos, darzoviu galima sociai, o gi ne schmoll.gif reikia to, kas negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 12, 18:06)
Mesos, darzoviu galima sociai, o gi  ne  schmoll.gif  reikia to, kas negalima  doh.gif

Man skaniausia mesa tortas napoleonas biggrin.gif galetu kas napoleono dieta sukurti biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites kaip yra del kukuruzu... neatsimenu??? Ar galima su lipidais valgyti?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 13, 01:05)

Mano knygoje kukuruzu neleidzia jokiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif net be nieko negalima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 13 rugsėjo 2011 - 07:06
Laba diena,
jungiuos ir as prie kompanijos. Nelabai man sekasi laikytis griežtai šios dietos, bet numečiau to nelemto svorio 5 kg (neskubėdama, per kokius 4 mėnesius). Mažoka... norėčiau dar tiek. biggrin.gif Mano vyrui sekasi kur kas geriau - 10 kg biggrin.gif
Visoms linkėjimai !!
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 09 13, 01:05)

negalima
QUOTE(citrinutė @ 2011 09 13, 10:57)
Mano vyrui sekasi kur kas geriau - 10 kg  biggrin.gif
Visoms linkėjimai !!

Saunuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2011 09 12, 18:06)
Mesos, darzoviu galima sociai, o gi  ne  schmoll.gif  reikia to, kas negalima  doh.gif

kaip viskas pažįstama biggrin.gif man norisi kibinų kibinų kibinų..naminių.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kaip smagu ,kad musu ratas dideja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Siandien nusikaltau user posted imageuser posted imageuser posted imageprie lasisos keptos ant groteliu ,buvo kalnas salotu ...ir bulvytes fri ......nesusilaikiau ....praryjau bulvytes doh.gif lotuliukas.gif Bet ne visas .... mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
As vos blynu nepriedziau doh.gif laiku susigriebiau unsure.gif
Vakariene buvo tokia idomi g.gif puse taures vyno, suris ir rukytas kumpis biggrin.gif nei soti nei girta biggrin.gif

Gal galetume savo rezultatus bendrai fiksuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 13 rugsėjo 2011 - 20:24