Įkraunama...
Įkraunama...

LARINGITAS

Pasirodo, mes irgi šitą bėdą turim mega_shok.gif Dukrai 2,5 metų.
Yra buvę ir anksčiau, bet aš nesuprasdavau, ar čia lojantis, ar kaip.. užsikosėdavo naktį, Ventolino biškį daugiau nei pusė šaukštelio suduodavau, nurimdavo ir praeidavo. Kartais susirgdavom rimčiau,o kartais kitą rytą išeidavo į darželį ir viskas pasimiršdavo.. bet vakar naktį taip paprastai neišsisukom. Aš intuityviai priepoliui užėjus ir prie lango, ir į vonią (kaip tik pati iš karštos vonios buvau išlindus, tad vonia jau šiltutėlė buvo).. kol iš to strioko susigaudžiau Ventolino duot doh.gif kai aprimo, pasiskambinau greitajai paklaust, kaip čia ką toliau daryt - tai jie patys pasiūlė, kad gal geriau greitoji atvažiuoja pažiūrėt, nes kaip tik dukra man ant kelių užsikosėjo. Ryte vaikas pakimęs prabudo, paskiau atsileido, bet gerklyte skundėsi. O šiaip nei temperatūros, nei rimtesnės slogos, gerklytė vos rausva.. Tiesa, sukosti. Pediatrė Actifedo liepė nusipirkt, bet aš jo poveikio nepastebėjau g.gif
Paskaitinėjau dabar jūsų daugiau. Jetus, kaip baugu pasidarė nakties laukt unsure.gif pravėriau langelį, šiaip pas mus ir taip nešildomas miegamasis. Dabar svarstau, gal eit pagarint jai po dekiu.. bet baugoka, kad jei vėsus kambarys ir tie garai.. g.gif

O turiu įtarimą, kad priepuolis užėjo nuo Resorbano. Vakar dieną tokia minimali slogytė buvo. Vakare po prausimųsi visokių dukra pačiupo nuo lentynos tą tepaliuką, galvoju, ai, negi pakenks. Pradžiai tik pėdutes tepiau, o gavos, kad ir nugarytei krūtinytei kliuvo doh.gif blush2.gif Man anksčiau buvo tokia mintis, kai prie kosulio patepus užlojo, o dabar irgi toks sutapimas g.gif

Kas dėl skysčių. Negeriantiems patarčiau pabandyt sriubytės ar kisieliuko pasiūlyt. Manoji šiaip bronchitinė labiau, su gėrimais daug problemų turim, bet sriubytės su žvaigždutėm-makaroniukais visad pagelbsti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 09 kovo 2009 - 23:18
QUOTE(daika @ 2009 03 07, 15:13)
smile.gif instrukcijoj nerašo, kad reikia skiesti, tai kaip suprantu skiest nereikia, aš irgi neskiedžiu

na adrenalino vartojimo instrukcijoje irgi neraso, kad ji skiesti reikia, bet reikia 4u.gif o brontex tai tikrai neimanoma gryno kviepuoti, jus pacios pabandykit pakviepuot kokias 3 min, pries vaikui duodamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 03 10, 07:53)
na adrenalino vartojimo instrukcijoje irgi neraso, kad ji skiesti reikia, bet reikia  4u.gif  o brontex tai tikrai neimanoma gryno kviepuoti, jus pacios pabandykit pakviepuot kokias 3 min, pries vaikui duodamos  4u.gif

Mano vyresnėlė (keturių su puse) net skiesto vieną kartą įkvėpus griežtai atsisakė, galvojau vaiko skrandį pasaugosiu doh.gif deja, deja teko gert.
Be to pastebėjau, kad mum visom trim Brontex absolučiai netinka- tiesa laringitu serga tik mažiukė, mes šiaip etatinės kosėtojos- kosulys tik tankėja ir darosi dar įkyresnis, kažkaip porą sykių pagalvojau, kad tiesiog stiprėja kosulys ir tiek, bet paskui pamačiau, kad laba aiški tendencija. Kiekvieną vaistas kitaip veikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begemotica: 10 kovo 2009 - 08:10
QUOTE(Viliana @ 2009 03 10, 07:53)
na adrenalino vartojimo instrukcijoje irgi neraso, kad ji skiesti reikia, bet reikia  4u.gif  o brontex tai tikrai neimanoma gryno kviepuoti, jus pacios pabandykit pakviepuot kokias 3 min, pries vaikui duodamos  4u.gif

priepuolio metu neskiedziu nei adrenalino nei brontexo,ir pulmonologas sake jei stiprei dusta nezaisti su skiedimais,ir kai buvom sanatorijoj brontexso neskiede schmoll.gif
Papildyta:

