Įkraunama...
Įkraunama...

Montignaco metodas

QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 03 14, 07:59)
Tikrai sudetingiau  unsure.gif  Bet kolkas nesinori mesos  schmoll.gif  Siap man pauglystej jau taip buvo, gal puse metu nevalgiau mesos  thumbup.gif  ir beveik visa  nestuke.gif  O ju M.M. tikrai nemazai juos suvalgiau  doh.gif
O dabar  kepu zuvi, baklazanus, cukinijas orkaiteje su suriu, kiekviena karta pridedu vis nauju darzoviu, kad paivairinti patiekalus  mirksiukas.gif  visai nieko gaunasi  essen.gif

gal savo kuriniu receptus cia sumestum? ax.gif as jau net liniuote savo isemiau, nebegaliu juokint zmoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 03 14, 09:19)
gal savo kuriniu receptus cia sumestum?

blush2.gif galiu pabandyti, nors receptu daug kaip ir nera lotuliukas.gif
Turiu toki, tai vienas is megstamiausiu BAKLAZANAI bet irgi patobulintas mirksiukas.gif

Bekona idejau tik, kai dariau pirma karta, man nepatiko schmoll.gif
I vidu dedu tik darzoves, jei turiu idedu pievagribiu. Is virsaus keleta plonu juosteliu majonezo ir apibarstau suriu, kuri turejau ideti i vidu mirksiukas.gif

Del majonezo pasakysiu taip g.gif mano pirmoje knygoje jis buvo ribojamas, bet neuzdraustas, todel kaip kepu orkaiteje, ji naudoju, bet visada perku tik maiseliuose ir atpjaunu laaabai maza kamputi, kad labai plonai piltusi ax.gif taip prie mesos daznai darau pati ax.gif MAJONEZAS greitesni varianta mirksiukas.gif tik vietoj cukraus idedu puse tabletes kokio "Zukli" ( neatsimenusavojo pavadinimo ) blush2.gif

Receptai is cia, tik todel, kad drauge kazkada atsiunte nuorodas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 14 kovo 2012 - 09:23
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 03 14, 09:19)
Receptai is cia, tik todel, kad drauge kazkada atsiunte nuorodas  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 03 14, 09:19)
  ax.gif as jau net liniuote savo isemiau, nebegaliu juokint zmoniu  doh.gif

O del liniuotes pagal save galiu pasakyti taip - svoris krenta iki to momento, kol pasidarau liniuote doh.gif
Atsakyti
ellinga, gal zinai M.M. leizdia saldytus zirnelius ? jei taip, as galima su kiausiniais? nes mano knygoj su zirneliais painiava lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 03 14, 11:15)
ellinga, gal zinai M.M. leizdia saldytus zirnelius ? jei taip, as galima  su kiausiniais? nes mano knygoj su zirneliais painiava  lotuliukas.gif

manau, kad saldytus leidzia. O del "su kiausiniais" g.gif as valgyciau

Zinok, siandien as su tavimi ir MM, tik tu mane ikvepk, ok? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 14 kovo 2012 - 11:20
QUOTE(ellinga @ 2012 03 14, 12:18)
manau, kad saldytus leidzia. O del "su kiausiniais"  g.gif as valgyciau

Zinok, siandien as su tavimi ir MM, tik tu mane ikvepk, ok?  ax.gif

As jau suvalgiau lotuliukas.gif

Pabandysiu ikviepti blush2.gif

siulau dar viena panasu patiekala ax.gif jo pagrindas buvo atveztas is Sventosios butent is Parsiuko rojaus pries 8 m biggrin.gif

Kaip tik Maximoje akcija ziediniams kopustams thumbup.gif

Supjaustau kopustus, idedu i verdanti vandeni, kai vanduo uzviria vel, iskarto isjungiu bet palieku 2-3 min, isimu is vandens, laukiu kol nuvarves vandens likuciai ir dedu ant skardos, patepiu plonai majonezo ir tarkoto surio ( del surio pasakysiu taip, kuo daugiau - to skaniau, bet stengiuosi daug nedeti ) ir i orkaite 15-20 min, cia jau skonio reikalas, as nemegstu labai minkstu kopustu schmoll.gif , kol graziai apskrus. Vakar su sese visa sukapojom tikrai nemaza kopusta lotuliukas.gif o mano drauges, kai vaziuoja pas mane, pastoviai praso butent sio patiekalo mirksiukas.gif thumbup.gif

Kartais dar idedu supjaustyta desrele, kad dukra valgytu su manim. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 14 kovo 2012 - 11:55
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 03 14, 11:45)
Supjaustau kopustus, idedu i verdanti vandeni, kai vanduo uzviria vel, iskarto isjungiu bet palieku 2-3 min, isimu is vandens, laukiu kol nuvarves vandens likuciai ir  dedu ant skardos, patepiu plonai majonezo ir tarkoto surio ( del surio pasakysiu taip, kuo daugiau - to skaniau, bet stengiuosi daug nedeti ) ir i orkaite 15-20 min, cia jau skonio reikalas, as nemegstu labai minkstu kopustu  schmoll.gif , kol graziai apskrus. Vakar su sese visa sukapojom tikrai nemaza kopusta lotuliukas.gif  o mano drauges, kai vaziuoja pas mane, pastoviai praso butent sio patiekalo  mirksiukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif baigsiu turimo maisto atsargas ir pulsiu bandyt nauju receptu thumbup.gif
Siandien mano planuose:
pietums kalalutiena su pupelemis, o vakarienei bus zuvis su cukinija. Cia is saldytuvo atsargu, rytojui jau reiks eit uzsipirkti.
Tavo svoris dabar 88? O ugis?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2012 03 14, 13:06)
:Tavo svoris dabar 88? O ugis?

170 cm, siai dienai 88 ( vienu momentu buvau net iki 95 "pagrazejusi" scare.gif ) as tikrai stora doh.gif blush2.gif ir niekaip negaliu prasimusti pro savo 80 blink.gif daeinu prie ju ir griztu vel prie beveik 90 fool.gif mega_shok.gif

mesa su pupelemis galima? pas mane buvo parasyta, tik su zaliomis, tai kuri laika IKI parduotuveje buvo konservuoru ax.gif dabar nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 03 14, 12:19)
170 cm, siai dienai 88 ( vienu momentu buvau net iki 95 "pagrazejusi" scare.gif ) as tikrai stora  doh.gif  blush2.gif ir niekaip negaliu prasimusti pro savo 80  blink.gif  daeinu prie ju ir griztu vel prie beveik 90  fool.gif  mega_shok.gif
mesa su pupelemis galima? pas mane buvo parasyta, tik su zaliomis, tai kuri laika IKI parduotuveje buvo konservuoru  ax.gif  dabar nera  schmoll.gif

Nelabai zinau ar galima, patroskinu su konservotomis pupelemis. Bet ir griezto draudimo nepamenu g.gif Sita nusiziurejau is vienos dietologes valgiarascio.
Ji sudarineja valgiarascius ne tik ziuredama kcal, bet ir i GI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 14 kovo 2012 - 13:04
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Kaip sekasi ? Man vakar sunki diena buvo, tai leidau sau raudono vyno blush2.gif ir daaaaug graikisku salotu mirksiukas.gif
Atsakyti