QUOTE(Noramas @ 2008 12 03, 01:17)
Nors ir vokiskai, bet ir is paveiksleliu suprasit, kurie navigatoriai geri, o kurie siaip sau. Manau, kad komentaru daug nereikia...
http://www.chip.de/b...d/539/findAll/0
Sveiki,
oho kaip suaktyvėjo susidomėjimas navigacija!
Sutinku su Noramu, po 6 metų valkiojimosi po visą pasaulį su visokiomis navigacijomis geriau TomTom'o nieko nerandu. IGO bando kažką padaryti, bet vietoj varikliuko tobulinimo keičia tik grafinį interfeisą... Sutinku, 3D yra gerai/gražu, bet realiose situacijose IGO... trūksta išbaigtumo... TT gal maršrutą skaičiuoja ilgai, bet tai man nemaišo. Aš kas minutę nekeičiu nuomonės važiuoti į Rygą ar į Varšuvą :-) O važiavimo metu padarius neteisingą manevrą TT perskaičiuoja labai greitai. To užtenka. Aišku, gal aš kažko nežinau... Norėčiau išgirsti kokias maršruto optimizavimo technologijas IGO įdiegė keisdama į 8 versiją? Nes nieko esminio apart naujo interfeiso ir 3D nerandu...?
Garmin...? Geri produktai, bet skylių turi... labai daug. Be to, brangūs žemėlapiai jeigu norėti detalius turėti daugeliui šalių. Šiaip, neblogai viskas pas juos... Bet irgi nuo TT stipriai atsilieka...
Tai tik mano nuomonė.