O turiu įtarimą, kad priepuolis užėjo nuo Resorbano. Vakar dieną tokia minimali slogytė buvo. Vakare po prausimųsi visokių dukra pačiupo nuo lentynos tą tepaliuką, galvoju, ai, negi pakenks. Pradžiai tik pėdutes tepiau, o gavos, kad ir nugarytei krūtinytei kliuvo doh.gif blush2.gif Man anksčiau buvo tokia mintis, kai prie kosulio patepus užlojo, o dabar irgi toks sutapimas g.gif
su rezorbanu labai neisdykaukit,nes nevisiems jis tinka ,gali issaukti astma ,isvis kuo maziau tepalu su eteriniais aliejais verysad.gif
Atsakyti
sakykit likimo draugės ar jums buvo pavyke išvažiuoti su laringito diagnoze į sanatoriją, kažkaip galvoju reikia pabandyt pasinaudot.
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2009 03 10, 09:13)
sakykit likimo draugės ar jums buvo pavyke išvažiuoti su laringito diagnoze į sanatoriją, kažkaip galvoju reikia pabandyt pasinaudot.

na kai mes gruodzio menesi buvom sanatorijoj,tai gydytoja sake ,kad segantiems laringitu priklauso viena karta sanatorinis gydymas,bet kad tie musu daktarai labai sunkei duoda tuos kelialapius g.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 03 10, 10:12)
na kai mes gruodzio menesi buvom sanatorijoj,tai gydytoja sake ,kad segantiems laringitu priklauso viena karta sanatorinis gydymas,bet kad tie musu daktarai labai sunkei duoda tuos kelialapius g.gif

o kaip jūsų laringitai gal jau augant vaikučiui palengvėjo?
o ar jūs buvote sanatorijose dėl sirgimop laringitais?
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2009 03 10, 11:32)
o kaip jūsų laringitai gal jau augant vaikučiui palengvėjo?
o ar jūs buvote sanatorijose dėl sirgimop laringitais?

paskutinis laringitas buvo spalio menesi,dabar puola rimtesnes ligos,plauciu uzdegimai ir astma,sanatorijoj buvom po plauciu uzdegimo ir pliaurito
Atsakyti
Mes rudenį du plaučius uždegimus atsirgę negavom jokio kelialapo. Nors jau priklausytų tokiems mažiukams :// aš buvau pasiryžus už savo pinigus važiuot į Jeruzalės kai kurias procedūras, bet pediatrė ir nuo tų atkalbėjo unsure.gif tipo, tik daugiau bacilų prisigaudys tuose kambariuose...

Gražina, aš irgi jau skersai į tą Rezorbaną žiūriu. Maniškei, turbūt, alerginis spazmas nuo jo ir buvo užėjęs, nes jokių kitų laringitinių požymių nebėr (užkimimo ar pan). Šiandien net į daržą išleidau..
Atsakyti
Labas vakaras,seniai cia besilankiau ,pavyko siemet nesusirgti laringitu,aplamai nesirgom visa ziema,bet pries savaite paprastas kosulys virto plauciu uzdegimu g.gif .Gydomes,gereja,dabar reikes pasisaugoti persalimu.
Atsakyti

Gražina, aš irgi jau skersai į tą Rezorbaną žiūriu. Maniškei, turbūt, alerginis spazmas nuo jo ir buvo užėjęs, nes jokių kitų laringitinių požymių nebėr (užkimimo ar pan). Šiandien net į daržą išleidau..
[/quote]
mums sanatorijoj gydytoja sake kad astma gali issaukti tie eteriniai aliejai
Atsakyti
laringito nebėra kaip suprantu, bet kosėja vaikas...
nedaug bet kosėja...
u ką daryt... negi dar vis tą brontex gerti, matau kad jis nieko nepadeda...

reiki ajaučiu į stodal paskeisti g.gif
Atsakyti