QUOTE(regal @ 2011 12 10, 17:01)
Buvo kalbėta, bet ne barta. Ir dabar pradėjom eit pas psichologą, bet kol kas jokio pagerėjimo. Bandėm/bandom kalbėti ir gražiuoju, ir tartis, kad jei mokysis, gaus dovanų ko norės, ir žinoma, pykstamės, kol kas viskas tas pats. Draugė ir draugai yra viskas.
O jūsų atveju, tai jei jums tik 13, aš pvz. kaip motina rūkymo netoleruočiau, visa kita, ką aprašėt toleruotina, ir man būtų ramu, jei pas mus taip būtų gyvenama
O jūsų atveju, tai jei jums tik 13, aš pvz. kaip motina rūkymo netoleruočiau, visa kita, ką aprašėt toleruotina, ir man būtų ramu, jei pas mus taip būtų gyvenama
Turi vaikinas draugę? Jei nedurna panelė, gal pati su ja pašnekėkit, ko norit iš sūnaus, jeigu ji jam sakytų, drausimintų, tai jis tikrai klausytų. Juk pati sakot, kad draugė yra viskas.
Tai, kad neberūkau.. Vasaros metu buvo užėję - kompanijoj patraukt, bet kažkaip savęs žeminimas pradėjo atrodytų su kancaru dantyse stovėt.
QUOTE(Kriiste @ 2011 12 10, 17:07)
13 metu mergaitei gryzti velai, po 23 val normalu? po tokiu baliuku kur valgyt nesinori ar mineralinio reik - irgi normalu???? ir dar ta mineralini tevas nuperka, tikras tevas???
O štai Jums, nematau reikalo aiškintis ar teisintis. . Grįžimai vėlu metu, baliukai buvo imta kaip pavyzdys, kad tėvų pasitikėjimas lemia daug ką.
Matau turit panašaus amžiaus bernaitį, negi jis neturi draugų? Negi laikraščių neskaitot? Negi negirdit vaikų šnekų gatvėse?
Toks elgesys dabar yra NORMA, tarp vaikų žinoma. Suprantu, kad nėra jis geras, bet dabar vaikai daug greičiau bręsta, elgesiu taip pat (gaila, ne protu).
Labai gaila jūsų, jeigu nematot, ką šiuolaikiniai paaugliai veikia, ir nuoširdžiai linkiu Jums, kuo ilgiau laukti tos dienos kada Jūsų sūnus grįš girtais kaip tapkė ir braižysis prie durų. . Dar palinkėčiau, kad pirmą kartą tokį sūnų pamatytumėt ankščiau negu studentavimo laiku, nes studentas atitrūkęs nuo pavadėlio gali dar ne tokių nesąmonių iškrėst.