mamytes, padekit, sumasciau ir as savo metus laiko dazytus juodai plaukus pasviesint, pries gera menesi buvau kirpykloj, tai bande su svelniu nuemeju nuimt spalva. Rezultatas: saknys pasviesejo, o kur plaukai gave daugiau dazu - liko juodi. Sake, reikes daugiau proceduru, bet nepatikejau, nes visi plaukai liko juodi kaip ir anksciau, isskyrus saknis. Taigi sumasciau, ieskoti kitos kirpyklos. Nuejau i viena, tai sako galima tik su milteliais isimt, ir dabar jie ne taip kenkia kaip anksciau, geresni turetu but. Mano plaukai vos siekia mentis, o tam malonumui sake turet pasiruosus 350 lt, man si suma nereali pasirode, bet sake kitur mieste 500 lt kainuoja, tai kaip yra is tiesu? Uzsirasiau pirmadieniui, bet dabar dvejoju, gal atsisakyt. Prsiskaiciau jusu pasisakymu, ir tokiu sumu niekur nemaciau minint, tai kaip cia yra... Man brangoka atrodo... Bet labai noriu is juodos tapt riesutu spalvos, ir baisu kad dar ir nesigaut gali uz tokia kaina. Pasidalinkit patirtimi, kas galit. Cia veiksmas vyskta Vilniuje

Na pasidalinkit patirtimi, as puolusi i nevilti, gal kirpeju cia forume yra...

Zinok, isivaizduoju, kad laisvai tokia suma gali but... dar pridek nualtintus plaukus, kuriuos bandysi visokiom brangiom priemonem atgaivint... kitu variantu neturi?
Brooke eik tu sau, na ir odiseja
o kirpt aisku gaila? as jauciu trumpai kai reeezciau, eina sau kiek rupesciu..
Brooke eik tu sau, na ir odiseja

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 21, 18:24)
Aš panašiai ir mokėjau, kad tą juodą spalvą pašalintų, apie 400 Lt. Plaukai visiškai rudi buvo po 4 kartų, po pirmo karto man irgi visi plaukai, išskyrus šaknis, liko juodi. Manau, kad tokia kaina visai reali. Būtų buvę geriau prieš užsirašant pasiklausinėti kitose kirpyklose.

Na o isiminejo dazus milteliais ar kazkokiu isemeju skystu? Man turetu but po pirmo karto isimta spalva, nes visa plauka nubalins o tada dazys... Baisu tokius pinigus moket ir likt be plauku...O tai 400 lt kainavo visi 4 kartai ar kiekvienas po tiek? Siaubas kazkoks.. Man kai pirmakart spalva eme tuo silpnesniu nuemeju, ir tik saknys nusieme, tai sumokejau 200 lt..
Nesumastau ka daryt, kazkoks kosmariskas galvosukis... Jei sakot, kad pigiau nebuna, tai gal tada ir verta vienakart tiek paaukot, nei keliskart po 200 lt.. Na tiesiog anksciau daugiau nei 200 nesu palikusi kirpykloje, tai mane ir sokiravo tokios sumos..
QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 21, 18:26)
mamytes, padekit, sumasciau ir as savo metus laiko dazytus juodai plaukus pasviesint, pries gera menesi buvau kirpykloj, tai bande su svelniu nuemeju nuimt spalva. Rezultatas: saknys pasviesejo, o kur plaukai gave daugiau dazu - liko juodi. Sake, reikes daugiau proceduru, bet nepatikejau, nes visi plaukai liko juodi kaip ir anksciau, isskyrus saknis. Taigi sumasciau, ieskoti kitos kirpyklos. Nuejau i viena, tai sako galima tik su milteliais isimt, ir dabar jie ne taip kenkia kaip anksciau, geresni turetu but. Mano plaukai vos siekia mentis, o tam malonumui sake turet pasiruosus 350 lt, man si suma nereali pasirode, bet sake kitur mieste 500 lt kainuoja, tai kaip yra is tiesu? Uzsirasiau pirmadieniui, bet dabar dvejoju, gal atsisakyt. Prsiskaiciau jusu pasisakymu, ir tokiu sumu niekur nemaciau minint, tai kaip cia yra... Man brangoka atrodo... Bet labai noriu is juodos tapt riesutu spalvos, ir baisu kad dar ir nesigaut gali uz tokia kaina. Pasidalinkit patirtimi, kas galit. Cia veiksmas vyskta Vilniuje 

mergyt, jokiais budais milteliais nesviesink

QUOTE(Armyn @ 2008 08 16, 19:32)
Gal tu nenorek isigyti plauku nuemejo....

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 22, 08:31)
Na o isiminejo dazus milteliais ar kazkokiu isemeju skystu? Man turetu but po pirmo karto isimta spalva, nes visa plauka nubalins o tada dazys... Baisu tokius pinigus moket ir likt be plauku...O tai 400 lt kainavo visi 4 kartai ar kiekvienas po tiek? Siaubas kazkoks.. Man kai pirmakart spalva eme tuo silpnesniu nuemeju, ir tik saknys nusieme, tai sumokejau 200 lt..
400 kainavo visi keturi kartai. Spalva nueme su kazkokiu skystu, ne milteliais. Bet labai gerai padare, plaukai visai nenukentejo.

QUOTE(Vitutexe @ 2008 08 21, 17:26)

Tikrai rekomenduoju ta nuemeja apie kury rasiau.... internetu uzsisakius kainuos 80+15siuntimas... plaukai nenuesti visiskai liko... tavo ilgio plaukams turetu kokius 3 kartus uztekti ir tikrai spalvyte nuims, bent jau man nueme, o daziusi buvau su palete dazais, kurie tikrai sunkiai issimami is plauko....
Na bet marga vaiksciot nenoriu, o dabar po to svelnaus nuemejo tokia ir vaikstau, saknys sviesios, o plaukai kiti juodi... jau kompleksa isivarysiu... Na uz tokia kaina, gal nepadarys plikos... Baisu kaip... Pati tai nedristu eksperimentuot su nuemejais, per daug drastiska procedura atrodo saviveiklai...
Labai ydomu būtų sužinoti kokiu būdu veikia skystas spalvos nuėmėjęs ir milteliai???Žadu eiti i kirpyklą naikinti juodą spalvą,bet kiek žinau naudos miltelius. Žinau,kad plaukams negerai,bet....kažkaip reikia atsikratyti tos juodos spalvos. Tikiuosi plaukučiai nenukentės