Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

QUOTE(Benice @ 2008 07 25, 15:07)
Kazle,

Jei Jusu plaukuciai kiek zemiau peciu, tai manau, kad prisegamu sruogu nereikia, bet cia tik speju, aisku, nepamacius realaus vaizdo negaliu drasiai teigti.
Del padarymo technikos, taip, si sukuosena gali buti atlikta naudojant znyples.
Del naujos kirpejos, pasakykite, kad norite buti tikra del visko, todel taip domites. Sakykite, kad norite pasitikslinti, ar tikrai is Jusu plaukuciu gausis tokia sukuosena. Tas jos neturetu stebinti, jeigu aptarnauja nuotakas, nes jos visada jaudinasi del vestuvinio ivaizdzio, todel "del viso pikto" gali ir 10kart klaust to paties  smile.gif tai normalu.

Aciu 4u.gif O siaip ar sunku tokia sukuosena padaryti? Tiesa, tik mano galas sukuosenos turetu keltis i virsu (ta prasme kuodelis ne apacioj), nes as veliuma noriu segti ties pakausiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 07 25, 15:38)
Aciu 4u.gif  O siaip ar sunku tokia sukuosena padaryti? Tiesa, tik mano galas sukuosenos turetu keltis i virsu (ta prasme kuodelis ne apacioj), nes as veliuma noriu segti ties pakausiu blush2.gif

Ar sunku? Na, cia jau nuo meistro priklauso, bet pgl. mane, nieko sudetingo cia nera, taciau identiskai vis tiek neiseis, tik panasiai, juk identisku dalyku pasaulyje nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 07 25, 08:33)
Kiek esu bandzius darytis sau (mano plaukai ilgi)grynai playginimui, tai nesilaike taip pat, kaip ir normalios garbanos  schmoll.gif  nors ir tas pacias priemones naudojau, aisku, gal ju dejau ne tiek daug, kiek iprastai, kadangi issukavus plaukus tai atrodytu nelabai naturaliai.

na tinkamos priemonės naudojimas toli gražu nereiškia, kad jos prikrauti tiek, kad iš plaukų gautųsi stagarai doh.gif

o ir priemonė bet kokiam plaukų sukimui naudojama ne viena, drėgni plaukai prieš juos išdžiovinantr ir paruošiant sukimui tolygiai (tolygiai nereiškia, kad pritepami, bet kad priemonė turi būti gerai paskirstyta) sutepami pvz vidutinės fiksacijos putomis ar kita panašia priemone, juk dabar jų yra pačių įvairiausių, taip paruošus plaukus jie sukami žnyplėmis, kurio atsargiai ištraukiamos iš susuktos sruoga, bet jokiu būda dar nepaleidžiama pati sruoga, nes tada ji dar nebūna užsifiksavusi ir tada tikrai gali lengvai išsileisti ir dar porą mažų gudrybių, o tada teisingai paruoštą sruogą galiu šukuoti natūralių šerių šepečiu ir bangos tikrai neišsileis, o sruogą prašukavus bus galima paformuoti kaip reikia, o laikys ji tikrai puikiai 4u.gif

Na aišku dar priklauso ir nuo to kaip sukama pati sruoga ant žnyplių, dažnai ji tiesiog vyniojama nuo galiukų link šaknies, ir tada irgi gali sunkiau laikyti, nes ties šaknimis (kur plaukų daugiau ir jie storesni) sruoga "gauna" mažiau karščio ir tiesiog neuždifiksuoja, o tada gali ir lengviau išsileisti.

Atsakyti
As kai ejau i vestuves pamerge, kirpejai nunesiau parodyti viena is sukuosenu kaip kad Plumeria idejo puslapiu anksciau .

