Įkraunama...
Įkraunama...

LARINGITAS

QUOTE(daika @ 2008 12 24, 15:36)
na štai šventės, o mus užklupo laringitas  doh.gif , ir jau trečią kartą. Naktis buvo košmariška  cry.gif manau, kad taip kartojasi, tai teks įsigyti inhaliatorių. Labai bjauri liga

http://www.ringitas..../laringitas.pdf

tikrai labai bjauri ir baisi liga.Sveikatos jums ir stiprybes jos tikrai prireiks.Linksmu ir sveiku svenciu noriu palinketi. 4u.gif

Atsakyti
Mano vaikas susirgo laringitu metuku, tai daktare pasiule vaziuot i ligonine, bet mes nevaziavom, garinom namie, lovyte apklojau dekiais ir po jeis kisau poudus su garais, ir taip visa nakti, poudus keiciau kas pusvalandi, ligonines neprireike, vaikas pasveiko per ta viena nakti, o as buvau be miego, nes taip ir prabudejau
Atsakyti
Tikrai jau baisi liga -mes ja ,turim,,kasmet.Niu ir dabar lygtais ,,praeidinejo,,o praejo kelios dienos ir vel kosti,nezinau ka daryti,jauciu reiks vezti i poliklinika vel verysad.gif
Atsakyti
na ir as pas jus papuoliau nors tikraigeriau kad nereiketu man cia rasyti verysad.gif maziukas mano kosti kaip suniukas jau vos ne savaite , garuoti su puodais jam atrodo labai baisu ir verkia baisiausiai doh.gif antibiotiku dar vis kenciu duodu visokiu sirupiuku arbatu ir einamgarintis ir nugaryte sildyti i ligonine doh.gif as kazkaip galvojau kad inhaliatoriai pigesni na iki 100 lt galvojau prasisuksiu ,bet neisdegs g.gif galvoju nusipirkti gal vis kai dazniau pazaisim namie o ten nesedesi puse dienos su tuo vaiku g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos.
Mano dukrytei (1metai ir 3 men.) ir mes pirma karta susidurem su laringitu. Nelabai ka zinojau apie laringita, bet jeigu buciau zinojusi gal butume isvenge ligonines. nes uzkimusi dukryte buvo 2 dienas ir biski kosejo. tai daviau jai tik hedelix sirupa, o trecia diena pradejo loti. ir ziuriu kad kosulys dideja valandom. tai is karto i ligonine lekem. 3 dienas gulejom, uostem adrenalina. Lojancio kosulio nebera, bet dar pakosti. Gydytoja isleisdama is ligonines sake, kad pakviepuoti garais ir uzteks. Nuo kosulio nieko nenaudoti, jokiu resorbanu ar panasiai, nes gali spasmuoti. Tipo praeis. Svarbiausia sloga gydyti dabar.Perskaiciau visa foruma ir nezinau pirkti ateiciai inhaliatoriu ar ne? juk laringitas linkes kartotis.....
Atsakyti
na mums dar ne laringitas ,bet vadinamas laringitinis kosulys g.gif tai vistiek manau gerai tureti namuose inhaliatoriu bent koki primityvu ,nes ir siaip kostint kai skauda gerkle gerai yra pakvepuoti g.gif
Atsakyti
Gal kas galit patarti koks inhaliatorius geresnis? omron ar microlife? ar saltais garais galima abiem kviepuoti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Iloncikas @ 2009 01 12, 22:43)
omron ar microlife? ar saltais garais galima abiem kviepuoti ar ne?

kiek supratau tai abiem galima saltais garuoti g.gif na mes rytoj pas gydytoja tai ka mums pasiulys isigyti dar paziuresim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2009 01 13, 19:46)
kiek supratau tai abiem galima saltais garuoti g.gif  na mes rytoj pas gydytoja tai ka mums pasiulys isigyti dar paziuresim mirksiukas.gif

o mums gydytojas kazkodel sake, kad tik Microlife galima saltais garais garuoti. parasykit, ka jums patare. idomu kitu gydytoju nuomones.
Atsakyti
pas mane omron, tai salti garai, kazkaip atrodo, kad dabar visi inhaliatoriai skirti vaistus skaidyti ir inhalioti saltais gararais g.gif
Atsakyti
nu kai įpili karšto vandens , tai jis labai greitai atšąla. Neišsivaizduoju kaip galima karštais garais kvėpuot, nebent vandenį keist kas pusę minutės.
Karštais garai galima kvėpuot gal ne su elektriniais inhaliatoriais.
Atsakyti
ne karstais o siltais tai kai ipili silto vandens man taip sake g.gif
o patare tai omron arba mikroleif( na gal taip parasiau blush2.gif ) nera didelio skirtumo jie abu panasus ,bent jau taip sake o aliejiniu tai mazai lietuvoj kas turi ,net per kursus Kaune ir tai nemate ax.gif
Atsakyti