Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Nu jau 4u.gif Manai mums pradzioj kitaip buvo?! doh.gif Viskas ismokstama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 07, 13:31)
Aij tos geles mane jau visos nervina. Tai viena gelsta, kita nerodo jokiu gyvybes zenklu, su kita vel kokia beda. Paliksiu as jas ramybej, tai zinos  blink.gif

kuo maziau aplink jas sokineji tuo juos graziau auga ir zydi mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti - ar tinka vaikučius tręšti Schultz African violet plus trąšomis? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 08 07, 14:48)
Norėjau paklausti - ar tinka vaikučius tręšti Schultz African violet plus trąšomis?  g.gif  4u.gif

siaip vaikuciu tresti isvis nereiketu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 07, 13:31)
Aij tos geles mane jau visos nervina. Tai viena gelsta, kita nerodo jokiu gyvybes zenklu, su kita vel kokia beda. Paliksiu as jas ramybej, tai zinos  blink.gif

Visko pradžioje būna: ir nerimo, ir rūpesčių, ir netekčių neišvengiama. bet jigu iš tikrųjų myli gėlytes, nenuleisk rankų schmoll.gif Patirties įgaunama palaipsniui, o už rūpinimąsi augaliukai tikrai atsidėkoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2008 08 07, 14:48)
Norėjau paklausti - ar tinka vaikučius tręšti Schultz African violet plus trąšomis?  g.gif  4u.gif

Aš patręščiau Schultz Plant Food trašomis, gerinančiomis augaliuko žaliosios masės augimą. Bet tręšti ne anksčiau, kaip po 2-3 savaičių po vaikučių atskyrimo nuo lapo ar persodinimo.
Jeigu čia klausiama apie vaikučius, dar augančius prie motininio lapo, jų trešti nereikėtų. Nebent jeigu labai sunkiai, skurdžiai auga, palaistyti labai silpnu azotinių trąšų tirpalu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 07 rugpjūčio 2008 - 14:12
sveikos 4u.gif optical illiusion butinai turi but pilnavidure? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 08 07, 14:41)
kuo maziau aplink jas sokineji tuo juos graziau auga ir zydi mirksiukas.gif

a mano siuo metu isvis visos nustojo augt.. nei lapelio neaugina... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 08 07, 15:18)
Aš patręščiau Schultz Plant Food trašomis, gerinančiomis augaliuko žaliosios masės augimą. Bet tręšti ne anksčiau, kaip po 2-3 savaičių po vaikučių atskyrimo nuo lapo ar persodinimo.
Jeigu čia klausiama apie vaikučius, dar augančius prie motininio lapo, jų trešti nereikėtų. Nebent jeigu labai sunkiai, skurdžiai auga, palaistyti labai silpnu azotinių trąšų tirpalu.

ačiū, gerai kad pasiklausiau prieš pradėdama tręšt, dar būčiau pridirbus - ir trąšas ne tas nusipirkau doh.gif
Atsakyti
turiu dar viena labai didely reikala... 4u.gif gal kuri turit koky lapuka ar vaikiuka
"opera's il staniero" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2008 08 07, 15:33)
ačiū, gerai kad pasiklausiau prieš pradėdama tręšt, dar būčiau pridirbus - ir trąšas ne tas nusipirkau doh.gif

Tavo pirktos trąšos - labai geros. Jomis tręšti galėsi, kai vaikučiai prisiaugins daugaiu lapų, pradės krauti žiedukus ir žydėti. Tikrai pravers bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 08 05, 21:20)
Staigmeną man padarė vienas 'Artic Frost' starteris: pražydo vien mėlynais žiedais.user posted image

Pasirodo, taip, mėlynai pas Sorano pražydęs 'Arctic Frost' sportas vėliau tapo veisle 'Evening Splendor'
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 08 07, 17:17)
Pasirodo, taip, mėlynai pas Sorano pražydęs 'Arctic Frost' sportas vėliau tapo veisle 'Evening Splendor'

tada reiks pakeist pavadinima bigsmile.gif
Atsakyti
Va, ir dar naujų sanpaulyčių nusipirkau, labai ačiū Sigutei. Kai nebetilps virtuvėj ant palangės mesiu visus kaktusus lauk. Tiksliau jau turi jie šeimininkę pas ką iškeliaus, nes sanpaulytės mielesnės. lotuliukas.gif
Atsakyti