Nezinau kaip tau aiskiau paaiskinti, bet pabandysiu
kiausinelyje kraujagysle yra platesne negu turi buti, ir ji pastoviai varineja krauja, neuzsidarineja klapaniukas ir taip sukelia aukstesne temperatura negu turi buti, o tada grikiukai sau siltai sedi ir mazai juda
Visgi atvaziavo pas mane nekviesti sveciai
QUOTE(Svajone123 @ 2008 07 27, 12:46)
Nezinau kaip tau aiskiau paaiskinti, bet pabandysiu
kiausinelyje kraujagysle yra platesne negu turi buti, ir ji pastoviai varineja krauja, neuzsidarineja klapaniukas ir taip sukelia aukstesne temperatura negu turi buti, o tada grikiukai sau siltai sedi ir mazai juda 
Mat kaip
QUOTE(Svajone123 @ 2008 07 27, 19:11)
QUOTE(millagra @ 2008 07 26, 13:41)
nu ka mergaites.mano vyrukas pradejo gerti PROfertil,as kita savaite pradesiu taip pat kazka vartoti.palinkekit geru rezultatu
bandysim gaudyti gandra 
Linkiu geru rezultatu ir greit ju sulaukti
QUOTE(Svajone123 @ 2008 07 26, 18:39)
QUOTE(Svajone123 @ 2008 07 27, 20:11)
Ai, kaip gaila, nu nieko tikrai pavyks
sveikutes visos,
dabar noriu skambinti i VK (klaipedoj) kad spermograma pasidaryti, tai turiu du klausimus
1. jau darem pilna tyrima tai dabar noretume pasidaryti ta nepilna bet VK siulo Spermograma (trumpas tyrimas) 90 ir Spermograma (ultratrumpas) 60
tai as mastau kuri daryti, kuom jie skiriasi???? man idomu kaip pasikeite rezultatas ABCD na tame ultratrumpame kokia info ir tame trumpame
2. per kiek laiko padaro ta tyrima, tarkime kad palaukti kol padarys ir rezultataus padsiimti
aciu
1. jau darem pilna tyrima tai dabar noretume pasidaryti ta nepilna bet VK siulo Spermograma (trumpas tyrimas) 90 ir Spermograma (ultratrumpas) 60
2. per kiek laiko padaro ta tyrima, tarkime kad palaukti kol padarys ir rezultataus padsiimti
aciu
QUOTE(Svajone123 @ 2008 07 27, 21:11)
labai gaila...
QUOTE(hefaiste @ 2008 07 29, 12:40)
sveikutes visos,
dabar noriu skambinti i VK (klaipedoj) kad spermograma pasidaryti, tai turiu du klausimus
tai as mastau kuri daryti, kuom jie skiriasi???? man idomu kaip pasikeite rezultatas ABCD na tame ultratrumpame kokia info ir tame trumpame
aciu 
Manau ultratrumpas parodo kieki ir judruma, tai kaip ir uztektu jums, pasiskambink ir pasiklausk tiksliai laborantes
sveikos mergaites..... gal kas zinote kur siauliuose galima pasidaryti spermograma?
Sveiki. Man ir kilo toks klausimas kuo skiriasi ultratrumpas, trumpas ir pilnas spermos tyrimas? Svarbiausia, kad rodo abcd? Ar to neuztenka? Ar rodo ABCD ultrtrumpam tyrime
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2008 07 29, 15:46)
sveikos mergaites..... gal kas zinote kur siauliuose galima pasidaryti spermograma? 
Mes darėme "Senojo bokšto" klinikoje
QUOTE(jautukas2 @ 2008 07 29, 18:32)
Sveiki. Man ir kilo toks klausimas kuo skiriasi ultratrumpas, trumpas ir pilnas spermos tyrimas? Svarbiausia, kad rodo abcd? Ar to neuztenka? Ar rodo ABCD ultrtrumpam tyrime 
Kaip man klinikoje aiškino,kad pirmą kartą reikia darytis pilną spermogramą,o kitus kartus galima ir trumpą.
QUOTE(dekoratyvine @ 2008 07 29, 20:23)
(atsiprasau uz kvaila klausima)ar reikia siuntimo kokio? ir kiek mzdaug kainuoja tas tyrimukas? jei darete turbut zinote kaip geriausiai pasiruosti tyrimukui...