Labai įdomu pasidarė, kam lietuviai teikia pirmenybę, rinkdamiesi atostogas - Lietuvos ar užsienio kurortams? Apie tai ketinu net parengti siužetą ir palyginti kainų ir kokybės santykį Palangoje ir Kemere. tai yra du savo apimtimi ir gyventojų skaičiumi panašūs miestai, tačiau, bent jau mano požiūriu, Kemere yra ir pigiau, ir geriau, ir paslaugų kokybė žymiai geresnė.
Laukiu įvairių nuomonių. O gal kas nors net gali palyginti, jei yra atostogavęs abiejuose miestuose, kur geriau
Poilsis man turi būti aktyvus, stengiuosi kažką naujo pamatyti, sužinoti. Tad mūsų pajūrys tikrai nėra ta vieta, kur važiuoju vasarą. Ten vykstu nebent ankstyvą pavasarį ar vėlyvą rudenį.
Užsienyje man poilsis kokybiškesnis. Ten aš nesinervinu, nes laaaabai retai nuotaiką sugadina kokia nors netinkama paslauga, tiesiog tų nekokybiškų paslaugų beveik nebūna.
Užsienyje man poilsis kokybiškesnis. Ten aš nesinervinu, nes laaaabai retai nuotaiką sugadina kokia nors netinkama paslauga, tiesiog tų nekokybiškų paslaugų beveik nebūna.

Aš apie poilsį Palangoje negaliu net pagalvoti. turgus kažkoks. Ramiai net negali vaikščioti, žmonių marios, tie visi prekeiviai kelkraščiuose su fufliakais. Negaliu. Galima nebent trumpam pusdieniui kokiam nuvažiuoti, pasivaikščioti po parką. Ir paplūdimy žmonių kaip silkių statinėje. o ir kažką nuveikti palangoj nelabai yra. Va kokia Nida ar Juodkrantė kitas reikalas. Ir ramu, žmonių mažai, gali džiaugtis nuostabia gamta, o ne kokiais kabakais ant kiekvieno kampo kaip palangoj. Tik jau čia kainos kitos. Kad ir tas mokestis už įvažiavimą į Neringą. Turi mokėti už kiekvieną buvimo dieną automobiliui ar ne 15 litų
pėščiomis nelabai ir nueisi tokį atstumą. Bet šiaip ten man labai patinka.

O man Palanga yra kaip širdies negyjanti žaizda. Myliu ją be proto, nes praleidžiu visas vasaras nuo vaikystės ir tas žmonių šurmulys manęs nepaliečia. Neringoje mane kamuoja atskirtumo nuo pasaulio jausmas, o Šventoji tai atrodo nyki, kaip ir gūdžiais sovietmečio laikais. Sorry, Smurka, tau į siužetą tokių lyrinių nukrypimų
turbūt nereikės...

QUOTE(Aliena @ 2005 05 24, 10:15)
Neringoje mane kamuoja atskirtumo nuo pasaulio jausmas,
O man tas jausmas labai patinka

QUOTE(Smurka @ 2005 05 24, 10:57)
rosa, o Palangoje būna? Kokios konkrečiai tos nekokybiškos paslaugos?
Kavinėje užsisakai viena, gauni kita be išankstinio perspėjimo, nes produktai pasibaigė. Ką jau kalbėt apie prašymą pakoreguot patiekalą, vienus produktus pakeičiant kitais. Mūsų dukra turi bėdų su virškinimu. Išgirdę prašymą vietoj pieno pilt vandens, tai tik akis išpučia. Receptūra tokia, nieko negalim padaryt ir pan.
Viešbutyje e-paštu susitari vienokias sąlygas, gauni šiek tiek kitokias. Apie jokias nuolaidas net kalbos nėra.
Žodžiu dėmesys klijentui pas mus kaip ir prapuola, kai jau žinoma, kad niekur tu nedingsi ir vis tiek naudosies paslaugom. Svarbu pinigai dabar, trūksta toliaregiškumo.
lyriniai nukrypimai irgigali būti, jei jie susiję su verslu, paslaugomis, kainomis, jų palyginimu ir panašiai
Verslo čia tik tiek, kad apsistoju pas giminaičius ir visą mėnesį stebiu, kaip jie iš savo namo padaro verslą, t.y. priima poilsiautojus. Taip pat palyginu su tuo, kas vykta pas kaimynus už tvoros

QUOTE(Smurka @ 2005 05 24, 10:52)
paloma, o tu užsienyje kada nors atostogauji? Gal irgi renkiesi kartais kokį ramų Turkijos kurortėlį a la Neringa ir gali palyinti?
Deja, ne

o as kaip uzsienyje gyvenu, tai poilsiaut vaziusosiu i Lietuva

Tai va, o aš diskusiją pakreipsiu kita linkme. Man reikia žmonių, kurie būtų buvę Palangoje ir turkijoje ir galėtų palyginti. Kandidatų interviu sąrašas:
1. Merida
2 Aurėja
3 Merida
4 Saire*
5 gagy cheeky papasakos apie poilsį su vaikais
Laukiu jūsų pritarimo filmavimuisi
Taip pat laukiu ir kitų, nepaminėtų sąrašėlyje, bet turinčių ką pasakyti minėta tema. Filmavimas rytoj
1. Merida
2 Aurėja
3 Merida
4 Saire*
5 gagy cheeky papasakos apie poilsį su vaikais
Laukiu jūsų pritarimo filmavimuisi

Taip pat laukiu ir kitų, nepaminėtų sąrašėlyje, bet turinčių ką pasakyti minėta tema. Filmavimas rytoj