Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

QUOTE(welkom1 @ 2008 07 26, 12:37)

labai jau grazu , sukuosena tiesiog clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 07 26, 14:55)
labai jau grazu , sukuosena tiesiog  clap_1.gif

o man tai tos klasikines paprastos, palaidu - siek tiek pabanguotu plauku sukuosenos graziausios , tokios nerupestingos ir atsipalaidave, tas sulaizymas nelabai man
cia tik mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 07 25, 12:15)
Ir as noriu  paklausti Benices, ar si sukuosena sunkiai padaroma ir ar kartais ne tokiomis znyplemis?  g.gif  Pavede mane mano kirpeja, tai dabar paskubomis teko ieskotisk kita, o ji visai nieko nederina, neaiskina, tik "padarysiu, viskas bus gerai, nepergyvenkit" verysad.gif  g.gif  Noriu kazko panasaus i sia sukuosena. Sake kainuos apie 100-120 Lt. Beje, mano plaukai truputi zemiau paciu (nevienodo ilgio), ar uzteks tokiai sukuosenai plauku? Mano ankstesne kirpeja tai buvo sakiusi, kad reikes prisegamu sruogu g.gif
Papildyta:
Neiseina man prisegti daugiau nuotrauku is karto ir nezinau kodel blush2.gif  tai cia dar is priekio wub.gif

tikrai grazu... wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
audruzele super sukuosena thumbup.gif thumbup.gif nereali visais atzvilgiais
Atsakyti
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 07 28, 21:19)

nu labai grazu wub.gif Gal ne tiek i vestuves, kiek seip man patinka tokio tipo sukuosenos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 07 24, 23:15)
Ir as noriu  paklausti Benices, ar si sukuosena sunkiai padaroma ir ar kartais ne tokiomis znyplemis?  g.gif  Pavede mane mano kirpeja, tai dabar paskubomis teko ieskotisk kita, o ji visai nieko nederina, neaiskina, tik "padarysiu, viskas bus gerai, nepergyvenkit" verysad.gif  g.gif  Noriu kazko panasaus i sia sukuosena. Sake kainuos apie 100-120 Lt. Beje, mano plaukai truputi zemiau paciu (nevienodo ilgio), ar uzteks tokiai sukuosenai plauku? Mano ankstesne kirpeja tai buvo sakiusi, kad reikes prisegamu sruogu g.gif
Papildyta:
Neiseina man prisegti daugiau nuotrauku is karto ir nezinau kodel blush2.gif  tai cia dar is priekio wub.gif

As bandziau kirpejai rodyti sita sukuosena kai buvau pamerge..bet gavosi visai nepanasi..na gal vos, vos..pas mane pacia plaukai garbanoti, bet ju daug ir jie stori..tai tas kuodas nugaroje gavosi per visa galva..kazkaip cia keistai pasakiau..na juos iskirste ir prisegioje nugaroje..gal greitai galesiu nuotrauka imesti.. 4u.gif po keliu dienu..
Atsakyti
QUOTE(Nikita @ 2008 07 25, 01:40)
jos padaromos su taip vadinamom "kūginėm" žnyplėm user posted image (tik toj šukuosenoj yra prašukuotos ir paformuotos)
o laikyti naudojant tinkamas priemones turėtų puikiai kaip ir bet kokios kitos garbanos  smile.gif

as sias znyples namie turiu ir kai reikia pasigarbanoju..man ir be jokiu priemoniu laiko visa diena thumbup.gif siaip juk viskas nuo plauko priklauso, jei jis nepaklusnus tai jokie garbanojimo budai nepades ir jis po kiek laiko issileis...

vakar buvau susigarbanojus, pravaiksciojau visa diena ir plaukai buvo tokie, kaip ir ryte isejus..o kur mergina buvo idejus foto su sugarbanotais plaukais, tai man tos garbanos jau atrode issileidusios doh.gif tiksliau is vis ten garbanu nemaciau, geriausiu atveju siokias tokias bangas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 07 28, 22:47)
nu labai grazu  wub.gif  Gal ne tiek i vestuves, kiek seip man patinka tokio tipo sukuosenos  thumbup.gif

Manau ši šukuosena labai tinkama ir vestuvėms, labai simpatiška ir paprastutė. Galima kokių tik papuošimų įsegti ir būtų labai super vestuvinė šukuosena smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2008 07 29, 08:20)
Manau ši šukuosena labai tinkama ir vestuvėms, labai simpatiška ir paprastutė. Galima kokių tik papuošimų įsegti ir būtų labai super vestuvinė šukuosena smile.gif  thumbup.gif

Bet prie musu sukneles ji turbut nelabai bigsmile.gif Beje sveikinu su lygiai menesiu likusiu iki vestuviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 07 28, 22:47)
nu labai grazu  wub.gif  Gal ne tiek i vestuves, kiek seip man patinka tokio tipo sukuosenos  thumbup.gif

man irgi grazu ax.gif bet gal tik tas kuodas siek tiek tvarkingesnis galetu buti g.gif o kaip ji toki 'susivelusi' padaro? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkdevil: 29 liepos 2008 - 09:08
QUOTE(Indrosele @ 2008 07 29, 09:59)
Bet prie musu sukneles ji turbut nelabai  bigsmile.gif  Beje sveikinu su lygiai menesiu likusiu iki vestuviu  mirksiukas.gif

O aš manau, kad visai tiktu, beabejonės nepamatę nieko negalima sakyti, bet musu suknele tokia paprastute, neišsišokanti, kaip ir ši šukuosena wink.gif tik kaip minėjau, reiktų kokių subtilių papuošimų ir būtų thumbup.gif gaila nemoku photoshopu nauodtis g.gif schmoll.gif

Labai Tau ačiū Indrosele...artėja ta diena, oi artėja blink.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo colliuke_: 29 liepos 2008 - 15:28