Įkraunama...
Įkraunama...

GPS navigacija 2

QUOTE(AŠA @ 2008 09 03, 16:40)
Ačiū, tiktik wub.gif VEIKIA bigsmile.gif pasirodo rimtai, antena per silpna ir kambary netraukia doh.gif dabar dar reikės LT kalbą nusistatyti, nes kol kas rusiškai kalba 4u.gif reikia susirasti LT voise smile.gif

Į sveikatą. Kalba Lietuviškai
Kopijuoti į "content/lang"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiktik: 04 rugsėjo 2008 - 07:43
QUOTE(AŠA @ 2008 09 04, 09:30)
šitas jau įdėtas buvo, t. y. nukopijuotas ir įkeltas į bylutę, prieš tai viską rašė rusiškai, po jo - sulietuvėjo, bet patys nurodymai liko rusiški g.gif ai, vis atrakcija, įdomu pasiklausyt lotuliukas.gif gal kai grįšim iš kelionės dar pažaisim smile.gif

doh.gif supratau, reikalingas "balselis". Turiu jį, bet čia įkelti neina g.gif , nes užima 1.222 kb verysad.gif

Pabandykim ČIA

Spaudžiam FREE, suskaičiuojam sekundes ir poto DOWNLOAD thumbup.gif
Copijuojam i "content\voice"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiktik: 04 rugsėjo 2008 - 14:40
Gal kam bus įdomu apie Clarion navigaciją, nes kol jos nenusipirkau, tai internete neradau jokios informacijos.
Teko naudotis Tom tom , po to įsigijome Clarion, tai vyrui daugiau Tom tomas patiko. Clarion pasirodė kad lygtai lėčiau gaudo palydovus, bet negrybauja ir nevėluoja ant posūkių. Su Tom tomu išmaišėme Europą, o su Clarion po Varšuva ir Vroclavą važinėjom, tai nepavedė. Kadangi Varšuvoje vietinis kartu vyko, tai kartais kitus kelius siūlė rinktis, bet visada į vietą atvesdavo.
Atsakyti
gal pasakytumet kas ce per programa v7 portable navigation system ,turiu nusipirkes navio 4301 modeli kureme idiegta si programa ar man tiktu igo8 programa ir kaip ja idiekt aciu
Atsakyti
Sveiki, gal kas nors turite Jungtiniu Arabu Emiratu zemelapi iGo8 programai? Pas rusus neradau .....
Atsakyti
QUOTE(chalatas @ 2008 09 09, 09:25)
Sveiki, gal kas nors turite Jungtiniu Arabu Emiratu zemelapi iGo8 programai? Pas rusus neradau .....

Yra tik iGO 2006. Jei ne tingi - pabandyk , gal susišnekės.
Papildyta:
QUOTE(77deivis @ 2008 09 08, 21:25)
gal pasakytumet kas ce per programa v7 portable navigation system ,turiu nusipirkes navio 4301 modeli kureme idiegta si programa ar man tiktu igo8 programa ir kaip ja idiekt aciu

Neturint tokio įrenginio, sunku ką ir patarti. reikia eksperimentuoti ir informacijos ieškoti rusiškuose forumuose.
Atsakyti
Sveiki visi keliautojai

Kazkur cia buvote nurode puslpyje kuriame yra visi esami IGO8 maps'ai, poi, namai ir panasiai
tik nerandu o dabar reikia atsisiusti vokieciu maps'a, namus ir panasiai tai gal kas atsimenat ta puslapiuka ar panasu is kurio parsipumpuoti galeciau.

Dekingas
Atsakyti
QUOTE(antibiotik @ 2008 09 19, 09:27)
Sveiki visi keliautojai

Kazkur cia buvote nurode puslpyje kuriame yra visi esami IGO8 maps'ai, poi, namai ir panasiai
tik nerandu o dabar reikia atsisiusti vokieciu maps'a, namus ir panasiai tai gal kas atsimenat ta puslapiuka ar panasu is kurio parsipumpuoti galeciau.

Dekingas

stai prasome http://4pda.ru/forum...showtopic=78209
Atsakyti
QUOTE(antibiotik @ 2008 09 19, 10:11)
ten reikia prisijungti laiko nera registruotis ir laukti kol prijungs

Nuoroda i igo8 mapus ,poi , namus

http://olegek.ifolder.ru/f219332
Atsakyti
Na ka, turiu as HTC P3300, su TomTom 6, pirmas dalykas, ka padariau, buvo meniu->add/remove->remove TomTom ir susimeciau iGO, islekiau i miesta, Birute man pasakojo kur cia vaziuot, vis rekavo kad virsyju greiti, bet interfeisas man labiau priimtinas uz TomTom ir kolegos visi vartoja iGO. Nieko pries TomTom neturiu, bet vaziuojant Lietuva-Italija turejom 5 navigatorius, kas naudojo HP delninukus, pas kuriuos default'as iGO, Lenkijoj rode normalius kelius, o TomTom'ai siuo atveju bande mus i pelkes nuvest smile.gif

P.S. Is Olego siunciaus Ispanijos map'us, bet ten 2 zip'ai, kuriu turinys failiukai tuo paciu pavadinimu. Any ideas ka daryt? :/
Atsakyti
QUOTE(apwaliukas @ 2008 09 25, 11:12)
Na ka, turiu as HTC P3300, su TomTom 6, pirmas dalykas, ka padariau, buvo meniu->add/remove->remove TomTom ir susimeciau iGO, islekiau i miesta, Birute man pasakojo kur cia vaziuot, vis rekavo kad virsyju greiti, bet interfeisas man labiau priimtinas uz TomTom ir kolegos visi vartoja iGO. Nieko pries TomTom neturiu, bet vaziuojant Lietuva-Italija turejom 5 navigatorius, kas naudojo HP delninukus, pas kuriuos default'as iGO, Lenkijoj rode normalius kelius, o TomTom'ai siuo atveju bande mus i pelkes nuvest smile.gif

P.S. Is Olego siunciaus Ispanijos map'us, bet ten 2 zip'ai, kuriu turinys failiukai tuo paciu pavadinimu. Any ideas ka daryt? :/

Pabandykim 1 dalis ir 2 dalis
Atsakyti
kaip nustatyti prdini taska ant Igo8? kiek suprantu tai tai turi pasidaryti automatiskai!!
tacau siuo momentu esu klaipedoje o pradini taska rodo vilniuk
je!!

naudoju Dpoda 838 pro su isoriniu Gps

aciu
Atsakyti