Įkraunama...
Įkraunama...

spermos kokybe ir tyrimai

QUOTE(Fea @ 2008 07 24, 08:40)
sveika 4u.gif
panasu i astenospermija..mazaas kiekis ir mazai A unsure.gif  pas mus nuliai A ir B, o kiekis irgi tik 12mln unsure.gif  tai pas mus oligoastenospermija. gal kartais ir pas jus sita..nu zodziu bedos su kiekiu ir gyvibingumu unsure.gif  geriausia laukti dabar daktares verdikto. bet siaip nera visai jau beviltiski rezultatai 4u.gif

Ačiū už palaikymą. Mums laborantė irgi sakė kad nėra dar beviltiška - svarbiausia kad yra spermijų ax.gif Reikės kaip nors jų padauginti, pagydyti.

QUOTE(millagra @ 2008 07 24, 10:07)
bandyti visada galima.pas jus judrumo truksta,kaip ir pas mumis,bet is pirmo tyrimo nieko negalima spresti,man taip sake laborante.todel mes bandysim gerti vitaminus,ir po 3 menesiu vel tikrintis smile.gif galit ir jus kazka dayrti,tik nenuleiskit ranku 4u.gif

Bandom mes jau taip beveik metai.. O kokius vitaminus jūs geriat? MB labai nepatinka sintetiniai. Nupirkau jam wellman, tai taip ir stovi, sako kad skrandį nuo jų skauda. Girdėjau kad kažkiek padeda bičių pienelis, gal kas bandėt? 4u.gif Manau kad kai nueisim pas andrologę ji sakys dar kartą darytis tyrimą, tada darysim antrą kartą (aišku tikiuosi bent kiek geresnių rezultatų blush2.gif )
Atsakyti
nu ka mergaites.mano vyrukas pradejo gerti PROfertil,as kita savaite pradesiu taip pat kazka vartoti.palinkekit geru rezultatu 4u.gif bandysim gaudyti gandra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2008 07 26, 12:41)
nu ka mergaites.mano vyrukas pradejo gerti PROfertil,as kita savaite pradesiu taip pat kazka vartoti.palinkekit geru rezultatu  4u.gif bandysim gaudyti gandra smile.gif

Linkiu kuo geriausių rezultatų thumbup.gif
Atsakyti
Linkiu kuo greiciau pagauti gandra smile.gif

Mes jau tikriausiai pagavome, bet dar tiksliai nezinau, menesines veluoja, ko nera gyvenime buve ir labai pykina, tai itariu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2008 07 26, 19:39)
Linkiu kuo greiciau pagauti gandra  smile.gif

Mes jau tikriausiai pagavome, bet dar tiksliai nezinau, menesines veluoja, ko nera gyvenime buve ir labai pykina, tai itariu  nestuke.gif

vaje kaip smagu,jei tai tiesa smile.gif laikau kumsciukus uz tave 4u.gif parasyk kai zinosi tiksliai smile.gif
Atsakyti
Kur Kaune galima nusipirkti PROfertil vitaminu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2008 07 26, 20:36)
Kur Kaune galima nusipirkti PROfertil vitaminu? smile.gif

siaip kiek zinau ju yra azuolynovaistineje, bet man tai darbe vaistineje ju uzsake tai ant rytojaus jau ir gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2008 07 26, 18:39)
Linkiu kuo greiciau pagauti gandra  smile.gif

Mes jau tikriausiai pagavome, bet dar tiksliai nezinau, menesines veluoja, ko nera gyvenime buve ir labai pykina, tai itariu  nestuke.gif

kaip faina?liuks thumbup.gif
jei ne paslaptis kokia jusu situacija buvo ir kaip sau padejot.
Atsakyti
Dar neturiu jokiu irodymu, kad nestuke.gif bandysiu ryt palekti iki Siauliu ir pasidaryti kraujo tyrima, kad butu garantuotai.

Vyrui astenospermija, diagnozavo abieju pusiu varikocele, tai mes sugerem 3 pakelius Tribestano, 2 pakeliu Speman ir New nordic 120 tableciu. Geguzes menesi vyrui padaryta pirma varikoceles operacija, jeigu nebusiu nestuke.gif tai rugsejo men. laukia kita, bet tikiuosi, kad neprireiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2008 07 27, 10:07)
Dar neturiu jokiu irodymu, kad  nestuke.gif  bandysiu ryt palekti iki Siauliu ir pasidaryti kraujo tyrima, kad butu garantuotai.

Vyrui astenospermija, diagnozavo abieju pusiu varikocele, tai mes sugerem 3 pakelius Tribestano, 2 pakeliu Speman ir New nordic 120 tableciu. Geguzes menesi vyrui padaryta pirma varikoceles operacija, jeigu nebusiu  nestuke.gif  tai rugsejo men. laukia kita, bet tikiuosi, kad neprireiks  4u.gif

o NT negadinai??? g.gif
Atsakyti
Gadinau, viena rysku pamaciau ir viskas. Bet galvoju, kad esu nestuke.gif kadangi gyvenime nera pavelave atvykti nekviesti sveciai ir jauciu pykinima, vakar net valgyti negalejau, tik viena banana suvalgiau ir puse obuolio. Tikiuosi, kad neapsigaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajone123 @ 2008 07 27, 10:38)
Gadinau, viena rysku pamaciau ir viskas. Bet galvoju, kad esu  nestuke.gif  kadangi gyvenime nera pavelave atvykti nekviesti sveciai ir jauciu pykinima, vakar net valgyti negalejau, tik viena banana suvalgiau ir puse obuolio. Tikiuosi, kad neapsigaunu  smile.gif

Nu tikėkimės kad taip ir yra. O tu paprastą testą pirkai ar jautresnį? Sekantį kartą kai pirksi paimk kokį Viola arba Easy Cup - jie jautresni. ax.gif
Gal kas paaiškins kas ta varikocelė, dar nelabai išmanau blush2.gif
Atsakyti