Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(*monikute* @ 2008 09 25, 11:28)
Sveikutės  4u.gif

Čia truputį ne į temą, bet tas silikonas kurį deda į plaukų priežiūros priemones sudetyje taip ir įvardintas kaip silikonas (cilicone) ar turi kokį užslėptą kitokį pavadinimą  ax.gif ?
Vakar žiūrėjau savo plaukų priežiūros priemonių Milk Shake sudėtį, tai liktais neaptikau silikono  g.gif

galunes -xane, -cone, -conol. dar kazkokios yra.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 09 25, 11:52)
galunes -xane, -cone, -conol. dar kazkokios yra.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Yra Milk Shake priemonese to silikono yra.Raso jog su pieno proteinais ir t.t. bet ten silikonas viso labo tuos plaukus tokius grazius padaro o ne ale tipo pieno proteinai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 25, 11:31)
Pas mane tai silica parasyta,manau silikonas reiskia  g.gif

Hmmm g.gif pažiūrėjau ką reiškia angliškai silica, vertimas į lietuvių kalbą - titnagžemis. Nežinau kas tas per velnias biggrin.gif bet į silikoną kažkaip nepanašu smile.gif nors ką aš žinau, vis dėl to ne chemikė esu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2008 09 25, 12:41)
Yra Milk Shake priemonese to silikono yra.Raso jog su pieno proteinais ir t.t. bet ten silikonas viso labo tuos plaukus tokius grazius padaro o ne ale tipo pieno proteinai sad.gif

Ot Š.... doh.gif Tai išvis ar yra kažkokių kaukių ir priemonių kad nebūtų to silikono ir kad plaukas gražus būtų ne nuo silicono, o nuo ingredientų, kurie išties atstato pažeistus plaukus ir juos maitina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 25 rugsėjo 2008 - 13:07
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 25, 14:10)
Ot Š....  doh.gif Tai išvis ar yra kažkokių kaukių ir priemonių kad nebūtų to silikono ir kad plaukas gražus būtų ne nuo silicono, o nuo ingredientų, kurie išties atstato pažeistus plaukus ir juos maitina  unsure.gif

aliejai arba naturalus sampunai/kaukes
Atsakyti
mergaitės, o kur jūs perkat visas tas kaukes, šampūnus dažytiems plaukams? na, aš kokiam Droge pažiūriu, bet tokių nerandu blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad geriausia daryti pakaitomis naturalias ir pirktines kaukes. Nes plaukas pripranta prie vienu priemoniu, jei ilgesni laikas tas pacias naudojam, o tada galima keisti i kosmetines kaukes...
Atsakyti
Nusipirkau šiandien plaukų kaukę "BROAER" firmos vadinasi "silk maskb2/nourishing". Žiūrėsim koks poveikis bus smile.gif O gal jau kas nors bandė? Kokie atsiliepimai?
Kai buvau parduotuvėj žiūrėjau daug profesionalios kosmetikos priemonių plaukų priežiūrai, tai visose buvo silikono g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 25, 17:08)

Kai buvau parduotuvėj žiūrėjau daug profesionalios kosmetikos priemonių plaukų priežiūrai, tai visose buvo silikono  g.gif

paziurejau ir savo Biotraitment kauke, joje silikono nera... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 25, 19:06)
paziurejau ir savo Biotraitment kauke, joje silikono nera...  thumbup.gif

Parašyk sudėtį jei netingi ax.gif
Atsakyti
zinau merginos kad cia ne skelbimu lenta ,bet per klaida gavau dar viena indeli tospacios kaukes... doh.gif doh.gif doh.gif
parduodu uz tiek kiek pirkau, 31lt nei karto nepanaudota, nes tokia pacia jau turiu koki pora sav thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
dilgelyt, o nuo ko ta kauke?
Atsakyti