Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

Man ir labai būtų ydomų žinoti ar tas plaukų spalvos nuėmėjąs nepakanktų plaukams g.gif . Kurį laiką dažiau tamsiai ruda,dabar jau juoda spalva plaukus. Net kirpėja sakė,kad juodos spalvos 'neišimsi', nebent blonduoti ir ant viršaus dažyti norimą spalvą,bet tai labai kenkia plaukui..... doh.gif . Gal kas gali patarti,kaip atsikratote tos juodos plaukų spalvos??? unsure.gif
Atsakyti
Na isbandziau as ta spalvos nuemeja, tai visai plaukui nepakenke, tik va nedaug tos spalvytes nueme.... na kas nori tik siek tiek pasviesinti ir deti ruda spalva tai daiktas thumbup.gif
O as po jo dar bandziau su palete sviesinti, tai vis vien gavausi ryza blush2.gif doh.gif
Kadangi nesu kantri tai nusidaziau rudai...
bet nelabai patinka, nes kazkokiu karameles ir sokolado atspalviu daziau, tai pati sau labai blanki atrodau tai ieskosiu ryskesnes rudos......
Atsakyti
su tuo nuemeju bent kelis kartus reikia isimineti spalva. ir islaikymo laikas netrumpas. ir dar yra sokiu tokiu gudrybiu, kaip pasiekti norima rezultata, bet tai geriau patiketi profesionalams . mirksiukas.gif
Atsakyti
As pati juodaplauke ir labai noriu buti sviesesne blush2.gif na bet labai daug tas kainuoja g.gif tai ir nelabai noriu dar nes mano plauku ilgis iki pusiaujo,beto gaila plauku,bus kaip sieno kupeta unsure.gif nes mano viena drauge sviesinosi is juodu i sviesiai rudus,tai iki tol kol gavo reikiama rezultata buvo visokiu spalvu g.gif unsure.gif na zodziu tai viskas nuo daug priklauso,dar labai daug ir nuo pacio plauko strukturos ax.gif na bet sviesinancioms plaukus linkiu sekmes ir kantrybes thumbup.gif 4u.gif busit grazios tongue.gif kaip ir iki siol aisku tik sviesesnes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
o kokius ten plauku nuemejus naudojate?kur isigyti? ax.gif
Atsakyti
aš esu blondinė, ir čia prieš metus dažiau plaukus juodai iš apačios (kaip ir kas trečia blondinė)... Atėjo metas, kai nebenoriu tų nuodėgulių, o nudažyti neina.. ataugęs geras sprindis, tai uždažiau šviesiai. atrodo mažų mažiausiai negražiai, tik laimei, vėjui papūtus matosi grožybės biggrin.gif Manau vienintelis sveikas būdas - apsišarvuoti kantrybe, ir leisti ataugti. (Vizitai pas kirpėją tikrai padažnėjo pas mane)
Mano plaukai kone baltai nuimti, ir taip jų jau gaila. bet keisti spalvos neketinu
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 08 16, 18:48)
su tuo nuemeju bent kelis kartus reikia isimineti spalva. ir islaikymo laikas netrumpas. ir dar yra sokiu tokiu gudrybiu, kaip pasiekti norima rezultata, bet tai geriau patiketi profesionalams .  mirksiukas.gif

Na as pora kartu su tuo nuemeju ir daziau smile.gif Na dziaugiuosi tik del to, kad plaukai visiskai nepasikeite.... tikrai nenuede.....

