Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(...whatever... @ 2008 09 28, 14:20)
fuchsia kelintą dieną pastrigus biggrin.gif

uztat isimeni gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 09 28, 13:20)
fuchsia kelintą dieną pastrigus biggrin.gif

Tai taip ir bus biggrin.gif labiau demesi atkreipia, isskirtinai atrodo +mano mylimiausia spalva wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 09 25, 22:27)
Parašyk sudėtį jei netingi  ax.gif

Biotraitment baltos kaukes sudetis:
Aqua, cetearyl Alcohol, Behentrimonium chloride, Ceteareth-30, Creatine, DI C12-13 Alkyl Malate, Panthenol, Betaine, Hydrolyzed Wheat Peptides, PEG-8 SMDI Copolymer, Myristyl Palmitamido Serinate, Citric Acid, Imodazolidinyl Urea, Panthenol, tocopheryl acetate, Methylparaben, propylparaben, ethylparaben, 2-phenoxyethanol, fragrance, geraniol, butylphenyl methylpropional, linalool, limonene.
ar labai bloga sudetis? g.gif bet si kauke man labai patinka, nusipirkau antra pakuote...
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 28, 12:23)
uztat isimeni gerai  biggrin.gif

mhm.....visos normaliai rašo, o ne čia dėmesio mat prireikė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...whatever...: 28 rugsėjo 2008 - 20:37
QUOTE(...whatever... @ 2008 09 28, 21:29)
mhm.....visi žmonės kaip žmonės normaliai rašo, o ne čia dėmesio mat prireikė  rolleyes.gif

O,kas cia blogo,kad as tenoriu isskirtine but? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 28, 20:34)
O,kas cia blogo,kad as tenoriu isskirtine but?  unsure.gif

O kas čia gero? biggrin.gif ne nu, pagalvok, visos pradedam rašyt salotinei, ružavai ir pan., beto ir skaityt sunku tokia spalva, nu čia šiaip poster_offtopic.gif smile.gif

Į temą, tai paskutinės turėtos kaukės Londa maitinamoji ir Duoble action dvifazis kompleksas, tai net labai nepatiko schmoll.gif
Dabar turiu Natur Vital dažytiems plaukams, tokia pusė velnio, minusas, kad man išpučia plaukus ir S factor turiu, dar tik keletą kartų bandžiau, bet nebloga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...whatever...: 28 rugsėjo 2008 - 20:54
QUOTE(...whatever... @ 2008 09 28, 21:52)
O kas čia gero?  biggrin.gif  ne nu, pagalvok, visos pradedam rašyt salotinei, ružavai ir pan., beto ir skaityt sunku tokia spalva, nu čia šiaip  poster_offtopic.gif smile.gif

Į temą, tai paskutinės turėtos kaukės Londa maitinamoji ir Duoble action dvifazis kompleksas, tai net labai nepatiko  schmoll.gif
Dabar turiu Natur Vital dažytiems plaukams, tokia pusė velnio, minusas, kad man išpučia plaukus ir S factor turiu, dar tik keletą kartų bandžiau, bet nebloga

s factor kauke?????!!! bigsmile.gif :parodyk parodyk bigsmile.gif
o ji neispucia?
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 28, 22:34)

kvailai atrodo tiesiog, juk cia ne vaikai susirinke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 09 28, 22:12)
kvailai atrodo tiesiog, juk cia ne vaikai susirinke  tongue.gif

o ka tu zinai biggrin.gif esu tikrai jai nedaugiau 15
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 28, 21:07)
s factor kauke?????!!! bigsmile.gif  :parodyk parodyk  bigsmile.gif
o ji neispucia?

nu ne visai kaukė, intensyvus kondicionierius, bet man jis atlieka kaukės darbą smile.gif Ne, kaip tik suglotnina ir pamatina plaukus rolleyes.gif ,
Nors, jaučiu, teks atsiprašyt Natur vital kaukės biggrin.gif va šiandien dėjaus, tai plaukai glotnūs, bet aš palaikiau, gal porą tik minučių rolleyes.gif
Atsakyti
Pamiršau nuotrauką įdėt biggrin.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 09 28, 22:34)

isskirtine biggrin.gif isskirtinumas tik tame, kad tavo postus skaityt sunkiau nei kitu, tai as dazniausiai ir praleidziu neskaicius va tokius visokius ruzavus ir pan.
Atsakyti