Tai jos reakcija buvo toka blink.gif stupid.gif . Trumpai ir aiskiai - neimanoma. O ir savo a la papuosaliuka toki i plaukus jau buvau susiveikusi ir dar jai aiskinau kad as noriu ji prisegti, kaip lankeli ir kad tai mano nuomone tikrai imanoma biggrin.gif. Reziume - teko paciai prisisegti smile.gif. vat ir tokiu kirpeju buna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 25 liepos 2008 - 18:36
Nikitai thumbup.gif viskas konkreciai ir aiskiai issakyta hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 07 25, 19:25)
vat ir tokiu kirpeju buna  biggrin.gif

jooo doh.gif neseniai dar vienai pažįstamai buvo tokia panaši istorija, ji tekėjo ne Kaune, bet Druskininkuose ir kadangi ten nežinojo jokios kirpėjos su saviške pasitarė kaip šukuoti ir tada nuvažiavi į Druskininkus (na į pasirinktus saloniukus) ir ten jai pasakė, kad vestuvinė šukuosena tai tik kuodas ir kitokios išvis nedarys, nes kitokių vestuvinių šukuosenų būti negali, nes negražu blink.gif unsure.gif

tai baigėsi tuo, kad maldavo saviškę važiuoti iki Druskininkų, nes ten jau 11 val turėjo būti graži
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikita: 25 liepos 2008 - 21:39
Stai dar kelios sukuosenos:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nikita @ 2008 07 25, 17:14)
na tinkamos priemonės naudojimas toli gražu nereiškia, kad jos prikrauti tiek, kad iš plaukų gautųsi stagarai  doh.gif

o ir priemonė bet kokiam plaukų sukimui naudojama ne viena, drėgni plaukai prieš juos išdžiovinantr ir paruošiant sukimui tolygiai (tolygiai nereiškia, kad pritepami, bet kad priemonė turi būti gerai paskirstyta) sutepami pvz vidutinės fiksacijos putomis ar kita panašia priemone, juk dabar jų yra pačių įvairiausių, taip paruošus plaukus jie sukami žnyplėmis, kurio atsargiai ištraukiamos iš susuktos sruoga, bet jokiu būda dar nepaleidžiama pati sruoga, nes tada ji dar nebūna užsifiksavusi ir tada tikrai gali lengvai išsileisti ir dar porą mažų gudrybių, o tada teisingai paruoštą sruogą galiu šukuoti natūralių šerių šepečiu ir bangos tikrai neišsileis,  o sruogą prašukavus bus galima paformuoti kaip reikia, o laikys ji tikrai puikiai  4u.gif

Na aišku dar priklauso ir nuo to kaip sukama pati sruoga ant žnyplių, dažnai ji tiesiog vyniojama nuo galiukų link šaknies, ir tada irgi gali sunkiau laikyti, nes ties šaknimis (kur plaukų daugiau ir jie storesni) sruoga "gauna" mažiau karščio ir tiesiog neuždifiksuoja, o tada gali ir lengviau išsileisti.

Nikita,

tai gal jau laikas prisipazinti, ka bendro turite su sukuosenu menu? smile.gif mums idomu, kas taip aktyviai duoda patarimu ax.gif

Del tu banguotu sruogu laikymosi: butent tokiu budu ir tokiomis priemonemis jas formuoju (dar papildomai issukavusi papurskiu lengvai issukuojamu plauku laku), kaip kad aprasete, taciau jos vis tiek nesilaiko taip, kaip kitos garbanos, bent jau man. Klientes niekada nesiskunde, kad kas nors issileido.
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 07 25, 22:44)
Nikita,
tai gal jau laikas prisipazinti, ka bendro turite su sukuosenu menu?  smile.gif mums idomu, kas taip aktyviai duoda patarimu  ax.gif

tai, kad nėra ką prisipažint (jau gi rašiau atsakymąč į šį klausimą), kadangi pati nei kerpu, nei dažau, nei šukuoju, bet patarimų ir pastabų galiu duoti tikrai nemažai mirksiukas.gif

kaip ir sakiau merginos berods to čia ir ieško 4u.gif o kadangi žinau nemažai kartais tiesiog norisi pasisakyti doh.gif
Atsakyti
Ir dar kelios smile.gif :
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 07 26, 09:37)

wub.gif Kaip man grazu tokie tvarkingi darbai thumbup.gif
Atsakyti