QUOTE(Armyn @ 2008 08 16, 19:32)
As pati juodaplauke ir labai noriu buti sviesesne  blush2.gif  na bet labai daug tas kainuoja  g.gif  tai ir nelabai noriu dar nes mano plauku ilgis iki pusiaujo,beto gaila plauku,bus kaip sieno kupeta  unsure.gif  nes mano viena drauge sviesinosi is juodu i sviesiai rudus,tai iki tol kol gavo reikiama rezultata buvo visokiu spalvu  g.gif    unsure.gif  na zodziu tai viskas nuo daug priklauso,dar labai daug ir nuo pacio plauko strukturos  ax.gif  na bet sviesinancioms plaukus linkiu sekmes ir kantrybes  thumbup.gif  4u.gif  busit grazios  tongue.gif kaip ir iki siol aisku tik sviesesnes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Na o del sviesiai rudu tai pas mane dabar tokie ir toki rezultata tikrai nesunku pasiekti.... Kainavo darant namu salygom apie 140Lt.... Zinopma dar ir nuo plauko priklauso.... pas mane jie tikrai gana stiprus....
Spalvos nuemejas stai cia
http://www.beautysho...id,44/vmcchk,1/
Kaina jo 80LT..... Bet kiek parduotuvese ziurinejau tai yra ir pigesniu..... Apie 30-40Lt...
Taigi jei tikrai noresi sviesesniu spalvu, tai turesi... Tik jauciu ilgiem plaukam, tai ta pakuote per viena karta sunaudosi... man uzteko dviem kartam...
Atsakyti
as turbut nesiryzciau tokiam dalykui, baisu be plauku visai likti, dabar l eidziu nuauginet, kadangi daziau Casting dazais, tai jie vos vos po biski plaunas, saknis dazai rudais, kas karta tonu sivesesniais dazais ir kazkada manau bus nebe juodi o rudi biggrin.gif
Atsakyti
O gal galite informuoti pvz parduotuvėjė kaip vadinasi tie spalvų nuėmėjai????Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pas ką ruda, pas ką juoda, o pas mane mėlyna doh.gif Tiesa, tfu tfu tfu, tik nuo pusės galvos.. rolleyes.gif Prieš kelis mėnesius nutariau savo beveik ataugintą blondinišką galvelę vėl perdažyt ryžai. Pirmam dažymui greit nublukus sugalvojau, kad jei dažyti reiks taip dažnai, tai jau geriau tai daryt su augaliniais dažais (henna/chna). Deja, buvę dažyti galai po šio pasigražinimo tapo gerokai tamsesni nei kažkada buvęs naturalios spalvos viršugalvis (nors kai dar nebuvau dažius rudai dažyti ir naturalūs plaaukai skyrėsi labai nežymiai) doh.gif Po kokio mėnesio nusprendžiau, kad buvimas brunete reikalauja pernelyg daug pastangų ir lėšų, taigi nutariau grįžti prie atauginimo plano.. TAČIAU. Po spalvos nuėmimo nubluko tik tos ex naturalios plauko dalys, tai yra maždaug iki pusės galvos, o plaukų apačia tapo pilkšvai mėlyna. Po dar trijų nesėkmingų blukinimų spalvytė truputi paapilkėjo, bet nedingo, taigi nuprendžiau grįžti prie rudos, bet mano plaukams, matyt, tas žaidimas jau pabodo, ta jie vėlgi nusidažė tik ten kur kažkada buvo naturalūs doh.gif Pasiskaitinėjus apie panašias situacijas išsiaiškinau, kad tokį efektą duoda kaikuriuose dažuose esanti kažkokia medžiaga sukontaktavus su kažkuo augaliniuose dažuose, ir kad to efekto atsikratyti galima nebent nukerpant plaukus doh.gif Antradienį einu į kirpyklą sad.gif Noriu vėl nušviesint plaukus paskutinį kartą, bet jau bijau ką nors ir daryt, nes atrodo, kad su kiekvienu dažymu vis baisesnė spalva gaunas doh.gif Dar gerai nors nenudeginau išvis savo kaltūnų biggrin.gif Tai va, mamytės, turėkit minty, kad eksperimentuoti reikia su saiku, nes kitaip po to galit susilaukt labai skaudžių pasėkmių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armyn @ 2008 08 16, 19:32)

mastau.gif tai liekame visai be plauku? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 08 17, 18:20)
O gal galite informuoti pvz parduotuvėjė kaip vadinasi tie spalvų nuėmėjai????Labai ačiū 4u.gif

Nezinau kokiame Jus mieste, taciau Vilniuje yra Brelil firmos spalvos nuemejai, kuriuos isigyti galite salia stoties esancioje kirpykloms skirtu profesionaliu produktu parduotuveje 4u.gif tikslaus adreso nezinau, bet reiktu eiti nuo panoramos, praeiti sankryza o ten jau bus matyti vitrina uz kokiu 200m.
Atsakyti
butu labai faina, jei panos kurios is juodu, tapo sviesesnemis idetu nuotraukas pries ir po blush2.gif ax.gif
Atsakyti