Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukės plaukams.

Tai va, išbandžiau pagaliau tą Klorane manginę plaukų kaukę. Plaukai tikrai super minkšti ir purūs išsiplovus, bet na nieko aišku stebuklingo. Po poros savaičių, panaudojus ilgėliau, bandysiu realiai įvertinti verta kainos ar ne. smile.gif
Atsakyti
Aš nusipirkau Collistar kaukę dažytiems/šviesintiems su sruogelėms plaukam, visai nieko, plaukai labai minkši, švelnūs, lengvai išsišukuoja, bet mano nuo dažymo sruogelėm vistiek pažeisti, jau niekas turbūt atstatyt negali. Daugiau nedažysiu sruogelėm, nes kai kuriose vietose plaukai patriušę, išsišakoję
Atsakyti
siuo metu turiu dvi - abi labai patinka smile.gif

mil mil su karite sviestu - super drekina, netgi siek tiek riebina, labai skanus kvapas, plaukai labai blizga, bet buna nepurus, o tokie suglotninti. Labai gerai po/pries plauku dazyma.

Ruskoje pole su kefyru - labai purina. Atrodo, kad plauku yra trigubai daugiau, nei su mil mil. Neriebina, bet kartais norisi daugiau drekinimo - tada tepu mil mil.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 07 18, 11:57)
na, kiek supratau su svogunais man netiks, o su granatais labai sudomino bigsmile.gif  Su kefyru dabar pas mane einamiausia. Turiu ir brangesniu, bet kiekviena k. ranka tiesiasi prie sios wub.gif  Kitoms bus lengviau atsirinkti. Taigi:
1. su kefyru - drekinamoji;
2. su svogunais - stiprinamoji, nuo slinkimo;
3. su saltalankiais - maitinamoji;
4. su granatais - atstatanti.

user posted imageuser posted imageuser posted image

Su granatais - STIPRINAMOJI
Sy svogunais- ATSTATANTI
Papildyta:
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 07 21, 20:19)
siuo metu turiu dvi - abi labai patinka smile.gif

mil mil su karite sviestu - super drekina, netgi siek tiek riebina, labai skanus kvapas, plaukai labai blizga, bet buna nepurus, o tokie suglotninti. Labai gerai po/pries plauku dazyma.

Ruskoje pole su kefyru - labai purina. Atrodo, kad plauku yra trigubai daugiau, nei su mil mil. Neriebina, bet kartais norisi daugiau drekinimo - tada tepu mil mil.

o tas mil mil gal eurokos yra ? kazkaip primena man viena kauke smile.gif bet ten su kokosu..mmm...kvapas nerealus..plaukai grazus:) zvilga,glotnus..smile.gif man ji labai patiko..ir gana kaina padori dbr jau gal 7 lt kainuoja..bet bonkute ne maza smile.gif
Papildyta:
o russkoje pole...man tai papiguska kazkokia atrodo.sampunu naudojaus,plaukai feee kaip sliksciai atrode..ir drauge isvadino sitas kaukes su..u! smile.gif bet man atrodo,cia vienam gerai,kitam negerai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 21 liepos 2008 - 18:46
QUOTE(vesela @ 2008 07 17, 22:40)
apie ja jau buvo rasyta... sita kauke rodos yra keturiu rusiu: su granatais, kefyru, svogunais ir dar kazkokia. kiekviena turi savo paskirti, maitinamoji, stiprinancioji ir t.t.  jos yra svaros prekese, eurokoj, mendy, urmo bazej (kaune), kadangi pirkau bazej mokejau 3,50lt. o kitur kainuoja apie 4,85lt  4u.gif  thumbup.gif

o kur tiksliau urmo bazej rasti sias kaukes? norejau nueiti i svaros prekiu internetini tinklapi, bet laikinai neveikia verysad.gif gal kas zinot, kur kaune yra sios parduotuves? as pati ne kauniete, bet kartas nuo karto uzsuku, o mano miestelyje sios produkcijos nei su ziburiu nerasi. o labai susigundziau pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 07 21, 13:55)
kazkiek apsitaskiau rankas ir dar nubego tos kaukes ant kaklo nes ji labai skysta kaip vandenelis . as jau senai ja naudojau tiksliai nepamenu kaip su galvos oda buvo

