Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

QUOTE(*monikute* @ 2008 10 08, 16:57)
Aš pastebėjau ant savo plaukų, kad kai pradėjau naudoti maitinančią kaukę ir šampūną, mano plaukai pradėjo šiek tiek elektrintis  unsure.gif  ar galėtų taip būti dėl tų priemonių, kurios tik maitina, bet ne drėkina  g.gif

Reikės pabandyti nusipirkti tą drėkinančią kaukę biotraitment  smile.gif

aha, nupirk ax.gif ir man iskart ispudzius papasakok
va tokia jinai desineje violetine linija. (
Wega, o ta geltona ji tik gaivina, tikrai nedrekina. as naudoju antra pakuote baltos, atkuria labai pazeistus plaukus. Bet noriu dar drekinamosios.
O ta ruskoje pole irgi naudoji (jinai tipo drekinamoji), bet man kazkuom nepatinka ji, per mazai drekina...
Papildyta:
QUOTE(WeGa @ 2008 10 08, 17:06)
o koki sampuna geriau pirkt- apsauga+maitinimas ar drekinanti+purumas? tokiu pat rusiu yra balzamai, tai jauciu reik imt drekinanti  g.gif

jei naudoji aliejus, tai manau geriau drekinanti. Alaiejus maitina, o sampunas tegul drekina, ir atvirksciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveline: 08 spalio 2008 - 16:15
o gal kuri naudojot biotraiment tiesinamaja?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 08, 19:37)

SLAMSTAS..nenoriu prisimint schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 10 08, 20:12)
SLAMSTAS..nenoriu prisimint schmoll.gif

O kas konkrečiai nepatiko?
Atsakyti
jo malena konkreciau detaliau smile.gif
Nors situ emociju uzteko kad nerizikuociau dvidesimtkazkeliais litais.
Atsakyti
Ai, dar tai sakau reikia is vidaus drekint... kiek isgeriat vandens per diena? g.gif as tai paskutiniu metu tik kafiju ir arbata maukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 08, 19:37)

bandziau- tiesesni plaukai negu kad naudojant kitas kaukes tikrai nebuvo...na, bent jau man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 10 08, 20:20)
O kas konkrečiai nepatiko?

QUOTE(dilgelyt @ 2008 10 08, 20:59)
jo malena konkreciau detaliau smile.gif
Nors situ emociju uzteko kad nerizikuociau dvidesimtkazkeliais litais.

Nu atsiprasau uz emocijas doh.gif To daikto as kauke nevadinciau,nes naudos plaukam neatnesa,t.y. nei maitina nei drekina nei gaivina nei dar ka.Tik kazkuo juos apnese.Zodziu daugiau i ja net neziuresiu,yra daug geresniu.
Atsakyti
Tai gal tada ir kitų serijų biotraitment kaukės blogos g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 10 09, 12:39)
Tai gal tada ir kitų serijų biotraitment kaukės blogos  g.gif ?

man geltona superine buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2008 10 09, 12:39)
Tai gal tada ir kitų serijų biotraitment kaukės blogos  g.gif ?

na, nezinau. Man balta kauke yra super wub.gif plaukai atsigauna, naudoju ja jau 2 pakuote, ir tikrai liksiu istikima jai.
Geltonos nebandziau, bet kitos paneles ja laabai giria.
Vat idomu del violetines. Uztenka maitinti plaukus, reikia ir drekinti.....
Atsakyti
Man tai labai patinka L`oreal kauke Lumino contrast thumbup.gif Plaukai blizga graziai, gerai issisukuoja, nors siaip isplovus galva ykist sukas y plaukus tai man tragedija yra, bet sita kolkas padeda issisukuoti. Dar superinis dalykas yra Lakme purskiamas kondicionierius tokioj oranzinej bonkutej, labai padeda issukuoti plaukus, juos drekina, maziau luzineja thumbup.gif
Atsakyti