Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija. 18 tema

Sigut wub.gif Su gimtadieniu, Laimės tau , sveikatos ir visų svajonių išsiopildymo biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sigute,
su gimtadieniu ir sulaukti pačių nuostabiausių sanpaulijų žiedų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif Ačiūkas mergikės. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 12 rugsėjo 2008 - 20:09
Sigute, su Gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(Silvana @ 2008 09 06, 08:10)
Dalyvauju, bet mano lapukas vaikiuku dar neturi, tik pats auga, tai vis pakerpu  doh.gif Mano palange pietine, tai per tuos karscius visos sanpaulijos "uzsnudo" unsure.gif , tik dabar atsibunda  thumbup.gif

As irgi gavau 2 lapukus konkursinius. X2 ir Rimules jau vaikiuku priaugino, bet dar per mazi atskyrimui. Idomu, kaip kitoms sekasi? Per susitikima gauti vaikiukai jau paauge. Ma's easter parade net 6 vnt. priaugo. Gal kam reikia?

mano maximuke uzpuole balti vabaliukai ant saknu, geliu knygoj radau, kad briaunotieji pjovejai gali buti uzpuole. Pastaciau atskirai nuo kitu, palaisciau ukisku muilu su vandeniu, nes chemijos nenoriu namuose, bet gal ismesti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziv: 12 rugsėjo 2008 - 20:22
O gerai apžiūrėjai ant kitų nėra?
Gali nemesti, kažkada patariau vienai forumietei persodinti į visiškai naują žemę, išplovus gerai vazonėlį, ir šaknikes nukračius žemę po tekančiu vandenuku praskalauti. Džiaugėsi jog gėlytę išgelbėjo. Bet tuo atvėju augaliukui karantinas būtinas, stebėk kurį laiką.
Ačiukas ir tau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2008 09 12, 21:07)

Vau, koks mielas gimtadienio natiurmortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 09 12, 21:12)
Idomu, kaip kitoms sekasi?

Mano konkursinis lapelis ( aš turiu tik Rimulės) paauginęs vaikiukus. Neseniai ėmiau du ir atskyriau. Nežinau ar gerai padariau, nes atsiskyrė be šaknų. Bet jų visas kupstas išaugo praktiškai iš vieno taško doh.gif . Tai jie tokie sulipę, kaip ant vieno koto. Pagalvojau, kad kol dar neužėjo rudens tamsa gal geriau prigis, o likusieji turės daugiau vietos.
Čia tuos vaikus kiminuose pelėsis apaugo blush2.gif lotuliukas.gif

O susitikime gauti vaikiukai irgi gerokai paaugo. Goluboj tuman netgi jau pražydo. Alba Regija irgi turi pora pumpurų. Visi buvo prisipažasčiavę. Midnaight Cloud lapelis vaikus išdaigino, bet dar nedidukai...
Atsakyti
Greitukas specialiai Jums ! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 09 12, 21:12)
mano maximuke uzpuole balti vabaliukai ant saknu, geliu knygoj radau, kad briaunotieji pjovejai gali buti uzpuole.

Ko gero, ir aš su šitais kenkėjais buvau susidurusi pernai. Augalą išmečiau, kelis lapelius, dezinfekavus, sėkmingai įšaknydinau. Parašykite vėliau, kaip sekėsi su tais kenkėjais kovoti. Nežinau net kokios priemonės tinka prieš juos.
Atsakyti
O aš retkarčiais ant virtuvės palangės užtinku tokių rudų vabaliukų, o kai kada ir juodų, lyg truputį pamargintų. Nežinau ar jie ką turi bendro su gėlėmis, nes man primena tokius vabalėlius, kurie lenda į miltus ir kt. maisto produktus, bet randu jų kartais sanpaulijų šiltnamiukuose, pora kartų ir ant lapo. Gėlėms kažkokio blogo poveikio nematyti, tai net nežinau, ar sunerimti. Gal ką nors žinot?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti