Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip greičiau išvaryti sūnų paauglį iš namų...

O jau zodynas 10m vaiko lotuliukas.gif . Ir ginekologiniu irankiu zinojimas g.gif rolleyes.gif .
Atsakyti
Kai man buvo 13, zaidziau su barbem. O mano drauge - bendraamze, jau su berniuku draugavo. velesniam amziuje tevai laike oj uz kokio trumpo pavadelio, bet tik dekinga esu, nes susidejus su "gera" kompanija, nieko protingo neveikiau. Kai tas pavadelis dingo, neprisigeriau, nejau per balius, tiesiog gyvenimas tekejo lygiai tokia pacia vaga, tik as jau pati save kontraliavau, kaip kad tai dare tevai.

tiesa, visos mano drauges, kurios budamos 13 turejo jau berniukus, buciavosi tokio amziaus ar dar kitaip bande buti suaugusiom, visos jos turejo problemu seimose: vienos tevais skyresi, kitos brolis sirgo veziu ir mama skyre jam daugiausia demesio, dar kitos tevai buvo isvyke i uzsieni ir gyveno su seneliais. Nesakau, kad tai taisykle, bet tokia buvo mano patirtis.
Atsakyti
Eina sau, kiek diskusijų čia mano gimimo data kelia biggrin.gif .
Melavau, man 25 ištikro, turiu vyrą ir 4 vaikus. Tai va, daugiau parašyt negaliu, nes vaikai nuo pietų nevalgę ir vyro trusikai neskalbti. smile.gif biggrin.gif
Koks man būtų reikalas meluot? Kokia man iš to nauda? Moterys, jūs logiškai mąstykit. Mano gramatikos žinojimas, platus akiratis, galų gale ginekologinių įrankių žinojimas ( o viešpatie biggrin.gif ) ir žodynas normalus. Na gal būt šiek tiek platesnis, ir nepanašus į mano amžiaus, nes esu tam gabi, puikiai rašau ir jaučiu rašymo "skonį" mirksiukas.gif . apskritai, maža dažnai tarp suaugusiųjų augau, nu mano toks bendravimo supratimas, tai ką man dabar daryt? Blevyzgot rusiškas nesąmones kaip šneka 3/4 trylikamečių? Su barbėm žaist? biggrin.gif
O šiaip esu trylikinė, mokausi paprastoje mokykloje, traukti šaknis ir atskirt dalyvius, taip, kad dėmesiu nesiskundžiu ir vyresnė neesu.

Galbūt, bent jau iš šito pagaliau suprasit kad ta palaida panelė ir gatvinė plevėsa neesu. 4u.gif
Nes ištikrųjų tokia ir neesu. Kalba eina (iš mano pusės), apie nesutramdomų paauglių elgesį. Ištikrųjų parašydama pirmąjį post'ą norėjau parodyt, kad vaikams reikia laisvės, suteikt pasitikėjimo. Aišku, pati būčiau prieš, jeigu dukra norėtų lakstyt išvien pas bernus, girtavot ir iš pamokų bėgiot - tai nebūtų normalu. Bet su saiku galima viskas.

Galų gale, mano amžius yra labai didelis OFF TOPIC. Mano istorijos yra tikros, neišgalvotos, mano pačios patirtos ir šiaip, po velnių, prieš ką aš čia aiškinuosi, temos prasmė ne tokia, jūs geriau galvokit kaip su savo vaikais rast kompromisą, o nesidomėkit svetimo amžium ar istorijom bigsmile.gif .

Atsakyti
gerai, kad neparašei, kad gimei žinodama.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2011 12 11, 21:40)
gerai, kad neparašei, kad gimei žinodama.

