Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip greičiau išvaryti sūnų paauglį iš namų...

QUOTE(Leksa @ 2010 01 06, 11:23)
na tikrai, o kaip su bausmem? Gal uz nenakvojima pasakykit, kad 2sav. negaus kisenpinigiu  g.gif juk is kazkur gauna pinigu, kaip saket, cigaretems ir sidrui. Drauges nuolat nevaisins. Tik ziurekit, kad pro pinigine neprasisuktu.

kišenpinigių nebeduodu jau senokai, bet duodu pietums mokykloje, nes žinau kad yra pavalganti smile.gif
Tik keistai man skamba, už nenakvojimą namuose, atimt kišenpinigius... Aš einu iš proto, kai jos nėra, ji gali ir apsinuodyt ir vaikų prisidaryt, o čia...kišenpinigiai dviejų savaičių.. Aš tiesiog pasakiau kad savanoriškai ją įrašysiu nepilnamečių inspekcijoj, jei dar kartą negryš. Tada inspektorė ją tikrins. Beja, taip ir padarysiu tikrai, čia nėra gasdinimas.
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 01 07, 12:45)
kišenpinigių nebeduodu jau senokai, bet duodu pietums mokykloje, nes žinau kad yra pavalganti  smile.gif
Tik keistai man skamba, už nenakvojimą namuose, atimt kišenpinigius... Aš einu iš proto, kai jos nėra, ji gali ir apsinuodyt ir vaikų prisidaryt, o čia...kišenpinigiai dviejų savaičių.. Aš tiesiog pasakiau kad savanoriškai ją įrašysiu nepilnamečių inspekcijoj, jei dar kartą negryš. Tada inspektorė ją tikrins. Beja, taip ir padarysiu tikrai, čia nėra gasdinimas.

nzn ar gerai mastau, nes kol kas tokiu bedu neturim, bet dickis irgi turi problemu doh.gif tai mes su juo taip aiskinames - jei jau nori but didelis - leidziam juo but - tegu eina dirbt ir islaiko pats save - as kaip mama galiu suteikt nakvyne, taciau musu durys atviros tik iki 21 val vakaro unsure.gif , galiu duot pavalgyt (kukliai) - tris kart dienoje, desertai nepriklauso - tik likusiems seimos nariams, nu jei rubai skalbiniu dezeje - dar galiu isskalbt be uzmokescio juos, kadangi gyvena su sese - kambari sutvarkysiu, jo daiktus ne vietoje ismesiu, jei jam labai sunku bus isgyvent ir netures is ko rubu nusipirkt - galesiu savo megztini duot - kad nesaltu (sena) - nu musu dydziai panasus - is pradziu svaigo kaip vasara dirbs - praejo svaigimai - kol kas laikosi musu taisykliu - jei nori gyvent kaip seima, ne kaip atskiras zmogus blush2.gif

beje viska apkalbejom siaip, prie arbatos puodelio, be pykciu, rimtai labai
ai dar leidau neit i mokykla - juk i darba reiks - vistiek tingi ir nenori mokintis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 01 07, 12:45)

Tik keistai man skamba, už nenakvojimą namuose, atimt kišenpinigius...

Tik nereikia kabinetis prie zodziu. Kisenpinigiai - tai tebuvo pavyzdys. Vienam vaikui kaip bausme gali but kisenpinigiu atemimas, kitam - draudimas naudotis kompiuteriu, treciam dar kas nors.
O del nepilnameciu iskaitos, tai abejoju ar patikes g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2010 01 07, 12:54)

super sprendimas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2010 01 07, 17:10)
Tik nereikia kabinetis prie zodziu. Kisenpinigiai - tai tebuvo pavyzdys. Vienam vaikui kaip bausme gali but kisenpinigiu atemimas, kitam - draudimas naudotis kompiuteriu, treciam dar kas nors.
O del nepilnameciu iskaitos, tai abejoju ar patikes  g.gif
Papildyta:

super sprendimas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

nepykit, tikrai nesikabineju prie zodziu, gal tik sausai atsakiau blush2.gif
O gasdinimu kol kas patikejo, nes zino mane, galiu taip padaryt. As kaip liute, ginu , saugau savo vaikus, o jei reikia imuosi bet kokiu priemoniu, kad tik apsaugot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 01 07, 21:50)
As kaip liute, ginu , saugau savo vaikus, o jei reikia imuosi bet kokiu priemoniu, kad tik apsaugot  doh.gif

