Įkraunama...
Įkraunama...

LARINGITAS

mus pastaruoju metu gelbsti lasiukai, pora valandu kas 15 min paduodu ir vaikas visai kitoks, nors atsibudes vos prakvepuoja ir baisiai kosto, paskui mazinu duoze ie naudoju 3 k i diena bei inhaliavimas su fiziologiniu tirpalu + eukalipto arba pusu eteriniai lasiukai, trinu kojites su nugaryte bei bandau su karsta ivyniuota drusta gerklyte sildyti, na kai buvo mazas nesileido, dabar jau leidziasi 4u.gif
Atsakyti
Mes tai dazniausiai su brontex lasiukais garinames ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliana @ 2009 03 05, 09:33)
bei bandau su karsta ivyniuota drusta gerklyte sildyti, na kai buvo mazas nesileido, dabar jau leidziasi 4u.gif

bandziau ir as taip,bet maniske dar nediduke tai tik su klykimais imanoma.Uztat sianakt varskes kompresa uzdejau ant gerkles,tai galiu pasakyt kad balsas jau kitoks thumbup.gif
Atsakyti
as tai tu kompersu bijau, kazkada vaikui medaus uzdejau, tai tikriausei nesupratau kaip deti, nes buvo paprastas gerkles skausmas, o po kompreso laringitas patapo, tai daugiau neeksperimentuoju doh.gif

O kaip Jus brontex lasiukus skiedziat, kiak lasiuku ir kiek vandenuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 05 kovo 2009 - 09:45
QUOTE(Viliana @ 2009 03 05, 09:45)
O kaip Jus brontex lasiukus skiedziat, kiak lasiuku ir kiek vandenuko?

Neskiedziu visiskai ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2009 03 05, 14:09)
Neskiedziu visiskai ju  ax.gif

rimtai? man tai grynu neimanoma kviepuoti, reikia instrukcija paskaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 03 05, 13:46)
rimtai? man tai grynu neimanoma kviepuoti, reikia instrukcija paskaityti  g.gif

smile.gif instrukcijoj nerašo, kad reikia skiesti, tai kaip suprantu skiest nereikia, aš irgi neskiedžiu
Atsakyti
Mano sunelis taip pat daznai sirgdavo laringitu. Kelis kartus ir ligoninej esam guleje. tai pagrindas yra garai ir daug siltu skysciu gert. I vandenuka as ispausdavau juostele eucabalio tepaliuko ir kvepuodavom. Labai gerai jis padeda. Ir dar yra tokie vaistai toclase tai jie slopina ta sausa kosuli ir vaikas gali ramiai ismiegoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2009 01 25, 18:48)
Na, kitos mamos tai visai rekomenduoja ribunobyl, mes irgi bandom vartoti smile.gif

tai jis profilaktikai kaip supratau?

sveikos likimo draugės group.gif
mano sūnelis jau antrą kartą serga laringitu.... šykart buvo baisinis lojimas, kosėjimas iki dudumo, bet prasigydėm naminėm priemonėm.
vakar tik dukart nuo kosėjimo apsivėmė.
kosulys toks sausas pasidarė unsure.gif ... nežinau kaip jį dabar jau ir begydyti.
Brontex daktarė liepė duoti, bet jis tik 2kart dienoj,
tai dar pora kart suodu Stodal. ir vakarais karšta garinė vonia. dien agarintuvas (kai paskaičiau temą suabejojau ar jo bereik) bet pas mus drėgmė TIK 20buna namie...

tai va...
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 03 09, 09:46)
tai jis profilaktikai kaip supratau?

sveikos likimo draugės group.gif
mano sūnelis jau antrą kartą serga laringitu.... šykart buvo baisinis lojimas, kosėjimas iki dudumo, bet prasigydėm naminėm priemonėm.
vakar tik dukart nuo kosėjimo apsivėmė.
kosulys toks sausas pasidarė unsure.gif ... nežinau kaip jį dabar jau ir begydyti.
Brontex daktarė liepė duoti, bet jis tik 2kart dienoj,
tai dar pora kart suodu Stodal. ir vakarais karšta garinė vonia. dien agarintuvas (kai paskaičiau temą suabejojau ar jo bereik) bet pas mus drėgmė TIK 20buna namie...

tai va...

Labai daug gerkit- po truputį, bet pastoviai, kad gerklytė nesausėtų, bet turbūt ir taip žinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begemotica @ 2009 03 09, 10:59)
Labai daug gerkit- po truputį, bet pastoviai, kad gerklytė nesausėtų, bet turbūt ir taip žinot mirksiukas.gif

aha, žinau, tik sunkiai gaunasi, nes kažkaip nieko nenori, 3 dienas normaliai nevalgęs, vakar pietų koše su ašarom valgė, tėvelis maitino, paskui užsikosėjo - išvėmė.
nakčiai MP gėrė, ir girdžiu pabudo kosėjo kosėjo, tik įeinant į kambarį girdžiu vemia - visas šlapias buvo- visa patalynę keitėm. taip gaila vaiko...
tai paskui naktį visą bijojau (mes kartu miegam) kad vėl nuo kosulio neatvemtų, nes taip išvis alkanas būtų...
dabar gryžau iš dantistės, vaikas liksmas jau su tėtuku atsikėlęs, bet akytėse matosi kad serga.... mažiau pakosti, bet kosėja..

o kaip tą slogą dabar kuri kartu su tuo kosuliu prasidėjo gydyti? nes man atrodo tie vaistai )brontex ir Sdodal) skystina ir ji tiesiog bėja tokiu tirštesniu bet kaip vandeniu... burbulais...

mano sūnus turi tik viena inkstą, tai su vaistais reikia visada labai atsargiai.
ką patartumėt nuo slogos? (vibrocilis ir euphorbium nepadeda) ačiū 4u.gif
Atsakyti
nuo slogos yra tokie gaminami vaistukai naturaliu pagrindu su juodu, bent jau Gedimino vaistineje, gedimino prospekte, ju tikrai yra, jie galioja tik 1 men, bet mums visada padeda, istraukia visus snargliukus, aisku po ju snargliukai bega ir bega, bet praeina po keliu dienu....man jie patinka, nes nuo ju tikrai neuzsilaiko sloga jie vadinasi ar tai collapser ar panasiai 4u.gif

maniskis nieko nevalgo tik kai angina turi doh.gif
Atsakyti
Tai jei bėga tai daug traukit ir viskas, jau visų tamsių gaminamų vaistų prireikia kai geltona sloga, kad tiesiog greičiau išsivalytų ir jodas dezinfekuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begemotica: 09 kovo 2009 - 15:08