Prašom - gimiau žinodama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smagu iš savęs juoktis, bet nereikia sužvaigždėti - tema ne apie tave tongue.gif
Atsakyti
tiek to cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 11 gruodžio 2011 - 21:02
apsieinant be visų išvedžiojimų, tai studentas už savo nesąmones atsakys pats, o už prisiliuobusį ir apsivėmusį trylikametį tėvukai gali gauti riebią baudą. Jeigu šita Luzmirella yra tikras asmuo, tai sakyčiau jos tėvukai yra neblogi pochuistai.

ir šiaip. trylikamečiams baliavot su degtinės buteliu tikrai yra labai negerai. kad alaus ar vyno paraugaut tai viena, bet kad reguliariai vartot stipriuosius gėrimus tai jau virš visko.
Atsakyti
Radau šios mergaitės parašyta:
....Ta prasme, rado žinutes rašytas draugei, kad va "atlėk pas tokią ir tokią draugę, stovi bonka baltos, laukia tavęs. Ir dar užlėk pas tą ir tą draugą, cigaretes palikau". Kai paklausė kas čia, stovėjau apšalus, bijojau kažko ir tikėtis, kažkaip ten susišnekėjom tada, ir nieko jis man nesakė. Tai va po to įvykio labai gerbt jį pradėjau, ir visada žino, kada dukrai mineralinio reiks parvešt ryte blush2.gif .

Hmmm...matyt tėvelis nelabai jau pasitikėjo, kad žinutes slapčia skaitinėjo.... g.gif
Turiu ir aš problematišką dukrą (manau kartais ir šį forumą paskaito), tačiau nenuleidžiu rankų. reikalai po biškutį gerėja... Buvo nuo "nesupratingos" mamos ir pas tėvą pabėgusi ir iš pamokų lakstė ir kad nemyli manęs visa gerkle rėkė, bet laikas eina, paauglė auga..reikalai lyg ir gerėja.
Skaičiau ir aš kažkada žinutes, nors ir žinojau kad dukra pyks, bet reikėjo, nes situacija laaaabai nevaldoma buvo.
O dabar jau senokai jos telefo nebeimu, nes nebeapvilia skaudžiai manęs. Ir nebemeluoja taip smarkiai, nes žino, kad mama vis vien sužinos, geriau tiesą sakyt. Tokia aš jau, iš po žemių tiesą iškasu, o dažniausia jau iš jos bendravimo ir elgesio suprantu kur buvo ir ką prisidirbo mirksiukas.gif Ir ji tai žino ir...kažkiek išvadas daro. O gal jau ir supranta, kad tą jų vadinamą "pasitikėjimą" reikia atgaut, nes kai vaikai tiek prisidirba, tai ir pasitikėjimas dingsta ir "laisvės " duot nebesinori. Tai va, paaugliai, jei norit laisvės, tai ir tėvų pasitikėjimą reikia pelnyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antrakartmamyte: 12 gruodžio 2011 - 14:38
Bet kokiu atveju manau, kad kol vaikai nepilnamečiai, tai namų taisykles turi nustatinėti tėvai.
Bėgti pirkti vaikui mineralinį pagirioms, kad užsitarnauti jo meilę, tai žiauriau ir negali būti...
Sutinku, kad tikrai nelengva su paaugliais. Ir pati kartais kibirus ašarų priverkiu, bet ribos vis tiek turi egzistuoti. Kažkada paauglystėj dukra prisimelavo, kad nakvos pas draugę. Mamos širdis melą greitai užuodžia. Sukilo vidinis nerimas ir ryte nuvažiavę prie tos draugės namų paskambinom dukrai ir pasakėm, kad mes atvažiavom ją paimti. Paaiškėjo, kad ji buvo visai kitur. Buvo griežtai pasakyta, kad iki pilnametystės jokių nakvynių ne namuose nebebus. Mūsų pasitikėjimą atsikovojo pamažu, gal po poros metų. Bet žinau, kad nuo to karto daugiau nemelavo (na gal tiesiog kartais ką nutylėdavo... normos ribose). Dabar esam draugės. Nors dar liko pusmetis iki 18, bet mes ją visur išleidžiam ir pasitikim ja.
Su sūnum dabar kariaujam... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brasta @ 2011 12 12, 17:12)
Nors dar liko pusmetis iki 18, bet mes ją visur išleidžiam ir pasitikim ja.
Su sūnum dabar kariaujam... doh.gif

biggrin.gif Nepykit už šypsenėlę, bet tikrai privertėt nusijuokti.
O kiek sūnui metų?
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2011 12 12, 23:07)
biggrin.gif Nepykit už šypsenėlę, bet tikrai privertėt nusijuokti.
O kiek sūnui metų?


14
Atsakyti