QUOTE(antrakartmamyte @ 2010 01 07, 12:45)
kišenpinigių nebeduodu jau senokai, bet duodu pietums mokykloje, nes žinau kad yra pavalganti
Tik keistai man skamba, už nenakvojimą namuose, atimt kišenpinigius... Aš einu iš proto, kai jos nėra, ji gali ir apsinuodyt ir vaikų prisidaryt, o čia...kišenpinigiai dviejų savaičių.. Aš tiesiog pasakiau kad savanoriškai ją įrašysiu nepilnamečių inspekcijoj, jei dar kartą negryš. Tada inspektorė ją tikrins. Beja, taip ir padarysiu tikrai, čia nėra gasdinimas.
nzn ar gerai mastau, nes kol kas tokiu bedu neturim, bet dickis irgi turi problemu

tai mes su juo taip aiskinames - jei jau nori but didelis - leidziam juo but - tegu eina dirbt ir islaiko pats save - as kaip mama galiu suteikt nakvyne, taciau musu durys atviros tik iki 21 val vakaro

, galiu duot pavalgyt (kukliai) - tris kart dienoje, desertai nepriklauso - tik likusiems seimos nariams, nu jei rubai skalbiniu dezeje - dar galiu isskalbt be uzmokescio juos, kadangi gyvena su sese - kambari sutvarkysiu, jo daiktus ne vietoje ismesiu, jei jam labai sunku bus isgyvent ir netures is ko rubu nusipirkt - galesiu savo megztini duot - kad nesaltu (sena) - nu musu dydziai panasus - is pradziu svaigo kaip vasara dirbs - praejo svaigimai - kol kas laikosi musu taisykliu - jei nori gyvent kaip seima, ne kaip atskiras zmogus
beje viska apkalbejom siaip, prie arbatos puodelio, be pykciu, rimtai labai
ai dar leidau neit i mokykla - juk i darba reiks - vistiek tingi ir nenori mokintis

Žiūriu į save veidrodyje ir galvoju - " ir kam atiteko tokia laimė..." , užlipu ant svarstyklių - "...ir dar tiek jos daug..."