Vienu zodziu nezinau, pabandziau ant rankos, tai nei sildo nei saldo, jokiu plemu. Reiks gal surizikuot, pabandyt, bo jau issigandus buvau. bet jau kvapas blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 21 liepos 2008 - 23:29
QUOTE(WeGa @ 2008 07 21, 23:28)
Vienu zodziu nezinau, pabandziau ant rankos, tai nei sildo nei saldo, jokiu plemu. Reiks gal surizikuot, pabandyt, bo jau issigandus buvau. bet jau kvapas  blink.gif    doh.gif

Turiu ir aš tą kaukę (nors nusipirkau prieš kelias mėnesiu, bet tik praeitą sav.pirmą kartą išbandžiau biggrin.gif ), tai va, pirmas įspūdis, jokio ypatingo šildymo nejutau, o plaukai ant rytojaus tokie įdomūs, bet faini paliko biggrin.gif , šiandien dar įsigijau ir step 2 šaltąją dalį, ryt reikės išbandyt visą kompleksą bigsmile.gif

Ai, ir necituokit tų Russkoje pole kaukių foto, nes baisiai ištampo ekraną doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...whatever...: 21 liepos 2008 - 23:48
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 21, 20:45)

Papildyta:

o tas mil mil gal eurokos yra ? kazkaip primena man viena kauke smile.gif bet ten su kokosu..mmm...kvapas nerealus..plaukai grazus:) zvilga,glotnus..smile.gif man ji labai patiko..ir gana kaina padori dbr jau gal 7 lt kainuoja..bet bonkute ne maza smile.gif

aga is eurokos, tik maniske su karites sviestu. Bandziau pas drauge su kokosais - nelabai man ji. Bankute tikrai didele - jau kokius 4 men vartoju smile.gif

QUOTE(Mufasa @ 2008 07 21, 22:27)
o kur tiksliau urmo bazej rasti sias kaukes? norejau nueiti i svaros prekiu internetini tinklapi, bet laikinai neveikia verysad.gif gal kas zinot, kur kaune yra sios parduotuves? as pati ne kauniete, bet kartas nuo karto uzsuku, o mano miestelyje sios produkcijos nei su ziburiu nerasi. o labai susigundziau pabandyti rolleyes.gif

Tikrai zinau dvi svaros prekiu parduotuves:
*sienamiestyje, vilniaus gatveje, beveik pries Tetules sriubine;
*stoties turguje, bet ne tam pagrindiniame, o tarp stoties ir stumbro esanciame(iejimas i ta turgaus dali nuo Vytauto pr.).
Atsakyti
Nereali Kanebo Intense hair mask... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 07 21, 23:35)
Turiu ir aš tą kaukę (nors nusipirkau prieš kelias mėnesiu, bet tik praeitą sav.pirmą kartą išbandžiau  biggrin.gif ), tai va, pirmas įspūdis, jokio ypatingo šildymo nejutau, o plaukai ant rytojaus tokie įdomūs, bet faini paliko  biggrin.gif , šiandien dar įsigijau ir step 2 šaltąją dalį, ryt reikės išbandyt visą kompleksą  bigsmile.gif

Ai, ir necituokit tų Russkoje pole kaukių foto, nes baisiai ištampo ekraną  doh.gif

o tai ja galima ir atskirai naudot? nes logiskai - jei atidaro zvynelius, tai reikia juos ir uzdaryt, kitu atveju pasizeis, blogiau bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victoria'S'ecret @ 2008 07 21, 23:58)
Nereali Kanebo Intense hair mask... wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tai prašom plačiau - kokiems plaukams skirta ir kokį efektą duoda, kur parsiduoda, kiek kaštuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 07 22, 02:13)
aga is eurokos, tik maniske su karites sviestu. Bandziau pas drauge su kokosais - nelabai man ji. Bankute tikrai didele - jau kokius 4 men vartoju smile.gif
Tikrai zinau dvi svaros prekiu parduotuves:
*sienamiestyje, vilniaus gatveje, beveik pries Tetules sriubine;
*stoties turguje, bet ne tam pagrindiniame, o tarp stoties ir stumbro esanciame(iejimas i ta turgaus dali nuo Vytauto pr.).

aciu, manau rasiu smile.gif isbandziusi, parasysiu atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti