Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 9

QUOTE(egle.k.k @ 2008 07 30, 16:51)

Labai grazios garbanos wub.gif ir sukuosena thumbup.gif
Atsakyti
laimita, manau tau labiausiai tiktu kuodas, jokiu issitarsymu, nes suknele ir taip puosni, su visokiais issikisimais, o jei dar ir palaida bala ant galvos, tai butu visiskas balaganas 4u.gif
Atsakyti
gelytes bent kaip as dariausi, tai labai gerai floriste padare, mazos mazos rozytes tai laikesi is vis gal vos ne savaite, ir dar po 4 metu labai gerai sudziovintos atrodo, o ir seip gerai tai, kad jas kaip ir kazkokia kaip vielute apsuka ir komponuot gali kaip nori ir kur nori, vestuvem savo ir kazka panasaus turejau ir laikesi labai gerai, mano kirpeja taip padarytas gelytes labai gyre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitacka @ 2008 07 30, 17:09)
gelytes bent kaip as dariausi, tai labai gerai floriste padare, mazos mazos rozytes tai laikesi is vis gal vos ne savaite, ir dar po 4 metu labai gerai sudziovintos atrodo, o ir seip gerai tai, kad jas kaip ir kazkokia kaip vielute apsuka ir komponuot gali kaip nori ir kur nori, vestuvem savo ir kazka panasaus turejau ir laikesi labai gerai, mano kirpeja taip padarytas gelytes labai gyre smile.gif

Aciu labai - leksiu po darbo i geliu salona ir manau bus paprasciau:) Kaip gerai, kai dalinates savo patirtimi.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(egle.k.k @ 2008 07 30, 15:51)

QUOTE(Nerciute @ 2008 07 30, 16:19)
Labai grazios garbanos  wub.gif ir sukuosena  thumbup.gif

man sukuosena taip pat labai patiko...noreciau, kad man sestadieni kazka panasaus padarytu:)
Papildyta:
QUOTE(laimita @ 2008 07 30, 16:03)
merginos... prasau padekite  help.gif  4u.gif

labai idomi suknele:) kaip viena forumiete sake del besidraikanciu plauku, tai as jai pritarciau - jie pasleps "kalnieriuka", o jis sukneles akcentas. gal kirpeja gali pasiulyti kompromisa - sukelti plaukai, bet is kuoduko istarsytos sruogeles...nemoku paiskint, ikeliu nuotrauka:)
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 07 30, 16:03)
merginos... prasau padekite  help.gif  4u.gif

ir aš pritariu, kad Tau kuodukas tinka mirksiukas.gif ypač tas,kur paskutinis įkeltas bigsmile.gif
arba man šiaip labai gražu, kai kasa eina per visą galvą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitacka @ 2008 07 30, 17:09)

hm...kaži, čia visur padarytų taip? g.gif
Atsakyti
Siauliuose yra toks salonas, kur idomius dalykus is geliu daro - pvz. supakuoja dovana ir imontuoja gyvu geliu puokste i dovana...atrodo labai orginaliai:) ten bandysiu kreiptis ir del gelyciu i plaukus. siaip manau kad geresniam geliu salone tikrai turetu padeti:)
Papildyta:
dar del to kalnieruko pabandziau sukuosenu paieskoti...ir paciai dabar tokios uzsinorejo:
Atsakyti
egle.k.k, kur dareisi puokste? Man nerealiai grazi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutekk @ 2008 07 30, 21:46)
egle.k.k, kur dareisi puokste? Man nerealiai grazi smile.gif

ačiū už pagyrimus:)
dariausi pas vieną floristę asmeniškai, suradau ją per pažįstamus. Kiek žinau ji dirba kažkokiam salone (čia Kaune), bet nežinau kokiam, per mano vestuves ji vaikutį augino ir namie tuo užsiiminėjo.
Šiaip manau daug kur tokią padarytų, nes nelabai sudėtinga ji ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k.k: 31 liepos 2008 - 07:10
QUOTE(ataner.s @ 2008 07 30, 15:58)
Nu kaip tau tko kuodelis  wub.gif  Atrodei antastiskai - visai kitas zmogutis  wub.gif

drinks_cheers.gif aga, kuodukas ir tiesus plaukai daug labiau tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
nesava jauciuosi su tiesiais plaukais, visa gyvenima ipranti garbane buti:) pasitiesinu kartais, kai norisi pasikeisti - buna, kad ir nepazista....
Papildyta:
tiesa, aciu kad pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
Patarkit kaip elgtis. Esu uzsirasius pas kirpeja (mano visaziste parekomendavo), vestuves 16diena. Noriu uzsirasyt bandomajai ir skambinu jai i mobilu, isjungtas 3 dienas. Suradau salona kur ji dirba, ten pasake, kad serga.
Nezinau kaip elgtis, ar pradet ieskot naujos ar laukt kol atsiras..
Atsakyti
neaisku kiek sirgs - jei ilgai, susirasti kitur bus sudetinga....as ieskociausi kitos kirpejos smile.gif
Atsakyti