Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuva ar užsienis?

Apklausa: Kur atostogausite šią vasarą? (170 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Cheeky @ 2005 05 25, 09:58)
Kemero privalumai pries Palanga:
*geras oras garantuotas
*pramogos pigesnes(mano asm. nuomone)
*yra grynai kurortinis miestelis, kuriame vietiniu gyventoju labai mazai ir viskas yra orientuota grynai tik i turista
*tokio neblogo lygio viesbuciu su tiek daug ir kokybisko bei skanaus maisto uz tokia maza kaina Palangoj rasti, manau, neimanoma
*vaikams uzimtumas garantuotas
*turizmo sektorius tikrai labai gerai isvystytas

Palangos privalumai pries Kemera:
*papludimio smeliukas
*labai grazus parkas
*pusynai

gal ko ir nepaminejau.. ant staigiuju rasiau...  ax.gif

Žiūriu, kad Kemero privalumų kur kas daugiau. rolleyes.gif O ten toks pats skruzdėlynas kaip ir Palangoje?
Atsakyti
Į Palangą paskutiniu metu važiuoju tik ne sezono metu - man smagu pavaikščioti pajūriu žiemą ar anktyvą pavasarį. Vasarą man norisi saulės saulės ir dar kartą saulės. Jau trečius metus vykstu atostogauti į užsienio kurortus (po poros savaičių, manęs laukia Tunisas wink.gif O būdama Lietuvoje renkuosi mieliau ežerą nei pajūrį... Man būtinai reikia maudytis, o Baltija, deja, tam per šalta. Ir dar - pinigai. Manau, gyvendamas Palangoje, tarkim 11 dienų, normaliame viešbutyje, su pusryičiais ir vakariene, niekaip neįsiteksi į 1300Lt. Ir dar kiekvieną rytą su nerimu žvelgsi į dangų, ar jis tau nežada lietaus. Taip va smile.gif
Atsakyti
as matau tik viena musu pajurio privaluma- banguota jura. ja dievinu. kartais sapnuoju luztancias bangas, ta sniokstima. Kemere skaidrus vanduo , nuostabus kalnai, silta jura, bet ji nebuvo banguota.
o mano vaikas matytu didziausia Palangos privaluma-smeli.
Atsakyti
Nesu buvus, bet rinkčiausi Kremerą...Į Palangą vasarą (visai kas kita- ne sezono metu...) nevažiuočiau , net jei primokėtų. Taigi, žiemą mes važiuojam atostogauti į užsienį (kur šilta), o vasarą renkamės Neringą.

Beje, Mally, kai dar nebuvo vaiko, mes darydavom taip - mašiną palikdavom Klaipėdoj ir su diračiais keldavomės į Neringą. Įvažavimas nieko nekainuoja, ir šiaip daug įdomiau thumbup.gif O jauniems ir neišrankiems galima rasti, kur apsigyventi, ir už juokingai mažą kainą...
Atsakyti

Хотела поехать к Черному морю, но вот не получиться sad.gif
Сейчас думаю съездить в среднюю полосу и в Калининградскую область ax.gif
Atsakyti
Kroatija ax.gif
Baltija grazi, bet birzelio men. vandens temp. pas mus niekada nepakils iki 21.

Paloma, gal mes prasilenkem, todel mums lietus kliuvo cry.gif
Atsakyti
bandysim sturmuoti Latvija.
Atsakyti
Vis dėlto geriausiai pailsiu Neringoje, pvz. Pervalkoje. Birželio - liepos mėn. savaitės vidury žmonių tikrai nedaug, o gamta fantastiška. Sėdi ant dviračių ir mauni prie jūros. Gerai apšilus ir tie 17 laipsnių jūroje ne tokie baisūs. Aišku, paskui tenka lįsti į odinę striukę, bet jausmas tikrai fantasiškas.
O Palangos nemėgstu. Vienas savaitgalis - tai ilgiausias laikas, kurį ištveriu. Jei reiktų rinktis - viešbutis Palangoje ar Marmaryje, pasirinkčiau pastarąjį, nes tai ir pigesnis, ir kokybiškesnis variantas. Karščio nemėgstu, todėl atostogos rugsėjo pabaigoje pats tas. Tikrai patariu. Pinigėlių išleidi mažiau, o įspūdžių - daug daugiau. Bet niekada nesutikčiau visiškai atsisakyti Lietuvos ežerų, Druskininkų, Birštono ir Juodkantės. Ten dūšia atsigauna.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 05 27, 08:25)
Nu kokia šališka? ax.gif Aš gi palangiškė, mano tėvai ir sesuo iki šiol ten gyvena, negaliu jiems kiaulės pakišt. O kiaulės Turkijai pakišt tiesiog šiaip negaliu. Todėl liksiu nuošaly.

P.S. Aurėja buvo šališka. Sudėjo Palangą į šuns dienas kaip niekas kitas biggrin.gif  Pirmadienį pamatysit mirksiukas.gif  DAr kalbėjo Reklamistė

Nu, Aurėja, būsi įtraukta į JUODUOSIUS SĄRAŠUS aggressive.gif . Palanga taip greitai to neužmirš! gun_bandana.gif bash.gif
Atsakyti
Aš tai atostogas pradėsiu prie Trakų ežerų, o vėlaiu matysim: arba sėdžiu namie, arba dar ką nors sumąstysim, viskas prikalusys nuo piniginės storumo.
Atsakyti
Gyvenu Italijoje, todel noriu visu pirma gerai pazinti sia sali, juk cia tiek daug istoriniu paminklu, muzieju ir siaip graziu vietu... vacation4.gif Su vyru planuojame aplankyti Italijos salas:Sardenija, lampeduza, Sicilija, Kapri. vacation1.gif
Atsakyti
jo, Italija yra jėga... atrodo prasisuksiu kartu su piligrimais ir į italija šausiu už 200eurų su miegmaišiu thumbup.gif aišku, tai gerokai viršija mano sumą kurią galiu sau leist.. bet visgi kaip nors pasitaupysiu smile.gif
Atsakyti