as del sunaus kai ejau pas psichologe - man sake kad tas perdetas saugojimas - ir yra didzioji musu problemos dalis - nes vaikas jaucias per daug konroliuojams - jei jis protiskai sveikas - kyla noras priestaraut viskam - tai ir daro nesamones - rekomandavo pamazu atleist vadeles, leist daugiau sprest paciam, daugiau prisiimt atsakomybes jam paciam, maziau kontroles - juk nebemazas jau - tai vykdyti man sunku, bet pamazu iriames pirmyn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 01 08, 00:51)
as del sunaus kai ejau pas psichologe - man sake kad tas perdetas saugojimas - ir yra didzioji musu problemos dalis - nes vaikas jaucias per daug konroliuojams - jei jis protiskai sveikas - kyla noras priestaraut viskam - tai ir daro nesamones - rekomandavo pamazu atleist vadeles, leist daugiau sprest paciam, daugiau prisiimt atsakomybes jam paciam, maziau kontroles - juk nebemazas jau - tai vykdyti man sunku, bet pamazu iriames pirmyn blush2.gif

ir toki buda jau isbandziau....na bandau kalbetis, bandau ieskot rysio, na gal, na gal....suaugs,juk ne tik paauglyste kalta, kalta ir as ir visokie genai g.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 01 08, 16:18)
ir toki buda jau isbandziau....na bandau kalbetis, bandau ieskot rysio, na gal, na gal....suaugs,juk ne tik paauglyste kalta, kalta ir as ir visokie genai  g.gif

nu cia jau bandyt nebepakanka - reik keist visa savo ir seimos filosofija, iprocius ir keistis turi ne vienas zmogus, o visa seima. Pradziai reiktu gal issisneket kas kam kaip trukdo gyvent, tada sprest ka galima koreguot, o ko ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 01 07, 21:50)
nepykit, tikrai nesikabineju prie zodziu, gal tik sausai atsakiau  blush2.gif
O gasdinimu kol kas patikejo, nes zino mane, galiu taip padaryt. As kaip liute, ginu , saugau savo vaikus, o jei reikia imuosi bet kokiu priemoniu, kad tik apsaugot  doh.gif

O as kazkaip netikiu, kad gasdinimu patikes. Juk kazkaip iki visko priejo? Juk kai nenakvojo pirmakart namuose, tikriausiai buvo ir pokalbis, ir prasymas daugiau taip nesielgt, bet buvo ir antras, o kaip suprantu, tai ji daznai nenakvodavo? Jei tie pokalbiai nieko nedave, tai kodel manot, kad sis pades? As tokia optimistiska nebuciau. Ir man dar nuostaba kelia, tas jos pasizadejimas grizt iki 24val blink.gif Keturiolikmete iki vidurnakcio gatvej blink.gif Taigi nakti gali kas nors uzpult!
O del irasymo i iskaita... kazin ar mamos prasymo pakanka, kad vaikas butu irasytas g.gif
Atsakyti
o ka duoda tas irasymas i iskaita g.gif
Atsakyti
na...niekas nebepadeda. Tėvas atsisakė ją priimt gyvent. Eilinį kart pažadėjo gryžt iki 24val verysad.gif Matyt žino kad į gatvę neišvarysiu, jau nebežinau ką daryt. Esu baisi mama, nes nebenoriu kad ji su manim gyventų verysad.gif
Atsakyti
Jei jau tokia baisi situacija ir niekas nebepadeda,imkitės drąstinių priemonių. 24h kartą užsirakinkit ir viskas. Neturės kur dėtis,vėliau kitą kartą gal žinos kada grįžt....
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 01 10, 19:29)
Jei jau tokia baisi situacija ir niekas nebepadeda,imkitės drąstinių priemonių. 24h kartą užsirakinkit ir viskas. Neturės kur dėtis,vėliau kitą kartą gal žinos kada grįžt....

tada ji tures preteksta valkataut g.gif
Atsakyti